گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

نام محلی : فلفل سبز ، فیلفیل
نام فارسی : فلفل سبز ، فلفل سبز تند
نام انگلیسی : Bird Chili ، Chili pepper ، Hot Chile
نام علمی : Capsicum Frutescens L

فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

فلفل سبز (Green Pepper) که عده اى به آن فلفل هندى نیز می گویند، دارای پوشش های غلافی بلند به رنگ سبز است كه به موازات رسیدن، به خود رنگ قرمز، نارنجی یا زرد می گیرد. فلفل گیاهی است كه در آب و هوای معتدل، نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. فلفل سبز به صورت خام، پخته شده، خشك یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف میشود.

زادگاه اولیه  فلفل سبز در آمریکا است، در آمریکا بیش از سى نوع فلفل سبز کاشته مى شود، ولى تاکنون بیشتر از سه یا چهار نوع آن به ایران نیامده است. وقتى فلفل سبز برسد، قرمز رنگ مى شود و به همین جهت است که اعراب به فلفل قرمز، فلفل احمر مى گویند. سرخى رنگ فلفل مانند جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین A مى شود. فلفل سبز داراى ویتامین هاى B ، A، B2 می باشد و مقدار زیادى ویتامین C دارد. علاوه بر ویتامین هاى فوق الذکر فلفل سبز داراى مقدارى ویتامین P  بوده و حافظ جوانى مى باشد، مشروط بر این که در خوردن فلفل سبز تند زیاده روى نشود.
فلفل سبز همانند فلفل سیاه به هضم غذا کمک مى کند و باد شکن مى باشد. پیران و اشخاصى که مزاجى سرد دارند، باید از فلفل سبز زیاد میل نمایند تا غذایشان سبک و لطیف گردد تا از تولید فضولات سنگین و سفت جلوگیرى نماید.

فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

به طور كلی فلفل سبز به دو صورت در بازار عرضه می شود، که به دسته اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز و به دسته دوم فلفل سبز شیرین یا فلفل دلمه ای میگویند.

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی، گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا 7 گرم است و تخم ان خیلی گرمتر از گوشت آن است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند.


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper



فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper


• فواید فلفل سبز :

1- فلفل سبز طبیعت گرم دارد و به صورت خام یا پخته برای تحریک اشتها مفید است.
2- برای خوشبو کردن دهان و تقویت اعصاب و رفع کمبود ویتامینهای «ب» مفید است.
3- برای درمان بواسیر، مفید است.
4- برای درمان ترش کردن غذا و استفراغ های پی درپی سودمند است.
5- در استعمال خارجی برای تسکین دردهای عصبی ، فلج های موضعی ، درد کمر، نقرس و رماتیسم مؤثر است
6- آنتی‌ اكسیدان موجود در فلفل سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را كاهش دهد.


• مضرات فلفل سبز :

1- خوردن بیش از حد فلفل سبز تند، باعث مزاجی و آسیب رسیدن به حلق میشود.
2- خوردن فلفل سبز تند، به بیماران قلبی توصیه نمیشود.


برای مشاهده لیست بزرگی از فلفل های های تند و شیرین به این صفحه مراجعه نمایید.


توضیحات : فلفل سبز در بازار به دو نوع عرضه می شود که نوع اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز بوده که به انگلیسی با نام های Cayenne Pepper و Bird Chili
که دارای نام علمی Capsicum Frutescens L هستند، شناخته می شود و نوع دوم فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای بوده که به انگلیسی به نام های Guivea Pepper و Paprika که دارای نام علمی Capsicum Annuum L هستند، شناخته می شود. که ما در اینجا فقط به فلفل سبز تند یا همان فلفل قرمز اشاره کردیم.


برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.





ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : فلفل سبز، فلفل سبز تند، فلفل سبز در گیلان، Hot Chile، Bird Chili، Chili pepper،
لینک های مرتبط :

نهمین شهید

شهید حبیب روحی چوکامی
ولادت : 1361
شهادت : 18 / 9 / 1394
محل ولادت : روستای چوکام خمام
محل شهادت : سوریه
اصلیت : خمامی
رسته : ستوان یکم پاسدار


شهید حبیب روحی ، حبیب روحی ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


او در روستای چوکام از توابع خمام در سال ۱۳۶۱ متولد شد. او از پاسداران گیلانی بود که برای دفاع از حرم اهل بیت عازم سوریه شده بود و در روز ۱۸ آذر ۱۳۹۴ به دست گروه تکفیری داعش به شهادت رسید. پیکر این شهید در گلزار شهدای چوکام دفن شد.





ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید حبیب روحی، حبیب روحی، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :

گزنه (نام علمی: Urtica dioica) گیاهی از تیره گزنه، علفی و پایا با ساقه ای منشعب است. ساقه آن راست و چهارگوش بوده و برگ های آن پوشیده از کرک های گزنده است.

تذکر :
برخورد گزنه با پوست و بدن انسان موجب التهاب پوست و کهیر قرمز رنگ می شود. گزش گزنه دردناک بوده و سوزش آن هم طولانی مدت می باشد.


برخورد گزنه با پوست و بدن انسان موجب التهاب پوست و کهیر قرمز رنگ می شود. گزش گزنه دردناک بوده و سوزش آن هم طولانی مدت می باشد.
کسانی که گزش گزنه را تجربه کرده اند، میدانند که این سوزش چقدر دردناک است.
برگها رو به دور تا دور پای بچه زد و با کمال تعجب دیدم که بچه یه دفعه ساکت شد و گفت سوزش پام خوب شد. من واقعا حیرت کردم و بعد همسرم توضیح داد که وقتی تو بچگی شمال می آمدن و گزنه اونها رو میزده، مادر خدابیامرزش با مالیدن برگ گیاه مزبور به محل گزش اون رو درمان می کرده. به این گیاه تو شمال پیلن میگن.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 10 آذر 1394

نام محلی : ترب ، تورب
نام فارسی : ترب
نام انگلیسی :
Radish
نام علمی :
Raphanus Sativus

ترب ، ترب در گیلان ، Radish ، تربچه قرمز ،  ترب سفید ، ترب سیاه ،  ترب کوهی ،  ترب سفید ماموت کالیفرنیا

در قرن 16 میلادی ترب در انگلستان شناخته شد و مورد استفاده قرار گرفت و سپس در قرن 17 میلادی در ماساچوست مورد کشت واقع شد.
ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمان ‌های بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ‌ها به کار می ‌رفته است.

ترب با نام علمی Raphanus Sativus جزء سبزیجات ریشه‌ ای و از لحاظ ظاهر و بافت شبیه چغندر و شلغم است، اما دارای طعم متفاوتی می ‌باشد. به طور کلی دو نوع ترب وجود دارد:

1- ترب سیاه که معمولا در پائیز برداشت می شود.
2- تربچه که به رنگ های مختلف قرمز و صورتی و به صورت های دراز و گرد وجود دارد.

ترب ریشه ای گیاهی است که جزء خانواده خردل دسته‌ بندی می‌ شود.
پنج نوع اصلی خانواده ی ترب عبارتند از : تربچه قرمز (Comet Radish)، ترب سفید (White Radish)، ترب سیاه (زمستانه) (Black Radish)، ترب کوهی (Horseradish) و ترب سفید ماموت کالیفرنیا (Daikon).

ترب ، ترب در گیلان ، Radish ، تربچه قرمز ،  ترب سفید ، ترب سیاه ،  ترب کوهی ،  ترب سفید ماموت کالیفرنیا

طعم تند ترب مربوط به ماده‌ ای است به نام سنوول و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده‌ ای به نام مالوین کلراید می‌ باشد. ترب کوهی که در ایران به ترب سمنانی معروف است از انواع سفید بوده و شکل آن دراز است.
انواع تربچه، بومی ایران نبوده و از خارج از کشور وارد ایران شده است. فارسی ترب بر وزن کتب است، ولی در برخی از مناطق ایران آن را بر وزن سرب می ‌خوانند.

ترب گیاهی است یکساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می ‌رسد. برگ ‌های آن پهن، ناصاف، کرک‌ دار و با بریدگی ‌های نامنظم می‌ باشد. گل‌ های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می ‌شود.
ترب سیاه معمولا در پاییز برداشت می ‌شود و تربچه که به رنگ‌ های مختلف قرمز و صورتی است، به شکل‌ های دراز و گرد وجود دارد. 90 درصد وزن ترب را آب تشکیل می‌ دهد.


ترب ، ترب در گیلان ، Radish ، تربچه قرمز ،  ترب سفید ، ترب سیاه ،  ترب کوهی ،  ترب سفید ماموت کالیفرنیا


خط جداکننده


• خواص ترب

ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمان های بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها به کار می رفته است.

1- ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است.
2- ترب برای درمان نقرس و رماتیسم مفید است.
3- برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند.
4- آب برگ ترب برای تقویت چشم مفید است.
5- ترب برای درمان یرقان مفید است.
6- تخم ترب درد را تسکین می دهد.
7- در صورت مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید، باعث استفراغ می شود و معده را پاک می کند.
8- برای مداوای زخم های بدن از ترب و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید.
9- تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است. دم کرده ریشه ترب تقویت کننده بدن است.
10- برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه های تشنج آور مفید است.
11- خوردن ترب، رنگ چهره را باز می کند.
12- تخم ترب اشتهاآور است.


• مضرات ترب

1- اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.
2- خوردن بیش از حد ترب، ایجاد نفخ و آروغ (باد گلو) در افراد می شود.





ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : ترب، ترب در گیلان، Radish، تربچه قرمز، ترب سفید، ترب سیاه، ترب زمستانه،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 10 آذر 1394

دهمین شهید

شهید سجاد عفتی
ولادت : 30 / 4 / 1364
شهادت : 9 / 9 / 1394
محل ولادت : کوچصفهان
محل شهادت : سوریه
اصلیت :
کوچصفهانی
رسته : بسیجی


شهید سجاد عفتی ، سجاد عفتی ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


او در سال ۱۳۶۴ در کوچصفهان به دنیا آمد. در نوجوانی به همراه خانواده اش به شهریار نقل مکان کرد. او از بسیجیانی بود که برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) عازم سوریه شده و در روز یکشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۴ مصادف با سالروز شهادت امام حسن عسگری (ع) به شهادت رسید. پیکر این شهید ظهر جمعه با حضور گسترده نمازگزاران در مصلای نماز جمعه شهریار تشییع و در گلزار شهدای کهنز به خاک سپرده شد.






ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید سجاد عفتی، سجاد عفتی، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :

تصویری قدیمی از مسجد صفی رشت


تصویری قدیمی از مسجد صفی رشت، مسجد صفی رشت، مسجد صفی در قدیم، رشت در قدیم، رشت قدیم، گیلان من، عکس قدیمی






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : تصویری قدیمی از مسجد صفی رشت، مسجد صفی رشت، مسجد صفی در قدیم، رشت در قدیم، رشت قدیم، گیلان من، عکس قدیمی،
لینک های مرتبط :
تیم ملوان بندر انزلی

تیم ملوان بندر انزلی

نام کامل باشگاه :    باشگاه فوتبال ملوان بندر انزلی
لقب(ها) :    قوهای سپید خزری
تاریخ تأسیس :     سال ۱۳۴۸ با نام نیروی دریایی
نام ورزشگاه :     ورزشگاه تختی بندر انزلی
مالک :    مسئولان محلی (۷۰٪) - نیروی دریایی (۳۰٪)
مدیرعامل :     مسعود رضاییان
مربی :     محمد مایلی کهن
وب سایت :     fcmalavan48.com


باشگاه فوتبال ملوان بندر انزلی، یک باشگاه فوتبال ایرانی است که در سال ۱۳۴۸ در بندر انزلی، یکی از شهرهای استان گیلان، با نام نیروی دریایی بنیانگذاری شد، از سال ۱۳۵۲ و همزمان با آغاز جام تخت جمشید نام این تیم به ملوان نیروی دریایی انزلی تغییر یافت. تیم ملوان در لیگ ۹۵–۹۴ به لیگ دسته یک سقوط کرد. در حال حاضر ملوان از امید های اول صعود و بازگشت به لیگ برتر حساب میشود.


تاریخ ملوان

این باشگاه در سال ۱۳۴۸ با نام باشگاه نیروی دریایی بندر پهلوی، با حمایت ناوبان کریم رستگاری راد و با مربیگری بهمن صالح نیا، که بازیکن این تیم نیز بود، تأسیس گردید. این باشگاه به صورت انحصاری در رشتهٔ فوتبال تیم‌داری می‌کرد. پس از حضور تیم نیروی دریایی در مسابقات انتخابی جام تخت جمشید منطقه جنوب در حالی که دو تیم صعود میکردند به عنوان تیم سوم به لیگ یک تخت جمشید صعود کرد. در سال ۱۳۵۲ برای حضور در جام تخت جمشید سه اسم آرتمیس، ملوان و بایندر برای حضور در مسابقات پیشنهاد شد که ملوان انتخاب شد و نام این تیم به ملوان نیروی دریایی بندر پهلوی تغییر کرد با وقوع انقلاب ۱۳۵۷ و سرنگونی دودمان پهلوی و بازیافتن نام پیشین شهر انزلی نام این تیم نیز به ملوان نیروی دریایی بندر انزلی تغییر یافت.

صالح نیا که معلم ورزش مدارس انزلی بود تیم را با جمعی از شاگردان خود تشکیل داد. این تیم که کار خود را از مسابقات دانش آموزی کشور و مسابقات استانی شروع کرده بود طی مدت کوتاهی پا به عرصه لیگ دسته اول کشور گذاشت و از همان ابتدا با ارائهٔ بازی‌های زیبا و کسب نتایج شایسته، توجه همگان را به خود جلب نمود. ملوان از سال ۵۲ در لیگ ایران حاضر بوده است و سه بار در سال‌های ۷۵، ۷۸، ۸۱ و ۹۵ به دستهٔ پایین‌تر سقوط کردند.
ملوان تا سال ۸۰ بهترین تیم شهرستانی تاریخ لیگ ایران بوده‌است. گرچه بعد از آن سپاهان و فولاد ملوان را به پله سوم سکوی افتخار شهرستانی‌ها بردند اما هنوز ملوان با کسب سه عنوان قهرمانی در جام حذفی کشور و چهار نایب قهرمانی، دو مرتبه حضور در بازیهای آسیایی و کسب عناوین متعدد بهترین شهرستانی در لیگ ایران و در جام تخت جمشید صاحب رکوردی قابل توجه در تاریخ فوتبال کشور است.






نوع مطلب : دانستنی ها، 
برچسب ها : تیم ملوان بندر انزلی، تیم ملوان انزلی، باشگاه فوتبال ملوان بندر انزلی، تیم فوتبال ملوان بندر انزلی، قوهای سپید خزری، ملوان بندر انزلی، باشگاه ملوان بندر انزلی،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 1 آذر 1394

طرز تهیه کوکوی اشپل


کوکوی اشپل غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است.

اشپل که به تخم ماهی گفته می‌شود در شمال کشور به دلیل فراوانی ماهی به راحتی یافت می‌شود؛ رایج‌ترین غذای تهیه شده با اشپل کوکوی آن است که به سادگی با ترکیب اشپل با تخم مرغ آماده می‌شود. با خوردن کوکوی اشپل طعم متفاوتی را تجربه خواهید کرد.


کوکوی اشپل، کوکو اشپل، اشپل کوکو، اشپل، کوکو، کوکوی گیلانی، کوکو گیلانی، کوکو محلی، کوکوی محلی، کوکوی رشتی


مواد لازم :

   سبزی (تره، جعفری، شوید، نعنا) ..................... 300 گرم
   سیب زمینی متوسط ..................... 3 عدد
   پیاز متوسط ..................... 1 عدد
   تخم مرغ ..................... 5 عدد
   سیر ..................... 3 حبه
   اشپل ..................... 3 عدد
   نمک و زردچوبه و فلفل ..................... به مقدار لازم



طرز تهیه :

سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می کنیم (می توانیم با میک سر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و خوب هم می زنیم. داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایهٔ کوکو را داخل آن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می زنیم و برمی گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می باشد. و برای شش نفر مناسب است.


کوکوی اشپل، کوکو اشپل، اشپل کوکو، اشپل، کوکو، کوکوی گیلانی، کوکو گیلانی، کوکو محلی، کوکوی محلی، کوکوی رشتی







نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : کوکوی اشپل، کوکو اشپل، اشپل کوکو، کوکو، کوکوی گیلانی، کوکوی محلی، کوکوی رشتی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو