گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

مجسمه‌ «درخت پرندگان» - رشت

نام المان نام المان : درخت پرندگانت
مکان
محل نصب : رشت - پارک محتشم
سازنده اثر سازنده اثر : ------


ساخت مجسمه های چوبی با استفاده از درختان خشک شده در پارک شهر رشت


درخت پرندگان، مجسمه چوبی، مجسمه چوبی پارک، مجسمه چوبی با درختان خشک، ساخت مجسمه چوبی از درختان خشک، درختان پارک شهر






نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : درخت پرندگان، مجسمه چوبی، مجسمه چوبی پارک، مجسمه چوبی با درختان خشک، ساخت مجسمه چوبی از درختان خشک، درختان پارک شهر،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 11 بهمن 1395
مشاهیر تئاتر و سینما - مشاهیر رشت

رحیم نوروزی
(بازیگر سینما و تلویزیون)


متولد:    
۷ مرداد ۱۳۴۶
اصالت:
    رشت، گیلان
محل زندگی:
   
تهران، ایران
پیشه:    
هنرپیشه


رحیم نوروزی، رحیم نوروزی بازیگر سینما و تلویزیون، بازیگر رشتی، بازیگر گیلانی، گیلان من، مشاهیر سینما و تئاتر



رحیم نوروزی (زادهٔ ۱۳۴۶ در رشت)، بازیگر سینما و تلویزیون است.اولین جرقه های بازیگری او در کلاسهای بهروز بقایی و بهزاد عشقی زده شد. با نمایشنامه های اکبر رادی بازیگری برای او جدی شد و با ایفای نقش در مجموعه پس از باران به شهرت رسید و سپس در فیلمها و تئاترها و سریالها و تله فیلمهای بسیاری بازی كرد از جمله تب (رضا کریمی) ، عشق و عالیجناب (حسین پاکدل) ، خانه ای در تاریکی (سعید سلطانی) ، کلانتر (محسن شامحمدی) ، یادآوری (حجت قاسم زاده) و کرگدن (فرزاد موتمن). نوروزی دارای مدرک کاردانی رشته مرمت بناهای تاریخی و کارشناسی تئاتر با گرایش ادبیات نمایشی است.




ادامه مطلب


نوع مطلب : مشاهیر گیلان (مفاخر گیلان)، 
برچسب ها : رحیم نوروزی، رحیم نوروزی بازیگر سینما و تلویزیون، بازیگر رشتی، بازیگر گیلانی، گیلان من، مشاهیر سینما و تئاتر، مشاهیر رشت،
لینک های مرتبط :

اِلمان «ژیان با روکش چمن مصنوعی» - رشت

نام المان نام المان : مرد برنجی
مکان
محل نصب : رشت - میدان جانبازان - نبش پل هوایی
سازنده اثر سازنده اثر : ------


ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان، میدان جانبازان،ژیان سبزه

ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان، میدان جانبازان،ژیان سبزه

ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان، میدان جانبازان،ژیان سبزه

ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان، میدان جانبازان،ژیان سبزه

ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان، میدان جانبازان،ژیان سبزه







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : ژیان با روکش چمن مصنوعی، ژیان با چمن، ژیان چمنی، ژیان با چمن جانبازان رشت، المان ژیان، ژیان، جانبازان،
لینک های مرتبط :

لباس های محلی گیلان

لباس های محلی گیلان با وجود زیبایی خاص و ویژه آن به دلیل پوشش مناسب با عقاید مذهبی و دینی ما نیز سازگار است.

هنوز هم در مناطق مختلف استان زنان و مردان از لباس بومی و سنتی مختص خود استفاده می کنند به طور مثال در قاسم آباد، تالش و دیلمان زنان و مردانی هستند که با پوشش ملی دیده می شوند البته در روستاها و مناطق کوهپایه ای این مهم بیشتر به چشم می خورد، ناگفته نماند در چند سال اخیر جوانان نیز به پوشیدن اینگونه لباس ها راغب شده اند به طوری که بعضی از دختران در مجالس جشن و بخصوص جشن عروسی با لباس محلی حضور پیدا می کنند.

زنان روستایی در این بخش از کشور ، صورت هایشان را نمی پوشانند.» پوشاک در گیلان نیز مانند هر منطقه دیگری معرف اندیشه، سلیقه، نوع کار و معیشت و ارتباط مردمان با طبیعت است. طراحی لباس در این منطقه، کاملا در رابطه با سازگاری با محیط تعریف می شود چنانکه لباس زن گیلکی به شکلی طراحی شده که وقتی او بر اسب می نشیند هیچ نقطه از بدنش پیدا نباشد. علاوه بر سبک کلی لباس، ترکیبات و روش دوخت تن پوش های مردم ناحیه خزر با سایر مناطق آن قدر متمایز است که این مردم را به خوبی می شناساند.


پوشاک مردان : پوشاک مردان در این منطقه از سرپوش های مردانه (کلاه)، تن پوش، شلوار، شال کمر، کت و پای افزار تشکیل می شود که هر کدام از آنها تقسیم بندی های مختلف و متنوعی دارند.


☼ کلاه
سرپوش مردانه (کلاه) کلاه پوششی است که مردان از پوست ، شال و پارچه به شکلهای مختلف می دوزند و برسر می گذارند. کلاه در طول زمان به شکلهای مختلف تغییر یافته و این تغییرات از کلاه ماهوت مشکی گرفته تا کلاه پهلوی و کلاه اروپایی (شاپور) ادامه یافته است . کلاه هایی که خاص مردان گیلان زمین است، کلاهی است که در روستاها استفاده می شود. از جمله :

■ کلاه مردان غرب گیلان :
شال کلاه     فصل استفاده: زمستان     جنس پارچه: پشمی بومی
کلاه چالگیزی یا چلگیزی کلاه     مکان استفاده: نواحی کوهستانی هشتپر
• کلاه ترکدار یا چهار گوش     فصل استفاده: تابستان     جنس پارچه : پارچه سفید
کلاه عرق چین     فصل استفاده: تابستان و هنگام خواب     جنس پارچه: توری به رنگ سفید


■  کلاه مردان شرق گیلان :
• نمت کلاه (NAMAT KOLAH)
جنس: نمد     شکل: تخم مرغی بلند،کوتاه و چهارگوش     رنگ: خردلی روشن
زمان استفاده: در روز عروسی داماد برسر می گذارد


☼ جلیقه

جلیقه که آن را جلقته یا جلقده می گویند، برای فصول پاییز و زمستان از جنس شال و برای بهار و تابستان از پارچه های نازکتر دوخته می شد.


☼ شلوار

شلوار مردان غرب گیلان :
شلوار مردان تالش که آن را شلار می گویند دارای دمپای تنگ و اغلب به رنگ سیاه ، شیری و فلفلی است . جنس این شلوار از پشم است. امروزه بعضی ازمردان مسن تر درفصل پاییزو زمستان ، در منزل و یا برای مراجعه به بازار داخل روستا،این شلوار رامی پوشند اما هنگام مراجعه به شهر از کت و شلوار معمولی که مردان درشهر می پوشند، استفاده می کنند.

■ شلوارمردان شرق گیلان :
مردان درشرق گیلان نیز شلواری که دمپای آن برای پیرمردان، لوله ای ساده و برای جوانان دکمه ای بود، می پوشیدند. رنگ این شلوار تیره بوده است .

• شلوار چروداری :     نوع پارچه : دستباف

• شلوار قدک :
در قاسم آباد، رودبارسر شلوار مردانه ای می دوختند به نام قدک که نوع پارچه آن نخی و رنگ آن مشکی یا سرمه ای بود.

• تنگ تومان (Tange- tuman) :
شلوار تنگی بوده که مرد روستایی در مزرعه ، یا هنگام رفتن به جنگل می پوشید. این شلوار هم در غرب و هم در شرق گیلان پوشیده می شد .

• دیج (dej) :
شلوار تنگ چسبانی، که دارای لیفه ای معروف به بندی تومان بود. بعدها مدل این شلوارها سه دکمه شد و آن را با کمر بند می بستند . این شلوار معروف به «پیش پولوک» یا «پیش پولیک» یا شلوارجلو دگمه دار یا تومان قیش است. در هر حال مردان چه در غرب چه در شرق گیلان، به ویژه در زمستان، زیر شلوار پشمی خود، پیژامه یا ژامه می پوشیدند.


☼ کت
مردان تالش ازکتی به نام چوخا یا شکه که ازشال دوخته می شد استفاده می کردند . شکل این کت معمولی و دارای یقه برگردان است . مقدارشال مصرفی 12 گز و عرض شال برای دوخت 80-70 سانتیمتر است. در شرق گیلان و نواحی جلگه ای، مردان از پشمه چوخا (چوغا)، از جنس شال کت می دوختند.



☼ لباس کوهستانی مردان :

• غرب گیلان :
درنقاط کوهستانی تالش، باسلق، پوشش دامداران درفصل سرد می شود.
• شرق گیلان : شولا (شب لا)، نوعی پالتوی نمدی و بالا پوش یا تن پوش شب است که چوپانان آن را می پوشند و بر سر پوستین می گذارند.
• کولاگیر : پوشش دیگری است که چوپانان در روز می پوشند. کوتاهتر از شولا ولی جنس آن از نمد است.


☼ پای افزار (پاپوش یا کفش)
• چوموش : چوموش به فارسی «چموش» گفته می شود که نوعی پای افزار از جنس چرم ساده است. کفشی کاملا بومی بوده که بیشتر ساکنان مناطق کوهستانی گیلان از آن استفاده می کردند، اما اینک کاربرد خود را به کلی از دست داده است . از امتیاز های این پای افزار، سبکی و یکپارچگی آن است.

چموش دوزی در مناطق کوهستانی گیلان اهمیت به سزایی داشته و این اهمیت را می توان در نام بعضی از روستاها یافت، زیرا نام روستاها، از مشاغل غالب در آن نشأت گرفته است. روستاهایی چون «چاموش دوزان» در ماسال و شاندرمن یا «چارق دوزی محله» در لاهیجان و «چاموش محله» در خانقاه ماسال موید این نکته است.

- انواع چموش (دو نوع چموش وجود داشت) :
یکی مخصوص شکار که به «شکار چوموش » موسوم بود .این پای افزار، با بند چرمین به پا بسته می شد و نوع دیگر که فاقد بندهای چرمین بود.

در تالش دو نوع چموش دوخته می شد: نوع مرغوب آن «ختنی» و  نوع نامرغوب آن که از پوست دباغی شده دوخته می شد که «مازرده» نام داشت.

• رزین چموش : به مرور زمان دوختن و استفاده از چموش، از رونق افتاد و نوعی دیگر که از لاستیک تهیه می شد به نام «رزین چموش» جای آن را گرفت.

• ساغری : کفش چرمی بدون پشت و بی پاشنه است که روحانیون آن را می پوشیدند.

• ارسی : کفش چرمی پشت دار.

• چاروق : کفش دوخته شده از پوست الاغ، اسب یا گاومیش، پشت دار با بند و یا ساده.

• گیوه : پای پوش بافته شده از نخ کتان یا کنف که در تابستان استفاده می شد.

• پوتین گالش : این نوع گالش دارای رویه کوتاه بود. جنس آن چرمی و نوع آن جلو بنددار بود

• چکمه : مردان روستایی هنگام کاردر مزارع یا رفتن به جنگل ،در پاییز و زمستان چکمه پلاستیکی می پوشیدند.

• چوکوتور( چیکتور) : چیک یا چوک به معنای پنجه و تور به معنای بافته است. چیکتور پوششی بود که به هنگام حرکت روی برف، زیر چموش می بستند.

• کفش چوبی یا کتله (دمپایی محلی) : به دمپای ساخته شده از چوب گفته می شد و دارای دو نوع بود، یک نوع آن دارای یک تسمه کلفت بود که انگشت بزرگ پا داخل آن قرار می گرفت. این کتله برای طی راه های کوتاه و در حمام های عمومی استفاده می شد.



▄ پوشاک زنان : پوشاک زنان شامل، روسری و سربند، پیراهن، کت، الجاقبا، دامن، گردتومان، جلیقه، چادر کمر، چادر شب، کفش و جوراب است.

روسری و سربند :
اغلب زنان گیلان از دو سربند، یکی در زیر )لچک) و دیگری بر روی آن (دستمال) استفاده می کنند. دستمال در نواحی مختلف گیلان اسامی مختلفی دارد، در تالش به آن «سرا بست»، در ناحیه و سرود «تونه دسمال»، در ماسال «بنشه دسمال» و در گرگانرود و خوشابر اسالم به آن «سر دستمال» می گویند. در جلگه های گیلان نیز دستمال به اسامی زیر خوانده می شود: روسری دستمال، پیله دسمال و سرفود که بر روی لچک بسته می شود و اصولا رنگ آن سفید است.


پیراهن (بالا پوش) :
پیراهن، بالاپوش بانوان گیلانی است. این پوشش در گویش تالشی، «شسی» Sey و در شرق و جلگه تالش، پیرهن Pirhan و جمه خوانده می شود.زنان در غرب گیلان شی یا پیراهن یکسره آستین بلندی می پوشند که از جلو مقداری باز است تا راحت تر بتوانند به نوزاد شیر بدهند و دو طرف آن نیز چاک دارد. اندازه چاک پیراهن و بلندی آن نیز که اصولا روی تنبان می آید در قسمت های مختلف غرب گیلان متفاوت است.

پیراهن زنان در جلگه گیلان، مثل پیراهن زنان غرب گیلان است اما بسیار از آن کوتاه تر است. پیراهن بانوان شرق گیلان به مراتب متنوع تر از پیراهن زنان در غرب گیلان است و تفاوت هایی در آنها مشاهده می شود.مثلا نوعی از آن، جلو بسته است و از طرف شانه دکمه دارد و نوعی دیگر دارای چاپ پهلو است و غیر از یراق دوزی و چرخ دوزی از نخ های رنگی نیز در جلوی پیراهن استفاده می شود.

پیراهن بانوان املشی «چابکی» (Caboki) نام دارد و کشاورزی و پولدوزی شده است. پیراهنی که آنها در منزل می پوشند از زیر سینه، چین دارد و بلندی آن به زانو می رسد. متفاوت ترین پیراهن، پیراهن مرسوم در پاشاکی واقع در «خرارود» است که چرخدوزی شده و پارچه آن با «پاچال» و ابریشم خام در محل بافته می شود و اطراف پیراهن به رنگ سرمه ای و به روشیپیچمات با پیله ابریشم رنگ می شود. این پیراهن را دختران در روز عروسی یا در مهمانی به تن می کنند.


☼ جلیقه :
جلیقه یکی از پوشش های متداول بانوان گیلان است. این پوشش در ناحیه غرب گیلان جلخته Jelexte، نیفتنه niftane، در ناحیه شرق گیلان جرقده jarqade یا جرزقه jarzaqe، و در جلگه های گیلان جلقته ، جلتقه، جلخته، جلغده و جلخده نامیده می شود. مدل متداول جلیقه، اصولاً جلو باز سه دکمه و یقه هفت با سه جیب در طرفین است و پشت آن سکگ دارد که قابلیت گشاد و تنگ کردن را به آن می دهد. جنس آن بسته به وضعیت مالی افراد، متفاوت است. جلیقه در نواحی جلگه ای گیلان به صورت ساده مورد استفاده قرار می گیرد ولی در مناطق کوهستانی و کوهپایه ای سکه دوزی و با نخ های رنگی چرخدوزی می شود.







نوع مطلب : بومی محلی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

ساختمان شهرداری رشت - سال 1350


ساختمان شهرداری رشت - سال 1350، ساختمان شهرداری سال 1350، شهرداری سال 1350، گیلان من، گیلان، عکس قدیمی، رشت

ساختمان شهرداری رشت - سال 1350، ساختمان شهرداری سال 1350، شهرداری سال 1350، گیلان من، گیلان، عکس قدیمی، رشت






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : ساختمان شهرداری رشت - سال 1350، ساختمان شهرداری سال 1350، شهرداری سال 1350، گیلان من، گیلان، عکس قدیمی، رشت،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه جوجه کباب لاری



مواد لازم :    (برای 5 تا 6 نفر)

 مرغ متوسط  ........... 1 عدد
 ماست پر چرب    ...........  یک و نیم پیمانه
 تخم گشنیز   ...........  1 قاشق غذاخوری
 زعفران آب زده   ...........  1 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط   ...........  2 عدد
فلفل پاپریکا   ...........  1 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه   ...........  2 عدد
روغن زیتون یا روغن مایع   ...........  نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز  ...........   به مقدار لازم


طرز تهیه جوجه کباب لاری، جوجه کباب، جوجه لاری، جوجه کباب لاری، گیلان من، رشت، کباب

طرز تهیه :

1 - مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.

2 - تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید .

3 - لیمو ها را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.

4 - ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند .

5 - فلفل قرمز ، فلفل پاپریکا ، نمک را نیز به مواد بیفزایید.تخم گشنیز ها را نیز با دست خرد کرده و اضافه کنید .

6 - در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید (زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض میکند اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند میتوانید به جای زعفران از رنگ غذا یا ریشه زغفران که عطر کمتری دارد استفاده کنید یا جوجه را ساده بخوابانید)

7 - در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود.

8 - قبل از به سیخ کشیدن مرغ ها نمک آن را چشیده و جوجه ها را به سیخ بکشید.

9 - توجه کنید تکه های مختلف مرغ زمان متفاوتی برای کباب شدن دارند پس بر روی یک سیخ از تکه های همگن استفاده کنید به این معنی که به طور مثال تکه های استخوانی را با هم به سیخ بکشید یا تکه هایی که مرغ یک تکه اند را کنار هم بگذارید .

10 - مرغ ها را به سیخ زده و روی منقل (ترجیحا ذغالی) قرار دهید و به مرور زیر و رو کرده تا دو طرف سیخ به یک اندازه حرارت دیده و متناسب با هم کباب شوند.

11 - برای سس روی کباب در ظرفی کره را آب کرده زعفران و آب لیمو را بیفزایید کمی حرارت دهید تا غلیظ شود .

12 - بعد از 15 دقیقه که کبابها تقریبا آماده شد با یک قلم مو سس را روی کباب ها بدهید و کمی حرارت دهید . دو طرف کباب ها را که خوب به سس آغشته کردید و حرارت دادید تا سس به خورد آن برود از روی منقل بردارید و در ظرف مناسبی سرو نمایید.

13 - اگر مقدار جوجه ها زیاد است در یک قابلمه نان بگذارید و جوجه های کباب شده را در قابلمه بریزید تا سرد نشوند و وقتی تمام جوجه ها کباب شد همه را با هم در ظرف مناسب سرو نمایید.

14 - میتوانید در سیخ جدا گوجه ها را به سیخ کشیده و بر روی منقل کباب کنید.

15 - میتوانید لابه لای جوجه ها گوجه ، پیاز و یا فلفل دلمه ای های رنگی را به سیخ زده کباب نمایید که زیبایی و رنگ خاص به مجموعه کباب شما میدهد.

16 - میتوانید به جای فلفل پاپریکا از ادویه تندتری نیز استفاده کنید.


طرز تهیه جوجه کباب لاری، جوجه کباب، جوجه لاری، جوجه کباب لاری، گیلان من، رشت، کباب






ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه جوجه کباب لاری، جوجه کباب، جوجه لاری، جوجه کباب لاری، گیلان من، رشت، کباب،
لینک های مرتبط :

غذا، رستوران رشت، رستوران های رشت، رستوران های گیلان  رستوران نارنجستان - رشت


رستوران نارنجستان یک رستوران ایرانی مجلل و باکیفیت، با سرویس دهی عالی، مجهز به اینترنت رایگان و دستگاه کارتخوان می باشد.

این رستوران دارای فضای مناسب، غذاهایی با طعم و کیفیت خیلی خوب،
موسیقی زنده و غذاهای محلی بسیار خوشمزه می باشد. 
 

رستوران نارنجستان رشت، رستوران نارنجستان، رستوران رشت، رستوران، گیلان من، غذای محلی، رزرو میز

به مدیریت ، بمدیریت به مدیریت:  محمدرضا آبادیان
نوع غذا نوع غذا:  محلی، ملل، کباب
قیمت غذا سطح قیمت:  بالا
ساعت کاری ، ساعات کاری ساعت کاری:  12 تا 16   ،   20 تا 22:30
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تلفن:  33445752 ، 33445751 (پیش شماره : 013)
شماره همراه ، شماره موبایل ، موبایل شماره پیامک: 30008907131131
وب سایت ، سایت وب سایت:
  www.narenjestan.org
پست الکترونیک ، ایمیل ، یارانامه ایمیل:
  narenjestan.rasht@yahoo.com

آدرس ، نشانی آدرس:
  رشت – فلکه گاز  ، بلوار لاکان ، کیلومتر یک بلوار پروفسور سمیعی


امکانات امکانات رستوران :

اتاق انتظار، رزرو تلفنی، رزرو اینترنتی، موسیقی زنده، کافی شاپ، اینترنت رایگان، سرویس wc، کارت‌خوان، بیرون‌بر، حق سرویس، پارکینگ، تفریح‌گاه کودک، مکان VIP، میزبانی جشن‌ها، فضای باز، سالاد بار، دسر، صبحانه، ناهار، شام، محدودیت زمانی


 لیست غذاها :

------- غذاهای ایرانی و محلی
 
    ترش تره گیلکی
    رویال کباب مخصوص
    زرشک پلو با مرغ
     لونگی
     پلو اناربیج
     پلو فسنجان
     پلو ماهی سفید
     پلو کولی
     پلوکباب ترش محلی (با مخلفات)
    پلوکباب محلی ( با مخلفات)
     چلو جوجه کباب
     کوبیده چلو کباب کوبیده
     چلوماهی قزل آلا
     باقلاقاتوق
     میرزاقاسمی
     بورانی بادمجان
     برنج محلی

------- غذاهای ملل

     استیک مخصوص نارنجستان
     استیک پیکانتا
     دایت فود
     پاستا آلفردو
     پاستا تورینو
     پاستا ویجی
     پاستا پستو
     پپر استیک
     چیکن استیک
     چیکن میلانو


------- سالاد ها
     سالاد سزار
     سالاد مخصوص نارنجستان
     سالاد کرانچی
     سالاد یونانی

به همراه پیش غذا و مخلفات


رستوران نارنجستان رشت، رستوران نارنجستان، رستوران رشت، رستوران، گیلان من، غذای محلی، رزرو میز

رستوران نارنجستان رشت، رستوران نارنجستان، رستوران رشت، رستوران، گیلان من، غذای محلی، رزرو میز





ادامه مطلب


نوع مطلب : رستوران و کافی شاپ گیلان، 
برچسب ها : رستوران نارنجستان رشت، نارنجستان، رستوران رشت، غذای محلی، گیلان من، رستوران، بهترین رستوران،
لینک های مرتبط :

لیست کلانتری های رشت
نیروی انتظامی رشت

کلانتری 11 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – خیابان نامجو – روبروی ورزشگاه عضدی

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۳۳۳۲۰۰۹۹ - ۰۱۳   



لاین ، خط جدا کننده وب


کلانتری 12 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – میدان شهرداری (میدان شهدای ذهاب)

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۳۳۲۳۹۱۹۵ - ۰۱۳   


لاین ، خط جدا کننده وب


کلانتری 13 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – شالکوه – خیابان دفاع

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۳۳۷۲۹۵۳۳ - ۰۱۳   


لاین ، خط جدا کننده وب

کلانتری 14 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – گلسار – خیابان ۱۱۱

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۳۳۷۲۹۵۶۳ - ۰۱۳   


لاین ، خط جدا کننده وب

کلانتری 15 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – بلوار مدرس – خیابان نهی قناد – خیابان چمران – بلوار آزادگان – اولین چهارراه سمت راست 

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۸۸۱۰۲۰۵۰ - ۰۱۳   


لاین ، خط جدا کننده وب

کلانتری 17 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – فلکه گاز - دروازه لاکان - پل تالشان - جنب ورودی مسکن مهر رشت

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - ۰۱۳   


لاین ، خط جدا کننده وب

کلانتری 22 رشت


آدرس ، نشانی آدرس : رشت – استادسرا – کوچه مصطفوی

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : ۳۳۳۳۰۰۰۲ - ۰۱۳   








نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : لیست کلانتری های رشت، کلانتری های شهر رشت، کلانتری، کلانتری رشت، آدرس کلانتری، آدرس کلانتری رشت، شماره تماس کلانتری،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه مرغ ترش واویشکا

واویشکا مرغ ترش یک غذای بسیار خوشمزه از شمال کشورمان است که دارای خاصیت و ارزش غذایی بالا و طعم فوق العاده می باشد.


طرز تهیه مرغ ترش واویشکا، طرز تهیه واویشکا مرغ ترش، واویشکا، واویشکای مرغ ترش، مرغ  ترش واویشکای، غذای گیلانی، غذای شمالی، غذای محلی



مواد لازم :

   سینه مرغ ....................  2 عدد
   پیاز متوسط ....................  2 عدد
   فلفل سیاه ....................  1/2 قاشق مرباخوری
   نمک ....................  به میزان لازم
   آب نارنج ....................  2 قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه :

ابتدا فیله مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت مربعی حالتی که بتوان سیخ زد، خرد می کنیم. پیاز ها را رنده کرده و با نمک، فلفل و مرغ خرد شده مخلوط می کنیم و در آخر آب نارنج را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 4 الی 6 ساعت در یخچال بماند تا خوب طمع دار شود.

بعد از اینکه مواد خوب طمع دار شد تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و سیخ می زنیم. مواد سس یعنی همان پیاز رنده شده و باقی مواد را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به آرامی پخته شود. مرغ های سیخ زده شده را بر کباب کرده و بعد از سیخ جدا کرده و به سس در حال پخت اضافه می کنیم بعد از حدود 20 دقیقه اجاق را خاموش کرده و غذا را در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو می کنیم.







نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : طرز تهیه مرغ ترش واویشکا، طرز تهیه واویشکا مرغ ترش، واویشکا، واویشکای مرغ ترش، مرغ ترش واویشکای، غذای گیلانی، غذای شمالی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic