گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 30 مرداد 1395

نام محلی : نان برنجی
نام فارسی : نان برنجی

نان برنجی ، نان برنجی ، برنجی نان ، نان قدیمی ، نان مخصوص گیلان ، نان محلی ، نان سنتی


یکی دیگر از نان های محلی ، معروف و خوشمزه  گیلان، نان گندمی می باشد که در اکثر نقاط گیلان طرفداران زیادی دارد و بطوریکه  گیلانی ها در منازل تهیه میکنند و یا اینکه از بازار های استان گیلان خریداری و میل میکنند.

این نان از آرد برنج و آرد گندم بسیار مرغوب و سفید و بصورت سنتی بر روی آتش تهیه می ‏شود. می توان در این نان پودر گردو یا هر مغز دیگری را بر اساس ذائقه ریخت و یا آن را ‏بصورت ساده میل نمود، بر اساس عادت این نان تازه و نرم آن بسیار خوشمزه و مطبوع ‏می باشد. خوردن آن علاوه بر لذت بردن از طعم نان از نرمی آن كه بعلت تهیه شدن از آرد ‏برنج هست بسیار دوست داشتنی می باشد.‏



ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : نان برنجی، برنجی نان، نان قدیمی، نان مخصوص گیلان، نان محلی، نان سنتی، طرز پخت نان،
لینک های مرتبط :
اِلمان «مرد دوچرخه سوار» - رشت

نام المان نام المان : مرد دوچرخه سوار
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری, پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : مهدی شریف زارع





المان مرد دوچرخه سوار، مرد دوچرخه سوار، دوچرخه سوار، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه مرد دوچرخه سوار، مجسمه دوچرخه سوار، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت



برای مشاهده سایر تصاویر بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید




ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان مرد دوچرخه سوار، مرد دوچرخه سوار، دوچرخه سوار، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه دوچرخه سوار، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت، المان رشت،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 20 مرداد 1395


نام محلی : نان گندمی
نام فارسی : نان گندمی

نان گندمی ، نان برنجی ، گندمی نان ، نان قدیمی ، نان مخصوص گیلان ، نان محلی ، نان سنتی

یکی از نان های محلی و معروف گیلان، نان گندمی می باشد که در اکثر نقاط گیلان طرفداران زیادی دارد و به وفور در منازل و بازار های استان گیلان یافت می شود.

نان گندمی با ظاهر و طعمی به مراتب متفاوت از سایر نان ها می باشد. این نان قهو ه ‏ای رنگ  همانطور كه از نامش پیداست تنها از آرد گندم تازه تهیه شده و بسیار هم نرم و ‏نازك می باشد و ماندگاری بسیار طولانی تری نسبت به سایر نان های محلی دارد. این نان در ‏دو شكل نرم و خشك شده كه به نوعی بی شباهت به بیسكویت هم نیست، طبخ می شود كه ‏برای میان وعده ها یا برای خوردن همراه با سبزی و پنیر و گردو و... یك نان بسیار مقوی و ‏سالم می باشد. ‏



ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : نان گندمی، نان برنجی، گندمی نان، نان قدیمی، نان مخصوص گیلان، نان محلی، نان سنتی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 11 مرداد 1395

اِلمان «مرد چانچو به دوش» - رشت

نام المان نام المان : چانچو به دوش (مرد چانچو به دوش)
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری، ضلع جنوبی پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : مهدی شریف زارع


مجسمه بتنی مرد چانچو به دوش که تداعی کننده، مردان زحمتکش روستا ها است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان چانچو به دوش، المان مرد چانچو به دوش، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه چانچو به دوش، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت، مجسمه بتنی، المان رشت،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 10 مرداد 1395


نام محلی : نان لاکو ، نان برنجی
نام فارسی : نان لاکو

نان لاکو ، نان برنجی ، لاکو نان ، نان قدیمی ، نان مخصوص منطقه شفت ، نان محلی ، نان سنتی

یکی از نان های محلی گیلان، نان لاکو می باشد و علت نامگذاری این نان به این دلیل می باشد که این نان به دلیل نازک و ظریف بودن شبیه به دختر ها می باشد.


فلفل سبز ، فلفل سبز تند ، فلفل سبز در گیلان ، Hot Chile، Bird Chili ، Chili pepper


طرز تهیه لاکو ( نان برنجی )
[مخصوص منطقه شفت]


• مواد اولیه :

آرد برنج ، آرد گندم ، روغن ، مقداری آب و در صورت لزوم اندکی زعفران یا زرد چوبه .

• ابزار ساخت :


میز پایه کوتاه مستطیلی (خَط)، گمج بزرگ (لاوک) یا (دیزَه )، فوکو (شبیه به گوشت کوب یا کفی پهن تر و از جِنس گِل پخته)، دیگ بزرگ برای جوشاندن آب، سینی بزرگ لبه دار و اجاق .

• طریقه ی ساختن لاکو :


ابتدا مقداری آب در داخل دیگ ریخته ، آن را روی اجاق گذاشته تا به جوش آید .سپس آرد برنج را در داخل سینی لبه دار ریخته و هر بار با ریختن یک لیوان آب و دست زدن (مالش دادن) سعی میکنیم تا آن را خمیر کنیم (مثل خمیر نانوایی). بعد خمیر را کاملا ورز می دهیم تا به شکل دایره هایی زخیم و نه چندان بزرگ در آمده (به ضخامت یک سانتی متر و به قطر 4 تا 5 سانتی متر) و آن ها را در داخل آب جوش قرار می دهیم تا کاملا پخته شود.

برای پی بردن به پخت کامل خمیر، یکی از دایره های خمیری را از آب جوش بیرون آورده و داخل آنرا نگاه کرده که پخته شده یا نه. در صورت پخته شدن، آن ها را از آب خارج کرده و در ظروفی ریخته و مقداری آرد گندم روی آن می پاشیم و خوب ورز می دهیم و به صورت گلوله ای بزرگ در آورده (آرد گندم باعث شیرین شدن خمیر و مانع چسبیدن به دست می شود) در این مرحله آن را لاسو گویند (خمیر پخته شده = سو ندیده )

سپس خمیر را به صورت تکه های کوچک گلوله ای شکل در آورده و با استفاده از فوکو و کوبیدن این وسیله روی گلوله ی خمیری کوچک که روی میز پایه کوتاه مستطیلی (خَط) گذاشته شده است اقدام به پهن کردن خمیر گلوله ای شکل می نماییم (روی میز پایه کوتاه قدری روغن می ریزیم تا خمیر به آن نچسبد) که به شکل دایره هایی به ضخامت یک یا دو میلی متر و به قطر 25 تا 30 سانتی متر که نقش ته فوکو روی سطح خمیر پهن شده حک شده است تا خوب آب آن رفته و پخته شود. بعد از پخته شدن آن را می خورند.

در گذشته لاکو را با فسنجان خشک (لاکو کباب) و یا در ایام رغائب با حلوای تر می خورند ولی بیشتر اوقات موقع عید اقدام به ساخت لاکو می کردند.

نان لاکو ، نان برنجی ، لاکو نان ، نان قدیمی ، نان مخصوص منطقه شفت ، نان محلی ، نان سنتی



برای دیدن بقیه مطالب روی ادامه مطلب کلیک نمایید.




ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : نان لاکو، نان برنجی، لاکو نان، نان قدیمی، نان مخصوص منطقه شفت، نان محلی، نان سنتی،
لینک های مرتبط :

نمایی از ساختمان شهرداری رشت - سال 1350



نمایی از ساختمان شهرداری رشت - سال 1350، ساختمان شهرداری سال 1350، ساختمان شهرداری رشت سال 1350، رشت قدیم، عکس قدیمی، گیلان من







نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : نمایی از ساختمان شهرداری رشت - سال 1350، ساختمان شهرداری سال 1350، ساختمان شهرداری رشت سال 1350، رشت قدیم، عکس قدیمی، گیلان من، عکس،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 5 مرداد 1395

بخشداری شهرستان رشت

بخشداری رشت ، بخشداری شهرستان رشت ، بخشداری مرکزی

آدرس ، نشانی آدرس : رشت، بلوار شهید انصاری

شماره تماس ، شماره تلفن ، تلفن تلفن : 7-33112005  - 013 (تلفنخانه بخشداری)

سایت وب سایت : http://bmrasht.com






نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : بخشداری رشت، بخشداری مرکزی، بخشداری شهر رشت، بخشداری شهرستان رشت، آدرس بخشداری، تلفن بخشداری، شماره تماس بخشداری،
لینک های مرتبط :
جمعه 1 مرداد 1395

طرز تهیه ورقه گیلانی


ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.


طرز تهیه ورقه، ورقه، طرز تهیه ورقه گیلانی، کوکو ورقه، غذای گیلانی، غذای محلی


 مواد لازم :

    بادمجان متوسط ...................... 3عدد
    تخم مرغ ...................... 4 تا 5 عدد
    روغن، نمک و فلفل ...................... به میزان لازم
    زردچوبه ...................... یک قاشق چایخوری
 

 
طرز تهیه :

بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی م تر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجان ها را کف آن بچینید. تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم مرغ ببندند. پس از 6 دقیقه، آن را برش داده و پشت و رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و کته سرو کنید.


• نکات :

1 - اضافه کردن نصف قاشق چای خوری دارچین اختیاری است.
2 - اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.


طرز تهیه ورقه، ورقه، طرز تهیه ورقه گیلانی، کوکو ورقه، غذای گیلانی، غذای محلی





ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : طرز تهیه ورقه، ورقه، طرز تهیه ورقه گیلانی، کوکو ورقه، غذای گیلانی، غذای محلی، غذا،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو