گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 20 اسفند 1394


نام محلی : گیجای ، گیجاواش ، گیجواش
نام فارسی : گنجینه واش
نام انگلیسی : 
Pimpinella
نام علمی : Pimpinella saxifraga



گیجای ، گیجاواش ، گیجواش ، گنجینه واش ، گیاه معطر ، سبزی محلی معطر ، گیجاواش تره ، گیجای تره ، طرز تهیه گیجاواش تره ، طرز تهیه گیجای تره

گیجای یا گیجاواش یا گیجواش یا گنجینه واش (با نام علمی Pimpinella saxifraga) گیاهی از تیره ی چتریان و بومی جزایر بریتانیا و مناطق معتدل اروپا و غرب آسیا است. برگهای آن شبیه به گیاه رشکک (burnet) است، اما نباید با آن اشتباه شود. همچنین، اگرچه جزء دوم نام علمی آن ساکسی فراگا است، اما هیچ ارتباطی با گیاه ساکسی فراگا ندارد، تنها اینکه مانند آن ادرارآور است و خاصیت سنگ‌شکن دارد.

در ایران این گیاه در مناطق شمالی به ‌ویژه نواحی مختلف استان گیلان در فصل بهار به ‌صورت خودرو پراکنش دارد. واش در گویش محلی گیلکی به معنای گیاه است و چنین نقل می‌شود که دلیل نامگذاری این گیاه به گیجواش این است که با مشغول شدن به چیدن آن، احساس سرگیجه به انسان دست می‌دهد. گیجاواش در استان گیلان به عنوان یک سبزی محلی معطر شناخته شده و از آن در ساخت غذاهای محلی به نام گیجاواش تره (گیجای تره) و سیرابیج استفاده می‌شود.

گیجای ، گیجاواش ، گیجواش ، گنجینه واش ، گیاه معطر ، سبزی محلی معطر ، گیجاواش تره ، گیجای تره ، طرز تهیه گیجاواش تره ، طرز تهیه گیجای تره

گیاه اناریجه (با نام علمی Froriepia subpinnata) گونه ی دیگری از چتریان است که شباهت بسیاری با گیجاواش دارد و در ایران، در استانهای مازندران، گلستان و گیلان رویش وسیع دارد.

نکته : گیاه گیجا واش در بین فارسی زبانان به گینجه واش شناخته می شود. 



فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

طرز تهیه گیجاواش تره

• مواد اولیه : (برای 4 نفر)

سبزی گیجاواش  .............. 1  کیلوگرم
تخم مرغ .............. 3 عدد
سیر .............. 5 حبه
آب .............. 1 لیوان
نمک .............. به میزان لازم
کره .............. به میزان لازم
فلفل .............. به میزان لازم
زرد چوبه .............. به میزان لازم
گرد لیمو (اختیاری) .............. به میزان لازم

• طرز تهیه :

ابتدا سبزی گیجاواش را شسته و ریز خرد می‌كنیم. سپس با مقداری كره خیلی كم تفت داده و با مقداری آب می‌پزیم و بعد دوباره خوب سرخ می‌كنیم. سیرها را له كرده و با روغن زیاد به آرامی سرخ می‌كنیم تا طلایی رنگ شود. در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها را خوب هم می‌زنیم و به همراه كمی گرد لیمو یا گرد غوره و ادویه در روغن سیر سرخ می‌كنیم و بر روی سبزی گیجاواش می‌ریزیم.

گیجای ، گیجاواش ، گیجواش ، گنجینه واش ، گیاه معطر ، سبزی محلی معطر ، گیجاواش تره ، گیجای تره ، طرز تهیه گیجاواش تره ، طرز تهیه گیجای تره

نكات:
1) گیجاواش غذای محلی استان گیلان است.
2) گیجاواش نوعی سبزی بسیار خوشمزه و معطر محلی و مخصوص شمال كشور است. در صورتی كه به گیجاواش دسترسی ندارید از اسفناج استفاده كنید.
3) معمولا این غذا را به همراه برنج و باقلاسبزخام و سیر سرو می‌كنند.
4) این غذا به صورت سنتی بدون گرد لیمو یا گرد غوره سرو میشود.


برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : گیجای، گیجاواش، گیجواش، گنجینه واش، گیاه معطر - سبزی محلی معطر - گیجاواش تره - گیجای تره، طرز تهیه گیجاواش تره،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه سیب زمینی ترشی یا ترشی یارالماسی

سیب زمینی ترشی، گیاهی پایا از تیره مرکبات است. سیب زمینی ترشی همان سیب‌ زمینی‌های کوچک کج‌ و کوله ای هست که اغلب در فصل پاییز در بازار میوه و تره بار به چشم می‌خورد.


یارمسی، یار مسی، یارالماسی، یار الماسی، سیب زمینی ترشی، شلغم فرنگی


در گیلان به این سیب زمینی، یار الماسی گفته می شود و در بعضی از شهرهای ایران به آن شلغم فرنگی، قلقاص، بیاض، آق یرالماسی و یارمسی نیز می‏گویند،


یارمسی، یار مسی، یارالماسی، یار الماسی، سیب زمینی ترشی، شلغم فرنگی




مواد لازم :


سیب زمینی ترشی (یار الماسی) ........... 700 گرم
سیر ............... 1 تا 2 حبه
فلفل سبز تند ............... 2 عدد
نمک ............... به مقدار لازم
سرکه ................ به مقدار لازم



طرز تهیه :

ابتدا این سیب زمینی ها را باید خوب بشوییم یا اینکه پوست بگیریم.

بعد از تمیز کردن سیب زمینی ها آنها را زیر شیر آب میشوییم و میگذارم تا خوب خشک شوند. سپس سیب زمینی های تمیز شده را حلقه حلقه یا تکه تکه میکنیم و داخل شیشه میریزیم. 1 یا 2 حبه سیر و فلفل سبز تند هم داخل شیشه میریزم، سپس مقدار نمک به آن ها اضافه میکنیم.

و در آخر شیشه را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید.

ترشی شما بعد از دو ماه آماده است و می توانید با غذا میل نمایید.



نکات :

1- ترشی اگر در جای خنک نگهداری شود و همچنین مواد اولیه و شیشه کاملا خشک و تمیز باشند، اصلاً کپک نمیزند.

2- در صورتی که ترشی را ملایم میپسندید، میتوانید سرکه و آب را مخلوط کنید. (به این صورت که با هر نسبتی که با طبع شما همخوانی دارد سرکه و آب را آماده کنید. به طور مثال در ازاء هر لیوان سرکه، نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و آب را به جوش آورید، پس از آنکه آب به جوش آمد، سرکه را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید، با این کار خواص سرکه حفظ میشود و در اثر حرارت دیدن از بین نمیرود. بعد از آنکه محلول حاصل کاملا خنک شد ان را روی ترشی بریزید و شیشه را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.)

3- نمک نقش تعدیل کنندگی در تیزی سرکه دارد. (یه طوری که اگر نزنیم یا کم بزنیم ترشی خیلی تند و تیزی خواهیم داشت. معمولا برای یک شیشه ترشی سایز متوسط 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز داریم.)

4- برای خشک شدن مواد اولیه ترشی که باید کاملا خشک باشند، بعد از شستن مواد آنها را روی پارچه ای تمیز پهن میکنم و پنکه را روبروی شان قرار میدهیم. به این صورت خیلی سریع خشک میشوند و طراوت سبزیجات هم باقی می ماند.

5- دقت کنید شیشه را با حلقه های سیب زمینی پر و فشرده نکنید چون در اثر فشرده بودن، حالتی شبیه شیره ی سفید پس میدهند.

یارمسی، یار مسی، یارالماسی، یار الماسی، سیب زمینی ترشی، شلغم فرنگی





ادامه مطلب


نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : طرز تهیه سیب زمینی ترشی، طرز تهیه ترشی یارالماسی، یار الماسی، یارالماسی، شلغم فرنگی، قلقاص، بیاض،
لینک های مرتبط :


تقویم 95 در یک نگاه اضافه شد …


تقویم 95 تقویم سال 95 با مناسبت ها شمسی (هجری شمسی، هجری قمری و میلادی) رو به همراه مناسبت ها و تعطیلات رسمی به صورت پی دی اف PDF آماده دانلود می باشد. علاوه بر آن در تقویم مربوط به هر ماه، روز های تعطیل و سایر جزئیات روزهای هر ماه قرار داده شده است و تمامی مناسبتها و تعطیلات رسمی سال 95 در این تقویم گنجانده شده است. این تقویم زیر نظر شورای مرکز تقویم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران استخراج و تنظیم شده است.


 تقویم سال 95 - تقویم 1395 - تقویم رایگان - دانلود تقویم


توجه:  سال 1395 سال کبیسه می باشد.


حیوان سال 95 : میمون

زمان و لحظه تحویل سال 95 هجری شمسی:

ساعت 8 و 00 دقیقه و 12 ثانیه  (8:00.12)  -  روز یکشنبه 1 فروردین 1395 هجری شمسی

(ساعت هشت و صفر دقیقه و دوازده ثانیه صبح)


روز یکشنبه 1 فروردین 1395 هجری شمسی

مطابق 10 جمادی الثانیه 1437 هجری قمری و 20 مارس 2016 میلادی

 


  فرمت : PDF + AKP

حجم : 0.5 + 14.5 مگا بایت
دانلود دانلود: دانلود تقویم 95 همراه با مناسبتها با فرمت PDF

دانلود کنید ...



دانلود: دانلود باد صبا 95 برای اندروید


دانلود کنید ...

دانلود: دانلود شمیم یاس 95 برای اندروید


دانلود کنید ...


دانلود تقویم رو میزی ، دانلود تقویم سال ، دانلود تقویم سال ۱۳۹5 برای گوشی های موبایل ، دانلود تقویم سال ۱۳۹5 با موضوع تصاویر طبیعت ، دانلود رایگان نسخه جاوا تقویم سال 1395 برای گوشی های موبایل ، دانلود سالنامه 1395، روز شمار 1395 ، دانلود سالنامه تقویم سال ۱۳95



ادامه مطلب


نوع مطلب : سایر موارد، 
برچسب ها : تقویم سال 95 - تقویم 1395 - تقویم رایگان - دانلود تقویم، تفویم، دانلود تقویم رسمی سال 1395، تقویم 95، تقویم سال جدید، دانلود تقویم سال 1395 برای موبایل، دانلود تقویم سال 1395 با فرمت پی دی اف،
لینک های مرتبط : دانلود تقویم سایر سال ها، تقویم سال 90، تقویم سال 91، تقویم سال 92، تقویم سال 93، تقویم سال 94،

نام محلی : ترشی هفتا بیجار ، ترشی هفتا بجار
نام فارسی : ترشی هفت بیجار ،
ترشی هفته بیجار

ترشی هفتا بیجار ، ترشی هفتا بجار ، ترشی هفت بیجار ، ترشی هفته بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار ، طرز تهیه ترشی هفتا بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

ترشی هفتا بیجار گیلانی در واقع نوعی ترشی تابستانی است چون گوجه نارس فقط در فصل تابستان و اوایل پاییز هست. این ترشی انواع متفاوتی دارد و از شرق تا غرب گیلان روش تهیه آن متفاوت است. این دستورات انواع بسیار معروف این ترشی است که امیدوارم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.



فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

دستور شماره 1 :  ترشی هفتا بیجار گیلانی

• مواد لازم :

بادمجان قلمی .......... 4 عدد
گوجه فرنگی سبز (نارس) .......... 6 عدد
خیار .......... 4 عدد
سیر .......... 1 بته
فلفل سبز (بستگی به ذائقه دارد) .......... 200 گرم 
سبزی معطر (نعناع، خالواش، چوچاق) .......... 400 گرم
نمک و سرکه .......... به میزان لازم


• طرز تهیه :

همه مواد ترشی را بشویید و بگذارید خشک شود بعد از اینکه کاملا خشک شد همه مواد را ریز خرد کنید و توی شیشه های استریل شده بریزید به این صورت که یک لایه مواد ترشی بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و سبزی های معطر را بریزید (اگر نتوانستید سبزی خالواش یا چوچاق را پیدا کنید می توانید از سبزی های معطری که در بازار هستند مثل نعنا استفاده کنید) و دوباره بقیه مواد را اضافه کنید  و در آخر سرکه را به آن اضافه کنید، طوریکه روی ترشی را کاملا بپوشاند. و درب شیشه را سفت ببندید و بگذارید تا کمی ترشی برسد. این مدت بستگی به شما دارد، بعضی ها 1 هفته بعد از اینکه ترشی را درست کردند آن را مصرف می کنند.


ترشی هفتا بیجار ، ترشی هفتا بجار ، ترشی هفت بیجار ، ترشی هفته بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار ، طرز تهیه ترشی هفتا بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper


دستور شماره 2 :
 
ترشی هفتا بیجار گیلانی

• مواد لازم :

بادنجان قلمی بدون تخم .......... 5 عدد
گوجه فرنگی سبز (کال) .......... 4 عدد
فلفل ربز سبز (که زیاد تند نباشد) .......... 250 گرم
سیر .......... 3 بته
سبزی معطر (نعناع، خالواش، چوچاق، گشنیز) .......... 1 کیلو
گلپر .......... 1 قاشق غذاخوری
نمک و سرکه .......... به اندازه کافی


• طرز تهیه :

بادنجان‌ها را میشوئیم و سر آن ها را می‌گیریم، گوجه فرنگی ها را میشوئیم و فلفل را دُم میگیریم و میشوئیم. سپس بادنجان و گوجه فرنگی و فلفل را روی یک پارچه می‌چینیم و میگذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود.

سیر را پوست می‌گیریم، سپس همه را ساطوری میکنیم تا خرد شود. بعد سبزی‌ها را تمیز می‌کنیم و میشوئیم و رطوبت آنها را می‌گیریم و خشک میکنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد می‌کنیم، آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب می‌ریزیم و مقداری نمک و گلپر به آن اضافه می‌کنیم.

شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر مینمائیم. درب شیشه را می‌بندیم. ترشی هفتا بیجار را بعد از چند روز می‌توان مصرف نمود. اگر سبزی تازه در دسترس نباشد از خالواش و نعناع خشک هم می‌توان استفاده کرد.


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

دستور شماره 3 : 
ترشی هفتا بیجار

• مواد لازم :

 سبزی ترشی شامل (ترخون. مرزه. نعناع. گشنیز. جعفری) .......... 2 کیلو
شلغم شیرازی .......... نیم کیلو
هویج .......... نیم کیلو
سیر .......... نیم کیلو
پیاز ریز .......... نیم کیلو
ساقه کرفس .......... نیم کیلو
فلفل سبز .......... نیم کیلو
بادمجان .......... نیم کیلو
گل کلم .......... نیم کیلو
خیار سبز .......... نیم کیلو
سرکه .......... به مقدار لازم
نمک. زردچوبه و ادویه مخلوط .......... به مقدار لازم

ترشی هفتا بیجار ، ترشی هفتا بجار ، ترشی هفت بیجار ، ترشی هفته بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار ، طرز تهیه ترشی هفتا بیجار ، طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

طرز تهیه :

در ابتدا بادمجانها و فلفل را جداگانه بشوئید. بادمجان ها را با پوست به تیکه های ریز خرد کرده و کنار بگذارید. مقداری مساوی آب و سرکه را درون ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید، بادمجان را به آن اضافه کنید و بگذارید یکی دو جوش بزند تا هم تلخی آن گرفته شود و هم مقداری کم پخته شود، سپس بادمجان را از سرکه درآورید و در همان سرکه فلفل را نیز به همین روش آماده کنید. سبزی را پاک کنید و بشویید و بگذارید کاملاً آب آن خشک شود، سپس خردش کنید و کنار بگذارید. مابقی وسایل را همگی بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید. همه مواد را به غیر از سرکه با هم مخلوط کرده سپس سرکه را درون ظرفی بریزید و نمک، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا همه مواد در سرکه حل شود. وسایل ترشی را درون ظرف مناسب بریزید و سرکه را روی آن ریخته و کاملاً سر پر کنید و درب آن را محکم ببندید این ترشی چون تازه است ممکن است دوباره به سرکه احتیاج داشته باشد، می‌توانید دوباره روی آن سرکه بریزید.

نکته : هر چه زردچوبه بیشتر بریزید رنگ ترشی شما خوشرنگ تر می‌شود. برای پوست گرفتن پیاز یک شب تا صبح پیاز را در آب سرد قرار دهید. این ترشی بین 2 تا 3 هفته کاملاً جا افتاده می‌شود و می‌توانید استفاده کنید.



برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، سوغات استان گیلان، 
برچسب ها : ترشی هفتا بیجار، ترشی هفتا بجار، ترشی هفت بیجار، ترشی هفته بیجار، طرز تهیه ترشی هفت بیجار، طرز تهیه ترشی هفتا بیجار، طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 10 اسفند 1394
شهر : رشت

مدرسه شاهپور (مدرسه شهید بهشتی) :


این مدرسه درسال 1298 ه.ش توسط آلمانها ساخته شده است و در طی سالها فعالیتش فقط نفرات برتر را جذب می نمود و هر ساله تعداد زیادی از دانش آموزان آن در دانشگاههای معتبر کشور پذیرفته می شدند.

تعدادی از مفاخری که در این مدرسه درس می خواندند به شرح ذیل است : دکترمحمدمعین، پورفسور رضا، پورفسور بهزاد، استاد جعفر خمامی زاده، هوشنگ ابتهاج و.....
این مدرسه دارای سالن آمفی تئاتری بوده است که در آن زمان قدیم خیلی فعال بود و نمایش های زیادی در آنجا انجام و مردم از دیدن آن لذت می بردند اما در حال حاضر آنهم تعطیل است.


point ، Gps ، جی پی اس آدرس: رشت، میدان فرهنگ، خیابان آزادگان جنب مسجد قدس


عکس قدیمی :


مدرسه شاپور، مدرسه شاپور رشت، مدرسه شهید بهشتی، مدرسه شهید بهشتی رشت، مدرسه قدیمی رشت

مدرسه شاپور، مدرسه شاپور رشت، مدرسه شهید بهشتی، مدرسه شهید بهشتی رشت، مدرسه قدیمی رشت


عکس جدید :

مدرسه شاپور، مدرسه شاپور رشت، مدرسه شهید بهشتی، مدرسه شهید بهشتی رشت، مدرسه قدیمی ، مدرسه قدیمی رشت

مدرسه شاپور، مدرسه شاپور رشت، مدرسه شهید بهشتی، مدرسه شهید بهشتی رشت، مدرسه قدیمی ، مدرسه قدیمی رشت






نوع مطلب : شهرستان رشت، 
برچسب ها : مدرسه شاپور، مدرسه شاپور رشت، مدرسه شهید بهشتی، مدرسه شهید بهشتی رشت، مدرسه قدیمی، مدرسه قدیمی رشت، رشت،
لینک های مرتبط :

شخم زدن زمین در گیلان قدیم

در گذشته شخم زدن زمین در گیلان با اسب ، گاو یا ورزا (گاو نر) انجام میشد.


شخم زدن زمین در گیلان قدیم، شخم زدن با گاو، شخم زدن با اسب، شخم در قدیم، گیلان من، عکس قدیمی






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : شخم زدن زمین در گیلان قدیم، شخم زدن با گاو، شخم زدن با اسب، شخم در قدیم، گیلان من، عکس قدیمی، عکس،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه آب قلم گوساله


زمانیکه استخوان ها به مدت طولانی در آب می جوشد، تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود، به این عصاره آب قلم هم گفته می شود.

آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، آب قلم، طرز پخت آب قلم

آب قلم یک عصاره مقوی و آماده می باشد که شما می توانید در سوپ ها و خورش ها اضافه کنید.

خواص قلم بیشمار و بی نظیر است. طبق گفته ی محققان انگلیسی آب قلم از پیری پوست جلوگیری می کند. درد مفاصل را تسکین می بخشد و عملکرد مغز و دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.


آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، آب قلم، طرز پخت آب قلم


مواد لازم :

قلم درشت گوساله ............ 1 عدد

پیاز متوسط .................. برای هر کیلو 2 عدد


- نکته : نمک یا ادویه نزنید تا بعدا بتوانید به هر نوع غذایی اضافه کنید.


طرز تهیه :

زمانیکه قلم (استخوان) گوساله را از قصابی می خرید، اغلب خودشان آنها را برای شما تکه تکه می کنند اما اگر اینکار را نکرد، از وی بخواهید که هر قلم را با اره برای شما سه تا چهار تکه کند. در این حالت هم عصاره بهتر از داخل استخوان خارج میشود و هم راحت تر در قابلمه جا میشود.

سپس قلم ها را در خانه آب بکشید. قلم ها را در قابلمه بگذارید. سپس پیازها را 4 یا 8 تکه کنید و روی قلم ها بریزید و اینقدر آب بریزید تا روی قلم ها را بگیرد.


آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، آب قلم، طرز پخت آب قلم


سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. اگر محتویات قابلمه کف میکند که خیلی جدی نگیرید. بایستی بعد از جوش آمدن زیرش را کم کنید تا با حرارت ملایم بجوشد ( 6 الی 8 ساعت ).

بعد از این مدت زیرش را خاموش کنید و بگذارید که سرد شود.


آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، آب قلم، طرز پخت آب قلم


بعد از سرد شدن، تکه های قلم را از قابلمه در بیاورید و مغز قلم ها و چربی روی قلم ها را در میکسر بریزید و خوب له کنید و با آب قلم مخلوط کنید. آب هر قلم رو به چهار قسمت تقسیم کنید.

سپس در ظرف درب دار یا پلاستیک فریزر بریزید و در یخچال فریزر بگذارید. و هر زمان که به عصاره قلم احتیاج داشتید در غذا استفاده نمایید.


آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، آب قلم، طرز پخت آب قلم


• فواید عصاره استخوان (آب قلم)

عصاره استخوان (آب قلم) اولین چیزی است که میتوانید برای موارد زیر مصرف کنید:

– درمان سندروم روده‌ی بیش‌تراوا
– غلبه بر عدم تحمل غذا و آلرژی
– بهبود سلامت مفاصل
– کاهش سلولیت
– تقویت سیستم ایمنی






نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : آب قلم، قلم گوسفند، قلم گوساله، قلم گاو، عصاره قلم گوساله، طرز تهیه قلم گوساله، طرز پخت آب قلم،
لینک های مرتبط :

تیم میرزا کوچک صومعه سرا


تیم میرزا کوچک صومعه سرا ، تیم فوتبال ، تیم فوتبال مرغ مادر

ورزشگاه : ...


تیم مرغ میرزا کوچک صومعه سرا در سال 1392 تحت نام " مرغ مادر میرزا کوچک صومعه سرا " تاسیس شد که از سال 94 به نام فعلی تغییر اسم داد.









نوع مطلب : دانستنی ها، 
برچسب ها : تیم میرزا کوچک صومعه سرا، تیم فوتبال، تیم فوتبال مرغ مادر، تیم صومعه سرا، تیم فوتبال صومعه سرا، تیم میرزاکوچک، نماینده گیلان،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه کوکوی اوزون برون یا ماهی کوکو


برای کوکوی ماهی می توان از گوشت ازون برون، قزل آلا، کیلکا، کفال و سایر ماهی های کم استخوان دریای کاسپین استفاده کرد. اما آنچه حائز اهمیت است حتی الامکان از هر ماهی که استفاده می کنیم تازه باشد و از ماهی یخ زده استفاده نشود.


کتلت ماهی اوزن برون، کوکو اوزون برون، کوکوی اوزون برون، کتلت اوزون برون،کوکوی ازون برون، کوکو ازون برون، کوکوی ماهی، کوکوی ماهی ازون برون، غذای گیلانی، غذای شمالی، غذای محلی


مواد لازم :

   گوشت ماهی (ازون برون) ........................... 750 گرم

   سیب زمینی درشت ..................... 1 عدد

   پیاز متوسط ............................ 1 عدد

   برگ سیر ............................. 1 دسته

   تخم مرغ ............................. 4 عدد

   نمک و فلفل و زردچوبه .............. به میزان لازم



طرز تهیه :

ماهی را پوست کنده استخوان هایش را جدا می کنیم و خیلی ریز خرد می کنیم. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و برگ سیر را هم خیلی ریز می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. پس از این که خوب مخلوط کردیم و مایع یکدست شد داخل تابه داغ شده روی روغن پهن می کنیم و پس از سرخ شدن برمی گردانیم.


کتلت ماهی اوزن برون، کوکو اوزون برون، کوکوی اوزون برون، کتلت اوزون برون،کوکوی ازون برون، کوکو ازون برون، کوکوی ماهی، کوکوی ماهی ازون برون، غذای گیلانی، غذای شمالی، غذای محلی





ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : کتلت ماهی اوزن برون، کوکو اوزون برون، کوکوی اوزون برون، کتلت اوزون برون، کوکوی ازون برون، کوکو ازون برون، کوکوی ماهی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو