گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 30 اردیبهشت 1395


نام محلی : دوشاب بج ، دوشاب برنج
نام فارسی : دوشاب برنج

دوشاب بج ، برنج دوشاب ، دوشاب برنج ، بج دوشاب ، دسر گیلانی ، طرز تهیه دوشاب برنج ، طرز تهیه دوشاب بج

دوشاب بج (برنج دوشاب) یا دوشاب برنج، یکی از دسرهای ساده و بسیار خوشمزه گیلانی که صرف آن با چای بسیار لذت بخش است.


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

طرز تهیه دوشاب برنج

• مواد لازم :

برنج ............ 1 پیمانه
شیره انگور تیره ( دوشاب )
............ 2/3 پیمانه
گردوی خرد شده
............ 1/2 پیمانه
پودر هل
............ 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره
............ 1 قاشق چایخوری
( در صورتی که مایل به استفاده از زیره نبودید، مقدار پودر هل را 2 برابر کنید ولی استفاده از طعم مطلوب زیره را توصیه می کنم)


• طرز تهیه :

1- برنج را پاک کرده شسته و با آب کافی به مدت 24 ساعت خیس کنید. در طی این مدت 1 تا 2 بار اب برنج را عوض کنید. بعد از سپری شدن این مدت برنج یکی دو دور بشویید و در یک آبکش بریزید و بگذارید 2 تا 3 ساعت بماند تا آب ان گرفته شود.

2- گردو و دوشاب و ادویه ها را کنار دست خود بگذارید. کف و دیواره های ظرف مورد نظر را با روغن مایع خوب چرب کرده و کنار بگذارید.

3- برنج را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت مناسب تفت دهید تا رنگ آن کاملا طلایی شود.
توجه داشته باشید اگر تابه بزرگ در دسترس ندارید، برنج را به دفعات و در 2 یا 3 نوبت سرخ کنید تا به طور یکنواخت داده شود و نسوزد. نکته مهم دیگر اینکه، در لحظه اول که برنج را داخل تابه می ریزد کمی رطوبت دارد در این مرحله آن را هم نزنید چون خرد می شود بگذارید با حرارت ملایم حدود 2 تا 3 دقیقه آب ان تبخیرشود، سپس خود برنج از ظرف جدا شده و شروع به پف کردن و حرکت در تابه میکند. هم زدن برنج را باید از این مرحله به طور مداوم و آهسته با قاشق چوبی انجام دهید .

4- برنج سرخ شده را به یک کاسه منتقل کنید تا حرارت باقی مانده در تابه آن را نسوزاند.

5- دوشاب را در یک قابلمه ریخته روی حرارت به مدت 2 تا 5 دقیقه گذاشته چند جوش بزند و کف روی ان جمع شده در این مرحله دوشاب شروع می کند به بالا آمدن از ظرف و سر رفتن سریع آن را از روی حرارت بردارید. چرا که اگر بیش ازحد روی حرارت مانده و غلیظ شود باعث سفت شدن دسر می شود.

6- حالا مخلوط برنج و گردو و ادویه ها را در تابه ریخته و سریع دوشاب را به ان اضافه کرده و حدود 1 تا 2 دقیقه روی حرات هم بزنید. بعد از روی حرات برداشته و داخل ظرفی که از قبل چرب کرده ایم ریخته و با پشت یک قاشق مواد را فشار داده تا خوب بهم بچسبند. برای آنکه برنج و شیره انگور به پشت قاشق نچسبد و بتوانید راحت روی آن را صاف کنید، یک کاسه آب کنار دست خود گذاشته و هر بار کمی پشت قاشق را مرطوب کرده و روی مواد بکشید تا خوب صاف شود. دسر را بگذارید 1 تا 2 ساعت بگذارید تا سرد شده و خودش را بگیرد تا بتوانید راحت آن را برش بزنید.

دوشاب بج ، برنج دوشاب ، دوشاب برنج ، بج دوشاب ، دسر گیلانی ، طرز تهیه دوشاب برنج ، طرز تهیه دوشاب بج

بهتر است بعد از یک ساعت با یک چاقوی تیز و آهسته دسر را به اندازه دلخواه برش بزنید ولی از ظرف جدا نکنید تا کاملا سرد شود و انسجام کافی را برای برداشتن از ظرف داشته باشد.



• نکات :

* می توانید وقتی در مرحله ای که دسر داغ است و روی آن صاف کردید 2 تا 3 عدد گردو را برداشته و روی دسر رنده کرده و با قاشق فشار دهید تا گردو به برنج بچسبد.

* برای تهیه این دسر حتماً از برنج مرغوب گیلانی استفاده کنید چون با رعایت تمام نکات ذکر شده برنج این دسر بسیار ترد بوده و زیر دندان راحت خرد می شود.


برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، سوغات استان گیلان، 
برچسب ها : دوشاب بج، برنج دوشاب، دوشاب برنج، بج دوشاب، دسر گیلانی، طرز تهیه دوشاب برنج، طرز تهیه دوشاب بج،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 28 اردیبهشت 1395

هیجدهمین شهید

شهید رضا هزاره
ولادت :
شهادت : 27 / 2 / 1395
محل ولادت : افغانستان
محل شهادت : حلب ، سوریه
اصلیت : افغانی



شهید رضا هزاره ، رضا هزاره ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


محمد هزاره از جوانان افغانی بود که سالها در گیلان سکونت داشت و در روستای میله سرای ماسال با یک دختر گیلانی ازدواج کرده بود. این شهید بزرگوار که در قالب تیپ فاطمیون در سوریه به دفاع از حرم اهل بیت (ع) مشغول بود در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در حلب به درجه شهادت نائل شد. پیکر این شهید در روز ۳۰ اردیبهشت در محل زندگی اش شهریار تشییع شد و در گلزار شهدای بقعه باباسلمان این شهرستان به خاک سپرده شد. از این شهید دو فرزند پسر به یادگار مانده است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید رضا هزاره، رضا هزاره، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 20 اردیبهشت 1395


نام محلی : بینه
نام فارسی :
نعنا یا نعناع
نام انگلیسی :
[Mint [Mentha
نام علمی : Mentha Piperita


بینه ، نعنا ، نعناع ، نعناع قرمز ، نعناع در گیلان ، مزایای نعناع

بینه همان نعناع در فارسی است. نعناع گیلان به رنگ بنفش تند و بسیار معطر است. آن را خشک کرده و به صورت پودر در می آورند و در فصول مختلف سال از آن استفاده می کنند. بینه ضد تشنج ، محرک و نیروبخش بوده و نیز سکسکه و نفس تنگی را شفا مى دهد.

نعنا یا نعناع (Mentha)، گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است. این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ‌هایش کرک کم‌تری دارند و بریدگی‌های کنار برگ‌های آن بیش‌تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم‌تر است. نعناع گیاهی است علفی و پایا. ساقه‌های آن دونوع خزنده و زیر زمینی می‌باشند.از میان ریشه‌ها، یک شاخه قائم و برگدار کوچک خارج می‌شود که برگ‌های آن متقابل، بیضوی، نوک تیز، دندانه دار و کمی پوشیده از کرک بوده و از تمامی قسمت‌های آن بوی معطر و مطبوعی استشمام می‌شود. ساقه? این گیاه چهارگوش و به رنگ قرمز مایل به بنفش یا مایل به ارغوانی است. گل‌های آن در ماه‌های مرداد و شهریور ظاهر می‌گردند. رنگ گلی یا ارغوانی مایل به بنفش دارند و به تعداد زیاد در مجاور یکدیگر به نحوی مجتمع می‌رویند.

بینه ، نعنا ، نعناع ، نعناع قرمز ، نعناع در گیلان ، مزایای نعناع

نعناع گیاهی است با ریشه هوایی و ساقه های مستقیم و چهارگوش، و برگ های آن به طول 3 تا 5 سانتی متر، متقابل، نیزه ای یا دوکی است، حاشیه ی آن دارای بریدگی های عمیقی است، بریدگی های کناره آن نوک تیز است. کُرک برگ های نعنا کم است. نعنا سبز معمولا در سرتاسر جهان کشت می شود. این گیاه در نواحی شمال ایران و اطراف تهران به حالت وحشی (Peppermint) و پرورشی  می روید.
 
نعناع دارای 26 گونه مختلف می باشد که شاخص ترین آن، نعناع زینتی می باشد.
نعنای قرمز گونه ‌ای از نعنا است که در لبه رودخانه‌ها و در جریان آب‌های ملایم و کم‌عمق می روید و چون برگ‌هایش قرمز رنگ هستند به این نام خوانده می‌شود.

فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

• خواص دارویی و کاربرد

این گیاه همه آثار نیرودهنده و بادشکن و خلط‌آور پونه (گیاه) را داراست.
منتول موجود در نعناع به طور اختصاصی تولید 3 مدیاتور اصلی التهاب توسط منوسیتها را مهار می کند. سنتز لکوترین B4، پروستاکلاندین و اینترلوکین  1 توسط منتول مهار می‌شود. بنابراین در درمان بیماریهای التهابی نظیر آسم برونشیال، کولیت و رینیت آلرژیک بسیار موثر است. از انساج نعنا نوعی کافور قابل تبلور نیز به دست می‌آورند که مانند کافور معمولی به کار می‌رود. دم‌کرده برگ نعنا را برای تقویت و رفع نفخ معده و روده مصرف می‌کنند.

برگ‌های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ‌شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش‌ها به کار می‌رود.

بینه ، نعنا ، نعناع ، نعناع قرمز ، نعناع در گیلان ، مزایای نعناع



• مزایای نعناع :

    - طبع نعنا گرم و خشک است.
    - برای سوء هاضمه میتوان از عرق نعنا یا دمکرده‌ی نعنا بعد از غذا استفاده کرد.
    - یک نوشیدنی خوب، سرد و مفید برای تابستان نعنا میباشد. 10 گرم نعنا را در یک لیتر آب بجوشانید و میل کنید. هر روز استفاده نشود.
    - یک گرم نعنا مانند چای دم کرده میل شود ولی هر روز استفاده نشود.
    - یک شیرپاک کن مناسب برای پوست‌های چرب: 20 گرم نعنای تازه، 20 گرم جعفری تازه خرد شده را در 200 گرم شیرمخلوط نموده 12 ساعت بگذارید بماند. سپس صاف نموده در یخچال نگهداری کنید. این شیرپاک کن علاوه براین که چربی پوست را از بین می برد، برای جوش و لک هم مناسب می باشد.
    - برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعنا بشویید.
    - کسانی که کلسترول دارند بعد از غذا و عصرها از دمکرده‌ی چای نعنا به مدت دو هفته در ماه بنوشند.
    - دمکرده نعنا غلظت خون را طبیعی میکند.
    - جهت درمان درد گوش آب نعنا را با عسل مخلوط کرده، پنبه‌ای را به آن آغشته کرده، در آن بگذارید.
    - برای درد قلب و خفقان، نعنا را با پرسیاوشان جوشانده، صبح و عصر میل شود.
    - هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان آور نباشد، داخل آن نعنا بریزید.
    - برای تقویت اعصاب، نان و پنیر و نعنا بسیار موثر است.
    - اگر شیر در پستان جمع شده، نعنا را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید، به صورت ضماد روی آن بگذارید.
    - برای بواسیر نعنا را کوبیده و بصورت ضماد بگذارید.
    - برای ورم بیضه و درد آن نعنا را کوبیده و بصورت ضماد بگذارید.
    - جویدن برگ نعنا، در رفع سکسکه موثّر است.
    - نعنا برای تسکین درد گوش موثّر است ؛ در اینصورت باید نعنا را با کمی عسل مخلوط نموده و اطراف گوش و لاله گوش و لاله گوش مالید.
 

برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.





ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : بینه، نعنا، نعناع، نعناع قرمز، نعناع در گیلان، مزایای نعناع، خوردن نعناع،
لینک های مرتبط :

شانزدهمین شهید

سردار شهید جواد دوربین
ولادت : 17 / 1 / 1346
شهادت : 17 / 2 / 1395
محل ولادت : بندر انزلی
محل شهادت : خان طومان ، سوریه
اصلیت :
بندر انزلی
رسته : سردار سرتیپ دوم پاسدار


شهید جواد دوربین ، جواد دوربین ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


وی متولد ۱۷ فروردین ۱۳۴۶ بود. شهید دوربین از سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه درآمد و از چهره های فعال سپاه انزلی بود که تا سمت جانشینی سپاه آنجا ارتقا یافته بود. شهید دوربین با اینکه در سال ۱۳۸۹ از سپاه بازنشسته شده بود ولی در ۱۷ فروردین امسال به صورت داوطلبانه عازم سوریه شد و در حمله تروریستها به خان طومان در روز ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ به شهادت رسید. از این سردار سرافراز سه پسر و یک دختر به یادگار مانده است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید جواد دوربین، جواد دوربین، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :
شنبه 18 اردیبهشت 1395

هفدهمین شهید

سردار شهید سید شفیع شفیعی
ولادت :
شهادت : 17 / 2 / 1395
محل ولادت : رودبار
محل شهادت : خان طومان ، سوریه
اصلیت : رودباری
رسته : سردار پاسدار
مفقود الاثر (جاوید الاثر)


شهید سید شفیع شفیعی ، سید شفیع شفیعی ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


وی از رزمندگان اهل رودبار گیلان و برادر سردار شهید سید صادق شفیعی فرمانده دلاور تیپ الحدید لشکر ۲۵ کربلا که در ماموریت مستشاری در سوریه به سر می برد، در ۱۷ اردیبهشت سال ۹۵ در خان طومان سوریه به دست تکفیری‌های تروریست به شهادت رسید. از این شهید بزرگوار که پیکرش به میهن بازنگشته، سه دختر و یک پسر به یادگار مانده است.





ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید سید شفیع شفیعی، سید شفیع شفیعی، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :
جمعه 10 اردیبهشت 1395


نام محلی : تین ، رازیانه
نام فارسی : رازیانه
نام انگلیسی :
Fennel
نام علمی : Foeniculum vulgare


تین ، رازیانه ، تخم رازیانه ، مزایای رازیانه ، مصرف رازیانه ، تین در گیلان ، تین کاچه

« تین » گیاهی است که در زبان فارسی به نام رازیانه معروف است، این گیاه از نظر ظاهری خیلی شبیه به « شوید » می باشد. تین (رازیانه) گیاه معطری است که نسبتاً بوی تندی دارد. در گیلان، ساقه و برگ های گیاه تین را در حلوای مخصوصی میریزند. به غیر از حلوا در کوکو نیز ریخته می شود. در گیلان، فرنی مخصوصی با گیاه « تین » به نام « تین کاچه » درست میکنند.

تین ، رازیانه ، تخم رازیانه ، مزایای رازیانه ، مصرف رازیانه ، تین در گیلان ، تین کاچه

« تین » یا رازیانه گیاه زیبایی است با گل آذین چتری با گلهای کوچک زرد رنگ با گیاهی به رنگ سبز تیره و برگهایی مانند برگ "شوید" می باشد.
رازیانه  به عنوان یک هضم کننده عالی برای از بین بردن درد شکمی، گاز و نفخ است. ساقه  تازه رازیانه را می توان  شبیه به کرفس خورد، دانه رازیانه  طعم معطر  و دوست داشتنی برای ماهی و غذاهای دیگر است. اگر با خوردن سبزیجاتی ، مانند کلم، مشکل هضم دارید، سعی کنید دانه رازیانه اضافه کنید.

تین ، رازیانه ، تخم رازیانه ، تخم رازیانه ، مزایای رازیانه ، مصرف رازیانه ، تین در گیلان ، تین کاچه


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper

• مزایای گیاه تین

1) رازیانه اثر زیاد كننده ی شیر را در زنان شیرده دارد و بدین منظور می توان از دم كرده ی رازیانه استفاده كرد.
2 ) اشتها آور و مقوی است.
3) نفخ و گاز معده را از بین می برد.
4) قاعده آور است.
5) استفاده موضعی آب برگ های رازیانه، ناراحتی و خستگی مفرط چشم را از بین می برد. این گیاه که ادرارآور است، با تکرر ادرار سموم بدن را دفع می کند.
6) جوشانده ریشه رازیانه ملین و مسهل است.
7) روغن تخم رازیانه كرم روده را از بین میبرد.
8 ) حالت تهوع را برطرف می كند.
9) برای برطرف كردن آسم ، سرفه و تنگی نفس از دم كرده تخم رازیانه به مقدار سه فنجان در روز استفاده كنید .
10) برای رفع اسهال رازیانه را با زیره سبز به نسبت مساوی دم كرده و نوش جان کنید.
11) رازیانه بعلت داشتن هورمون زنانه رشد دختران را جلو می اندازد .
12) رازیانه مغز را فعال می كند .
13) ریشه رازیانه دارای كومارین Coumarin می باشد . چون این ماده رقیق كننده خون است بنابراین آنهایی كه مبتلا به تصلب شرائین یا انسداد رگها هستند می توانند از جوشانده ریشه رازیانه استفاده كنند .
14) دردهای مفاصل را برطرف می كند .
15) برای از بین بردن درد آرتروز روغن رازیانه را در محل درد بمالید .
16) مصرف رازیانه در غذا از چشم در برابر التهاب، اختلالات مربوط به سن و پیری چشم محافظت می کند.
17) رازیانه موها را تقویت می کند، مانع ریزش مو می شود، به بدن آرامش می دهد و حافظه را تقویت می کند.


• هشدارها :

- رازیانه چون گرم است بنابراین برای گرم مزاجها خوب نیست و اینگونه افراد باید آنرا با سكنجبین میل کنند.
- زیاده روی در مصرف رازیانه معده را سست كرده و تشنج می آورد.


• طرز استفاده از رازیانه :


■ دم كرده دانه رازیانه :
مقدر یك قاشق چایخوری رازیانه را كوبیده و در یك لیوان آب جوش بریزید و آنرا بمدت 10 دقیقه دم كنید.

■ دم كرده برگ رازیانه :
30 گرم برگ رازیانه را در یك لیتر آب جوش ریخته و بمدت ده دقیقه دم كنید. این دم كرده مقوی اعصاب بوده و هضم غذا را سریع می كند.



برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.





ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : تین، رازیانه، تخم رازیانه، مزایای رازیانه، مصرف رازیانه، تین در گیلان، تین کاچه،
لینک های مرتبط :
جمعه 10 اردیبهشت 1395
شهر : رشت

مدرسه مریم (مدرسه آهور دانانیان) :


این مدرسه مخصوص ارامنه شهر رشت ساخته شده است و با مهاجرت اکثریت ارامنه رشت از رونق افتاده است.


point ، Gps ، جی پی اس آدرس: رشت، ابتدای خیابان سعدی، خیابان اقتصاد، داخل کلیسای ارامنه

مدرسه مریم، مدرسه مریم رشت، مدرسه آهور دانانیان، مدرسه آهور دانانیان رشت، مدرسه قدیمی رشت

مدرسه مریم، مدرسه مریم رشت، مدرسه آهور دانانیان، مدرسه آهور دانانیان رشت، مدرسه قدیمی رشت






نوع مطلب : شهرستان رشت، 
برچسب ها : مدرسه مریم، مدرسه مریم رشت، مدرسه آهور دانانیان، مدرسه آهور دانانیان رشت، مدرسه قدیمی رشت، مدرسه مریم مقدس، شهر رشت،
لینک های مرتبط :

نمایی دیگر از میدان شهرداری رشت سال 1354


نمائی دیگر از میدان شهرداری رشت سال 1354، میدان شهرداری رشت سال 1354، شهرداری رشت سال، رشت قدیم، گیلان من، عکس قدیمی






نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : میدان شهرداری رشت سال 1354، شهرداری رشت سال، رشت قدیم، گیلان من، عکس قدیمی، رشت در گذر زمان، نمایی دیگر از میدان شهرداری رشت سال 1354،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه کباب لبنانی (کفتا)



مواد لازم:
 
    گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار)  ................ 2 کیلو و 250 گرم
    پیاز درشت (پوست کنده و خردشده)
  ................ 3 عدد
    سیر
  ................ یک بته
    زنجفیل
  ................ یک برش یک و نیم سانتی
    فلفل سبز
  ................ 16 عدد
    برگ گشنیز
  ................ 120 گرم
    نمک
  ................ به میزان لازم
    فلفل قرمز (پودر شده)
  ................ به میزان لازم
    تخم گشنیز (پودر شده)
  ................ به میزان لازم
    زیره (پودر شده)
  ................ به میزان لازم
    روغن
  ................ برای سرخ کردن


کباب لبنانی ، کفتا ، کوبیده ، کباب ، طرز تهیه ، گیلان من ، رشت

 
روش تهیه :

 
1. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

2. نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود. سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.

3. سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.

4. ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

5. برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.

6. پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.

7. چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

8. نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.

9. مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.


نکته: در صورت نداشتن غذاساز می توانید پیازها را رنده کنید.





ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : کباب لبنانی، کفتا، کوبیده، کباب، طرز تهیه، گیلان من، رشت،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 5 اردیبهشت 1395

مراکز پلیس + 10 رشت


   پلیس+10 ، پلیس + 10                            

مرکز پلیس +10 بلوار آیت ا... ضیابری
 
آدرس ، نشانی نشانی : رشت ، خیابان آیت ا... ضیابری ، کوچه تقدیر ، پلاک 14
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 33228882        



  لاین ، خط جدا کننده وب

مرکز پلیس +10 بلوار امام خمینی (ره)

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
بلوار امام خمینی
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس :
33333239        


  لاین ، خط جدا کننده وب

مرکز پلیس +10 بلوار انصاری

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
بلوار انصاری ، روبروی بلوار گلباغ نماز ، ابتدای کوچه یعقوب زاده
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33714500        


  لاین ، خط جدا کننده وب


مرکز پلیس +10 بلوار لاکان

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
فلکه گاز اول ، بلوار لاکان
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33473243        


  لاین ، خط جدا کننده وب


مرکز پلیس +10 خیابان تختی

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
گلسار ، خیابان 78
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33724777        


  لاین ، خط جدا کننده وب

مرکز پلیس +10 خیابان شهدا

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ، میدان شهید بیابان گرد (لب آب) ، خیابان شهدا

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33820602        


  لاین ، خط جدا کننده وب

مرکز پلیس +10 خیابان شهدای گمنام

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
بلوار شهید بهشتی ، جنب فروشگاه اتکا ، ساختمان نگین طاول
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33534843        


  لاین ، خط جدا کننده وب


مرکز پلیس +10 خیابان لاهیجان

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
خیابان طالقانی(بیستون) ، سه راه معلم ، جنب بانک پاسارگاد ، بالای عکاسی پر ، پلاک 294
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33265651        


  لاین ، خط جدا کننده وب


مرکز پلیس +10 قدردان
آدرس ، نشانی نشانی : رشت

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
       


  لاین ، خط جدا کننده وب


   مرکز پلیس +10 میدان فرهنگ

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
نرسیده به میدان فرهنگ
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33324508        


  لاین ، خط جدا کننده وب


مرکز پلیس +10 میدان مصلی

آدرس ، نشانی نشانی : رشت ،
میدان مصلی به سمت میدان گیل روبروی رستوران خانواده کوچه رسالت پلاک 33
شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن شماره تماس : 
33667955        


 
   


ادامه مطلب


نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : مراکز پلیس+10 رشت، پلیس+10 رشت، لیست مراکز پلیس+10 رشت، لیست پلیس+10 رشت، نشانی مراکز پلیس+10 رشت، پلیس + 10، پلیس +10،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو