گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 20 دی 1394

نام محلی : برگ سیر ، سیر برگ
نام فارسی : برگ سیر
نام انگلیسی : Garlic Leaf

برگ سیر ، خواص برگ سیر ، مضرات برگ سیر ، فواید برگ سیر ، Garlic Leaf

سیر از جمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به‌ صورت‌های مختلف شامل خام، پخته، سرخ شده، ترشی، خشک و پودر مورد استفاده قرار میگیرد.
برگ سیر نیز دارای خواص زیادی می باشد که در برخی از غذاهای گیلانی مانند سیر قالیه (سیر قلیه) ، سیرابیج (سیر واویج) و... مورد استفاده قرار میگیرد.


پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و  سلم ) فرمودند : سیر بخورید که شفای هفتاد بیماری است.

سیر، از سبزی هایی است که تاریخی بسیار کهن دارد. انسان خواص درمانی این گیاه را پنج قرن قبل از میلاد مسیح شناخته بود.

برگ سیر ، خواص برگ سیر ، مضرات برگ سیر ، فواید برگ سیر ، Garlic Leaf

سیر گیاهی است علفی و دائمی كه ساقه آن تا ارتفاع 40 سانتیمتر نیز می رسد. قسمت زیر زمینی آن متورم و مركب از 5 تا 12 قطعه و محصور در غشاهای نازك و ظریف برنگ خاكستری مایل به سفید می باشد . برگهای آن باریك و نواری شكل برنگ سبز تیره و گلهای آن كوچك و صورتی رنگ كه بصورت یك چتر در انتهای ساقه ظاهر می شود.

برگ سیر نیز تقریباً خواص خود حبه های سیر را دارد. سیر از قدیم به عنوان ماده ای با خواص دارویی بی نظیر محسوب شده و هم اکنون نیز برای درمان سردرد، دردهای قـاعـدگی و تومور بسـیار مناسـب تشخیص داده شده است. ضمناً حاوی ماده ای به نام "آلیسـینریال" است که در نابودی عفونت نقش به سـزایی دارد. این ماده باعـث کاهش فـشار خون و لخته شدن خون می شود و در ضمن جریان خون را هم تعدیل می کند.

برگ سیر ، خواص برگ سیر ، مضرات برگ سیر ، فواید برگ سیر ، Garlic Leaf


خط جداکننده


• خواص برگ سیر

1- طبع سیر گرم و خشك است.
2- اگر می‎خواهید صورتی بشاش و زیبا و گلگون داشته باشید، سیر بخورید.
3- مصرف زیاد سیر ضعف دید به‎ وجود می‎آورد.
4- سیر باعث بازشدن اشتها می‎شود.
5- كسانی كه فشارخون آنها پایین است سیر را با احتیاط بخورند.
6- سیر مقوی معده است و از ورم روده جلوگیری می‎كند.
7-  جویدن جعفری بعد از خوردن سیر بوی آن را از بین می برد.
8- افرادی كه دچار فراموشی شده اند، سیر بخورند.
9- اگر سیر را در كیسه های برنج یا گندم بگذاریم از كرم‎خوردگی یا فاسد شدن آنها جلوگیری میكند.
10- كسانی كه بیماری آسم دارند از سیر استفاده كنند یا یك حبّه سیر را زیر زبان بگذارند.
11- مصرف زیاد سیر باعث میشود كه یُد جذب نشود.
12- مصرف زیاد سیر ایجاد كهیر میكند.
13- سیر ضدكرم است.
14- سیر تسكین دهنده تشنج و آرام كننده اعصاب است.
15- سیر از واكنش‎های حساسیتی جلوگیری می‎كند و ضدآلرژی است.
16- سیر از پیری زودرس جلوگیری می‎كند.
17- كسانی كه سرگیجه دارند یك حبه سیر بخورند.
18- خوردن كاهو و همچنین سیب بعد از خوردن سیر، بوی بالای دهان را از بین می‎برد.
19- سیر تنظیم كننده مهمترین اعمال بدنی از جمله اختلالات كبدی، اختلالات غدد داخلی است
20- سیر بازكننده صدا است.
21- سیر برای اكثر بیماری‎های عصبی مفید است.
22- برای درمان درد لگن خاصره میتوان هم خورد و هم همان قسمت را با سیر ماساژ داد.
23- كسانی كه دچار بیماری‎ هاری شده است سیر را بكوبید به آن شخص بدهید.
24- سیر در معالجه تیفویید و دیفتری به كار می‎رود.
25- اسپاسم و قلنجی كه در اثر باد شكم به وجود آمده است سیر بهترین درمان كننده است.
26- برای درمان واریس و پیشگیری سیر را كوبیده با آب لیمو مخلوط كرده همراه كمی آب گرم ساق پا بمالید.
27- برای جلوگیری از بیماری و با از سیر و ترشی سیر استفاده كنید.
28- خوردن سیر كدورت ذهن را از بین می‎برد و بهترین مقوی برای مغز می باشد و روی غدد مغز اثر نیكویی دارد و فراموشی را از بین می برد.
29- بوی سیر دفع كننده عقرب و مار است.



• مضرات برگ سیر

1- سیر با آنكه خواص بسیاری دارد، باید به حد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد از آن در بعضی اشخاص موجب سردرد ، ضعف نیروی جنسی ، ضعف چشم و  عوارض بواسیر می شود.
2- سیر برای آنهائی كه اسهال دارند، مضر است.


برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 10 دی 1394

نام محلی : فلفل دلمه ای
نام فارسی : فلفل دلمه ای ، فلفل شیرین
نام انگلیسی :  Guivea Pepper ، Paprika ، Bell pepper
نام علمی : Capsicum Annuum L

فلفل دلمه ای ، فلفل شیرین ، Guivea Pepper ، Paprika ، Bell pepper

فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای به انگلیسی به نام های Guivea Pepper ، Bell pepper و Paprika شناخته شده و دارای نام علمی Capsicum Annuum L می باشد.

فلفل دلمه ای نوعی فلفل از خانواده سیب زمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت می‌شود. از ویژگی های آن این است که به تندی دیگر گونه های فلفل نیست. به همین دلیل در انگلستان و ایرلند «فلفل شیرین» نیز نامیده می‌شود. این گیاه بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است. دانهٔ این گیاه در سال 1393 به اسپانیا حمل شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت. امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولیدکنندهٔ فلفل در جهان هستند.

فلفل دلمه ای ، فلفل شیرین ، Guivea Pepper ، Paprika ، Bell pepper

نام گمراه کنندهٔ فلفل به اشتباه توسط کریستف کلمب هنگام برگشت به اروپا به این گیاه داده شد. چرا که در آن زمان به هر ادویه ای که طعم تندی داشت فلفل اطلاق می‌شد.


فلفل هایی که دارای چهار برجستگی باشند، جنس ماده و آن هایی که سه برجستگی دارند، جنس نر هستند. فلفل ماده پر از دانه و شیرین تر است و برای خام خوردن بهتر است اما فلفل نر دارای دانه های کمتر و برای پخت و پز بهتر است.

فلفل دلمه ای ، فلفل شیرین ، Guivea Pepper ، Paprika ، Bell pepper



خط جداکننده


• خواص فلفل دلمه ای

1- فلفل دلمه ‌ای یکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن و  یکی از كم كالری‌ ترین سبزی‌ ها می باشد.
2- می ‌توان فلفل دلمه ای را برای پیشگیری از بروز انواع سرطان استفاده نمود.
3- فلفل دلمه ای به علت داشتن مقایر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است.
4- موجود در فلفل دلمه ‌ای قرمز  موجب تقویت چشم ها می شود.
5-  فولیک اسید موجود در فلفل دلمه ای از گرفتگی رگ‌ ها و بروز بیماری های قلبی به‌ خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.
6- فیبر موجود در فلفل دلمه ای  كلسترول خون را كاهش میدهد.
7- فلفل دلمه ای حاوی میزان زیادی آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و زینک می باشد.


• مضرات فلفل دلمه ای

1- افرادی که دارای پوستی حساس و تحریک ‌پذیر  هستند و دائم چار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی می ‌شوند، از خوردن فلفل دلمه ای خودداری نمایند.
2- مصرف فلفل دلمه ای، مخصوصاً به صورت خام، باعث ایجاد نفخ در معده می شود.


برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : فلفل دلمه ای، فلفل شیرین، خواص فلفل دلمه ای، مضرات فلفل دلمه ای، Guivea Pepper، Paprika، Bell pepper،
لینک های مرتبط :

عکسی قدیمی از شهر رشت - سفارت سابق انگلیس



عکسی قدیمی از شهر رشت - سفارت انگلیس، سفارت سابق انگلیس در رشت، سفارت انگلیس، عکس قدیمی، رشت قدیم، گیلان من






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : عکسی قدیمی از شهر رشت - سفارت انگلیس، سفارت سابق انگلیس در رشت، سفارت انگلیس، عکس قدیمی، رشت قدیم، گیلان من، گیلان،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 دی 1394

طرز تهیه و پخت کباب لوله ای


کباب لوله ای، کباب لقمه ای، کباب لقمه ای هندی، طرز تهیه کباب لوله ای، طرز پخت کباب لوله ای، کباب، طرز تهیه کباب


مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده  .......................  500 گرم
    بلغور (ریز کوفته ای)  .......................  1/4 پیمانه
    پیاز متوسط  .......................  2 عدد
    سیر  .......................  2 حبه
    گوجه فرنگی (پوره شده)  .......................  1 پیمانه
    زیره سبز  .......................  1 قاشق چایخوری
    نعناع خشک  .......................  1 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه  .......................  1 قاشق چایخوری
    فلفل قرمز  .......................  نصف قاشق چایخوری
    نمک  .......................  1 قاشق چایخوری
    گشنیز  .......................  5 شاخه
    رب گوجه فرنگی  .......................  1 قاشق مرباخوری
    روغن  .......................  به میزان لازم


طرز تهیه :

بلغور را در کاسه ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل، نعنا خشک و گوشت چرخ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.

مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می کشیم، سپس به همان حالت گوشت ها را از سیخ ها خارج کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کباب ها بپزد.




طرز تهیه سس :

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم، سپس پوره گوجه فرنگی را نیز افزوده و می گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود. گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی داریم.


برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب ها را روی سس می چینیم.


کباب لوله ای، کباب لقمه ای، کباب لقمه ای هندی، طرز تهیه کباب لوله ای، طرز پخت کباب لوله ای، کباب، طرز تهیه کباب





ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : کباب لوله ای، کباب لقمه ای، کباب لقمه ای هندی، طرز تهیه کباب لوله ای، طرز پخت کباب لوله ای، کباب، طرز تهیه کباب،
لینک های مرتبط :

تیم شهرداری فومن

تیم شهرداری فومن

ورزشگاه :  ورزشگاه آزادی فومن



این باشگاه در سال ۲۰۰۶ تأسیس شده است. این تیم کار خود را از لیگ برتر استان گیلان شروع کرد. در فصل اول حضور خود در لیگ برتراستان گیلان این تیم موفق به صعود به زیرگروه دسته سوم کشور نشد. این روند ناموفق تا فصل ۹۲–۹۳ همچنان پابرجا بود، تا اینکه این تیم در این فصل با کسب مقام اول لیگ استانی به دسته سوم لیگ ایران صعودکرد. این تیم در فصل ۹۳–۹۴ هم در دسته سوم ایران باقی ماند. فصل ۹۴–۹۵ برای شهرداری فومن تؤام با موفقیت و کسب مقام اول گروه اول لیگ دسته سوم ایران همراه بود و در فصل 96-95 در لیگ دسته دوم کشور حاضر شد.






نوع مطلب : دانستنی ها، 
برچسب ها : تیم شهرداری فومن، تیم فوتبال شهرداری فومن، تیم فومن، تیم فوتبال گیلان، نماینده گیلان، تیم شهرداری، تیم فوتبال،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 1 دی 1394

طرز تهیه کوکوی گردو


کوکوی گردو یک کوکوی خوشمزه و یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که عموماً ماسالی ها و برخی از مردم تالش، این کوکو را درست می کنند.


کوکوی گردو، کوکو گردو، کوکوی گردو شمالی، کوکوی گردو گیلانی، طرز تهیه، کوکو گردو گیلانی، کوکو گردو شمالی، غذای گیلانی


مواد لازم :

گردوی چرخ شده  .......................  250 گرم
پیاز رنده شده  .......................  2 عدد متوسط
نعناع خشک  .......................  یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ  .......................  5 یا 6 عدد
روغن  .......................  نصف فنجان
نمک و فلفل  .......................  به میزان لازم



طرز تهیه :

 تخم مرغ  ها را با نمک ، فلفل و نعناع  خشک خوب به هم بزنید تا پف کند. پیاز  را به آنها اضافه کنید و به هم بزنید. سپس گردو  را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. روغن را داغ کرده و مایع کوکو را در آن بریزید و شعله را ملایم کنید ، چون گردو  خیلی زود می سوزد. بعد در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را بگیرد. آن را برگردانید تا پشت کوکو هم کمی سرخ شود. چون این کوکو سریع روغن را جذب می کند، در حین سرخ شدن مجدداً کمی روغن اضافه کنید تا نسوزد. رنگ این کوکو قهوه ای تیره می شود.

کوکوی گردو، کوکو گردو، کوکوی گردو شمالی، کوکوی گردو گیلانی، طرز تهیه، کوکو گردو گیلانی، کوکو گردو شمالی، غذای گیلانی







نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : کوکوی گردو، کوکو گردو، کوکوی گردو شمالی، کوکوی گردو گیلانی، کوکو گردو گیلانی، غذای گیلانی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic