گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 22 فروردین 1394

المان «اسب کاسپین» - رشت

نام المان نام المان : اسب کاسپین
مکان
محل نصب : رشت - منظریه ، پارک بانوان

المان « اسب کاسپین » در راستای قدمت اسب کاسپین در رشت طراحی و نصب شد.

اسب کاسپین قدیمی ترین نژاد اسب موجود در جهان است که تا حدود پنج دهه قبل فقط در ایران وجود داشت و در آن زمان توسط خانم لوییز فیروز شناسایی و به جهان معرفی شد. در همان زمان تعدادی از این نژاد اسب برای تکثیر و پرورش به انگلستان فرستاده شد.


المان اسب کاسپین، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس








نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان اسب کاسپین، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس، المان،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 20 فروردین 1394


نام محلی : بادرنگ، بارنگ بو
نام فارسی : بادرنگ، بالنگ، بارهنگ
نام انگلیسی : Citron
نام علمی : Citrus medica


بادرنگ، بالنگ، بارنگ، بارنگ بو، Citron، مربای بالنگ

بادرنگ (بالنگ) میوه ای کمیاب، درشت، طلایی رنگ و بسیار مفید است که در نواحی شمالی ایران بویژه در گیلان و مازندران رشد میکند.

بادرنگ نزد گیاه پزشکان آنگوساکسون قدیم، یک داروی موثر در گزیدگی های سمی بوده است. مصرف خارجی ضماد تهیه شده از برگ‌های تازه‌ی‌ بارهنگ، یک شیوه‌ی درمانی سنتی برای بهبودی زخم، جراحت پوست و گزیدگی‌ها می‌باشد.

بارهنگ گیاه بومی اروپاست که از آنجا به دیگر مناطق معتدل جهان از جمله آمریکای شمالی نیز برده شده است. بارهنگ معمولا در زمین‌های کشت نشده، حاشیه‌ی جاده‌ها و زمین‌های بایر پیدا می شود.

بادرنگ، بالنگ، بارنگ، بارنگ بو، Citron، مربای بالنگ


بادرنگ یک گیاه خود رو است که طول آن معمولا به 15 تا 20 سانتی‌متر می‌رسد از قاعده ی گیاه، برگ‌های سبز ضخیم بیضی شکل به صورت یک دسته بیرون می‌آیند. شاخه‌های گل بارهنگ که مثل سنبله‌ی گندم و ذرت می‌باشند، از اواخر بهار تا اوایل پاییز به صورت راست و مستقیم از میان بوته گیاه بالا می‌آیند. این سنبله‌ها از گل‌های ریز ارغوانی تا سبز متمایل به زرد تشکیل شده اند.

بادرنگ دارای گونه های متفاوت در جهان بوده و از نظر ظاهری با هم فرق دارند. یکی از گونه‌ های بادرنگ‌ در گیلان‌ و مازندران‌ روییده‌ میشود. بادرنگ دارای بوی بسیار مطبوعی می باشد و از نظر ابعاد از پرتغال، نارنج، لیمو،گریپ فروت و ... بزرگتر می باشد. بادرنگ دارای پوست رویه ضخیم بود و یک پوست نازک سفید می باشد که بسیار تلخ می باشد. در گیلان از قسمت گوشت این میوه، مربا درست میکنند.

بادرنگ، بالنگ، بارنگ، بارنگ بو، Citron، مربای بالنگ


خط جداکننده


• خواص بالنگ

بالنگ برای تقویت قلب مفید استبالنگ میوه مرکباتی است و اغلب در آسیا، آمریکای مرکزی و جنوبی و کشورهای مدیترانه کشت می شود.
 

1- در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است.
2- بالنگ برای تقویت قلب و کبد مفید است.
3- دم کرده پوست خشک شده این میوه برای ترشح صفراوی مفید است و جویدن آن خوشبو کننده دهان است.
4- قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع بید زدن آن ها می شود.
5- مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است.
6- جویدن پوست این میوه باعث خوشبو شدن دهان می شود.
7- تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای مفید می باشد.
8- این میوه خنک کننده و آرام بخش است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : بادرنگ، بالنگ، بارنگ، بارنگ بو، Citron، مربای بالنگ، بارهنگ،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 11 فروردین 1394

المان «یار مهربان» - رشت

نام المان نام المان : یار مهربان
مکان
محل نصب : رشت - خیابان سعدی - پیچ سعدی - جنب اداره کل نوسازی مدارس گیلان

المان « یار مهربان » در راستای ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در رشت طراحی و نصب شد.


المان یار مهربان، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس

المان یار مهربان، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس

المان یار مهربان، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس






نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان یار مهربان، المان رشت، المان های رشت، المان های شهر رشت، مجسمه، تندیس، المان،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 10 فروردین 1394

نام محلی :
ولش، والش
نام فارسی : تمشک
نام انگلیسی :
Blackberry
نام علمی :
Rubus


تمشک ، والش ، ولش ، ولوش ، بولوش ، خندیل


ولش (والش) یا تمشک ( Blackberry ) درختچه ای است از تیره گل سرخیان که به حالت وحشی در نقاطی مانند گیلان و مازندران و آذربایجان رشد میکند. در گیلان و مازندران به این گیاه تمش، ولش، بولوش و بوروش و در آذربایجان بؤیورتکن می‌گویند. تمشک ساقه‌های تیغ دار دارد و برگهای متناوب و گوشواره دارش شامل 3 تا 5 برگچه است. این درختچه‌ در کنار جاده ها و مزارع و جنگل‌ها به صورت انبوه می‌روید.

تمشک بوته ای است با ریشه‌های همیشگی‌ که هر دور سال یکبار از آن ساقه‌های جدید رشد میکند. هر ساقه جدید، در سال اول به اندازه 3 تا 6 متر در روی زمین یا، ترجیحا، روی شاخه‌های یک درخت حامل رشد میکند. در روی ساقه برگهای بزرگ شامل پنج یا هفت برگچه پدید می‌آیند. در ساله دوم، طول ساقه اضافه نمیشود ولی شاخک های جانبی شکوفه ده بر آن ایجاد می‌شوند. بر روی ساقه های یک ساله و دو ساله تعداد زیادی خار‌های خمیده و تیز وجود دارند. اخیرا نوعی تمشک پرورشی بی‌ خار تولید شده اند. تمشک به کیفیّت خاک حساس نیست و در انواع مختلف زمین ها رشد میکند. بوته‌ها در اواخر بهار و اوایل تابستان به شکوفه می‌‌نشینند. قطر هر شکوفه 2 تا 3 سانتیمتر است. گرده افشانی کافی‌ توسط حشرات، مخصوصا زنبور عسل، برای ثمر بخشی شکوفه ها لازم است.

میوه نرم تمشک در تهیه دسر، مربا، ژله بیدانه، و شراب استفاده میشود.


تمشک ، والش ، ولش ، ولوش ، بولوش ، خندیل

در استان گیلان به تمشک اصطلاحاً وَلش ( Valsh )  یا والش ( Valesh ) میگویند. البته در برخی از نقاط گیلان تمشک را با نام " 
بولوش " یا " ولوش " یا " خندیل " می شناسند. تمشک در استان گیلان بطور عمده و به دلیل مساعد بودن شرایط آب و هوایی و خاک مناسب بصورت خودرو در جنگل ها ، مراتع سرسبز و باغات رشد و نمو می کند. 


تمشک - والش - ولش - ولوش - بولوش - خندیل


تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحرا ها می روید و گاهی آن را می کارند.

نام های دیگر تمشک، توت وحشی و سه گلی است. ساقه های تمشک نرم و به رنگ قرمز و دارای خارهای دراز است. برگ های آن متفاوت و بیضی شکل و اطراف آن کنگره کنگره و به شکل دندانه های اره ای است.
 
گل های تمشک به رنگ های سفید، صورتی یا به صورت خوشه در ماه های مرداد پدیدار می شود و تا مهر دوام می آورد.
قسمت های مورد استفاده بوته تمشک عبارتند از : میوه ، برگ، تخم ، دانه و گل.



خط جداکننده


● خواص تمشک :

1) جوشانده 25 گرم از برگهای تمشک در یک لیتر آب برای درمان انسداد مجاری ادرار مفید است.
2) تمشک سرشار از ویتامین های C و K است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.
3) تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
4) تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.
5) تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.
6) تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.
7) شربت تمشک برای بیماران مبتلا به سرخک و مخملک تجویز شده است.
8) تخم و دانه ای که درتمشک وجود دارد، اغلب با دندان نیز خرد نمی شود، ولی وقتی خورده شود درمعالجه ی یبوست و خشکی مزاج به طور طبیعی بسیار مؤثر است و سبب می شود که یبوست به کلی رفع گردد.
9) شربت تمشک، مخلوط با آب برای رفع تب تجویز شده است.
10) خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند (دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد ( آنژین ) مفید است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : تمشک، والش، ولش، ولوش، بولوش، خندیل، تمشک در گیلان،
لینک های مرتبط :

ساختمان شهرداری، هتل ساوی و سینمای مایاک - سال ۱۳۲۸ (۱۹۴۹ میلادی)


ساختمان شهرداری، هتل ساوی، سینمای مایاک، سال ۱۳۲۸ ،۱۹۴۹ میلادی، عکس قدیمی، رشت قدیم






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : ساختمان شهرداری، هتل ساوی، سینمای مایاک، سال ۱۳۲۸، ۱۹۴۹ میلادی، عکس قدیمی، رشت قدیم،
لینک های مرتبط :

مجتمع های اقامتی شهر رشت



مجتمع اقامتی جهانتاب

مدیر مدیر :
صفرعلی جهانتاب

مشخصات مشخصات : 9 سوئیت  ،  1 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : تالار عروسی ، کافی شاپ ، سالن همایش

gps آدرس : رشت - جاده انزلی ، مجتمع توریستی جهانتاب

تلفن تلفن : 01324263013

موبایلموبایل : 09111316189

post کد پستی : 4133613799


Line


مجتمع اقامتی خاطره

مدیر مدیر :
عاشوری

مشخصات مشخصات : 7 سوئیت  ، 12 سوئیت  ، 2 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : تالار عروسی ، کافی شاپ ، سالن همایش

gps آدرس : رشت - خشکبیجار ، جاده زیباکنار ، سه راه امین آباد انزلی

تلفن تلفن : 01324263013

موبایلموبایل : 09111316189

post کد پستی : 


Line


مجتمع اقامتی جهانتاب

مدیر مدیر :
صفرعلی جهانتاب

مشخصات مشخصات : 9 سوئیت  ،  1 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : تالار عروسی ، کافی شاپ ، سالن همایش

gps آدرس : رشت - جاده انزلی ، مجتمع توریستی جهانتاب

تلفن تلفن : 01324263013

موبایلموبایل : 09111316189

post کد پستی : 4133613799


Line


مجتمع اقامتی عاشوری

مدیر مدیر :
عاشوری

مشخصات مشخصات : 7 سوئیت  ، 12 آپارتمان  ،  2 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 2

طبقات امکانات رفاهی : رستوران ، کافی شاپ ، آسانسور ، سالن همایش

gps آدرس : خشکبیجار – جاده زیباکنار ، سه راه امین آباد

تلفن تلفن : 01324453238

موبایلموبایل : 09111316189

post کد پستی : 


Line


مجتمع اقامتی ضیافت

مدیر مدیر :
میثاق عدالت

مشخصات مشخصات : 6 اتاق  ،  3 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۲ ستاره icon star 2 ، آیکن 2 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : رستوران ، کافی شاپ ، آسانسور ، سالن همایش

gps آدرس : رشت – کیلومتر 4 جاده رشت به لاهیجان ، گوراب سر

تلفن تلفن : 01333895080

موبایلموبایل : 09111359512

post کد پستی : 


Line


مجتمع اقامتی فرنا

مدیر مدیر :
فریدون احمدپور

مشخصات مشخصات : 10 سوئیت  ،  1 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : تالار عروسی ، پارک بازی کودکان ، رستوران

gps آدرس : لشت نشاء – خیابان شهید بهشتی ، کوچه جانباز

تلفن تلفن : 01324620005

موبایلموبایل : 09113397004

post کد پستی : 4343159366


Line


مجتمع اقامتی مهرگان

مدیر مدیر :
محمد صادق ایمانی

مشخصات مشخصات : 10 ویلا  ،  1 طبقه

ابزار نوع مجتمع اقامتی :  ۱ ستاره icon star 1 ، آیکن 1 ستاره

طبقات تعداد طبقات : 1

طبقات امکانات رفاهی : تالار عروسی ، رستوران ، سویلای 4 تخته ، آلاچیق تابستانی و سرپوشیده

gps آدرس : رشت - جاده پیربازار ، 3 کیلومتر مانده به ضیابر

تلفن تلفن : 01344315546

موبایلموبایل : 09121882006

post کد پستی : 








نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : مجتمع های اقامتی شهر رشت، تالار عروسی، ویلا، سوئیت، امکانات رفاهی، مجتمع اقامتی، مجتمع اقامتی رشت،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 5 فروردین 1394

12_ نازک کاری چوب

نازک کاری و ریزه كاری چوب یکی از انواع قدیمی صنایع دستی است. کیفیت مطلوب و تنوع فوق العاده آن حاکی از سابقه و قدمت آن است. برای ساخت محصولات، چوب به وسیله اره به قطعات کوچک برش خورده، لایه های قرنیه بریده شده روکش سنجد یا گردو یا گلابی و یا کیکم را روی زیر کار ساخته شده می چسبانند و پس از ساخت بتونه کاری کرده سپس سمباده زده آن را پرداخت می کنند و در نهایت با کلیرسیلر آن را تکمیل می کنند.

نازک کاری چوب - نازک کاری با چوب - ریزه كاری - نازک کاری چوب گیلان - نازک کاری با چوب گیلان - نازک کاری چوب در گیلان - نازک کاری

محصولات نازک کاری عبارتند از انواع سینی، شکلات خوری، قندان، زیرسیگاری، ظروف مخصوص میوه، جلد آلبوم و ...

● وسایل مورد نیاز:
همان وسایل نجاری از قبیل کمان اره، روکش، زیرکار (نوع بستگی دارد به وسیله ای که مورد نظر است که ساخته شود و کاربرد آن وسیله)، مشتی و مواد، وسایل عایق کردن چوب و مراحل پلی استیر


نازک کاری چوب - نازک کاری با چوب - ریزه كاری - نازک کاری چوب گیلان - نازک کاری با چوب گیلان - نازک کاری چوب در گیلان - نازک کاری

شیوه کار در این صنعت بدین صورت است که قطعات چوب را به اشکال دلخواه برش زده و بر روی قطعه اصلی چوبی مورد نظر می چسبانند. روشی از ساخت فرآورده های چوبی است كه طی آن به وسیله ی وسایل نجاری نظیر ارّه، رنده، سوهان، مُغار و ... قطعات كوچك چوبی آماده شده به صورت روكش بر روی بدنه ی چوبی چسبانده و تحت فشار شكل گرفته اند و از این طریق انواع شكلات خوری، زیر سیگاری، قاب عكس و نظایر آن تولید و عرضه می گردد.

مراکز مهم فعالیت در استان  در گذشته شهر رشت و در حال حاضر نیز با توجه به محدود شدن فعالیت، کارگاه های کوچک در این شهرستان فعال می‌باشد.


نازک کاری چوب - نازک کاری با چوب - ریزه كاری - نازک کاری چوب گیلان - نازک کاری با چوب گیلان - نازک کاری چوب در گیلان - نازک کاری



برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : نازک کاری چوب، نازک کاری با چوب، ریزه كاری، نازک کاری چوب گیلان، نازک کاری با چوب گیلان، نازک کاری چوب در گیلان، نازک کاری،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه خورشت مرغ غورابه


خورشت غورابه یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

غورابه
غذای گیلانی بسیار خوشمزه و مقوی که بسیار شبیه به خورش فسنجان است با این تفاوت که در آن سبزی دارد. این خورشت گیلانی را با که با کته سرو کنید.


غورابه، غورابه مرغ ، غورابی، طرز تهیه ، غذای گیلانی، غذای محلی


مواد لازم :

   سینه مرغ ................. 2 تکه

   سبزی ( اسفناج ، برگ چغندر ، گشنیز )  ................. 1 کیلو

   سیر ................. 3 تا 4 عدد

   پیاز سرخ شده  ................. 4 تا 5 قاشق غذاخوری

   تخم مرغ  ................. 2 عدد

   آبغوره  ................. 1 لیوان

   نمک و فلفل و روغن زیتون .................  به میزان لازم


 
طرز تهیه :

سبزی را شسته و خرد کرده و روی حرارت قرار میدیم تا آبش کشیده شود و بپزد.  این غذا را با جوجه هم می توان درست کرد ( یعنی مرغ با استخوان ).

سبزی باید آبش کشیده شود و فقط کمی تفت بخورد تا سبزی آن حفظ شود.  وقتی به این مرحله رسید به قابلمه ی خورش منتقل میکنیم.

سینه مرغ را خورشتی خرد کرده و بعد مزه دار میکنیم، به اینصورت که نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مرغ اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط میکنیم.  سیر را هم ریز خرد میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم. یک ربع بهش زمان میدهیم تا مواد به خورد هم بروند. 

در همان ماهیتابه که سبزی را تفت دادیم، کمی روغن زیتون ریخته و مرغ ها را اضافه میکنیم.  این مرغ در عرض 3 دقیقه می پزد، وقتی که نرم شد کمی به آن، آب اضافه می کنیم و به قابلمه خورش اضافه میکنیم.

 پیاز سرخ شده را هم در این مرحله اضافه کرده و آبغوره را هم میریزیم.

 زمان سرو تخم مرغ ها را درون خورش میشکنیم و اجازه میدهیم تا خودش را بگیرد و بعد سرو میکنیم.








نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : غورابی، غورابه، خورش غورابه، طرز تهیه، غذای گیلانی، غذای محلی، غذای شمالی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو