گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 30 شهریور 1395

نام محلی : اربه ، خرمالو
نام فارسی : خرمالو ، خرمالوی کوچک

اربه ، خرمالو ، خرمالوی کوچک ، دوشاب اربه ، اربه دوشاب ، برنج بو داده و اربه دوشاب ، طرز تهیه اربه دوشاب

میوه اربه یا خرمالوی کوچک در جنگل های گیلان به صورت خودرو می روید. خرمالوی میوه فروشی ها، در حقیقت نوع پیوند یافته ی این درخت می باشد. میوه درخت اربه را در فصل پاییز از درخت می چینند و داخل طشت یا تنه درخت تراشیده شده به گویش لاهیجانی "نو " یا "ناو" میریزند با پا له میکنند و در ضمن کمی خاکستر به آن اضافه میکنند. شیرابه اربه له شده را از آن جدا میکنند و در دیگ و طشت بزرگ میریزند و با آتش چوب و هیزم میجوشانند تا غلیظ بشود و در طی سال بتدریج از آن استفاده میکنند.

دوشاب اربه یا "اربه دوشاب"، همان شربتی که برای سیاه پله یا پلوی نذری ماه محرم در لاهیجان بکار میرود.



ادامه مطلب


نوع مطلب : محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : اربه، خرمالو، خرمالوی کوچک، دوشاب اربه، اربه دوشاب، برنج بو داده و اربه دوشاب، طرز تهیه اربه دوشاب،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 30 شهریور 1395

حلوا ترک یا ترک حلوا


حلوا ترک یا ترک حلوا یک حلوای مخصوص گیلان است و این حلوا اغلب مخصوص عید نوروز است.


حلوا ترک، طرز تهیه حلوا ترک، طرز تهیه حلوا، ترک حلوا، حلوای، حلوای گیلانی، حلوای شمالی


دستور شماره یک

مواد لازم :


    آرد نان ................................ 1 پیمانه

    آب ................................ 4 پیمانه
   
    پودر هل ................................ 1 قاشق چایخوری

    روغن جامد ................................ 1 پیمانه سرخالی

    زعفران دم کرده ................................ به دلخواه

    شکر ................................ 1 پیمانه

    گلاب ................................ 1/4 پیمانه



طرز تهیه :

آب و شکر را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب اضافه می‌کنیم. روغن را آب کرده و با آرد در تابه گودی ریخته روی حرارت ملایم می‌گذاریم و با قاشق چوبی مرتب هم می‌زنیم تا آرد به رنگ قهوه‌ای در بیاد، شیره شکر را را با احتیاط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم پودر هل را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا جایی که حلوا به راحتی ازتابه جدا شود حلوای داغ را در ظرف مورد نظر پهن می‌کنیم ۱-۲ ساعت می‌گذاریم بماند سپس به دلخواه برش زده و با پودر قند وپودر کاکائو و پسته تزئین می‌کنیم.





دستور شماره دو

مواد لازم :

    آرد ................................ 250 گرم

    شکر ................................ 250 گرم

    زعفران ................................ به مقدار لازم

    روغن ................................ به مقدار لازم

    گلاب ................................ به مقدار لازم
  


طرز تهیه :

روغن را روی حرارت داغ میکنیم. آرد را داخل روغن غوطه ور، سرخ می‌‌‏کنیم تا طلایی شود. شکر را در ظرف جداگانه با مقداری آب به صورت شربت درست کرده و به آن گلاب و زعفران اضافه می‌‌‏کنیم.

آرد را از روی حرارت برداشته و مقداری شربت را به آن اضافه می‌‌‏کنیم و مرتب هم می‌‌‏زنیم تا به صورت خمیر در‌‌‏آید.

حلوا آماده است. آن را در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین می‌‌‏کنیم .


حلوا ترک، طرز تهیه حلوا ترک، طرز تهیه حلوا، ترک حلوا، حلوای، حلوای گیلانی، حلوای شمالی








نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : حلوا ترک، ترک حلوا، حلوا، حلوای شمالی، حلوای گیلانی، حلوای محلی، طرز تهیه حلوا،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 22 شهریور 1395

اِلمان «زن با سینی کدو» - رشت

نام المان نام المان : زن با سینی کدو
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری, پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : -







ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان زن با سینی کدو، المان کدو فروش، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه، مجسمه زن با سینی کدو، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت، المان رشت،
لینک های مرتبط :
شنبه 20 شهریور 1395

نام محلی : بادرنگ مربا ، بالنگ مربا 
نام فارسی :
مربای بالنگ یا بادرنگ

مربای بادرنگ، مربای بالنگ، طرز تهیه، بادرنگ مربا، مربای شمالی، بالنگ مربای

مربای بالنگ یا بادرنگ یک مربای شمالی خوشمزه است که البته یکی از سوغات خوشمزه شمال می باشد.
برای درست کردن این مربا از بادرنگ که پوست آن زرد رنگ شده است، استفاده میشود. طرز پخت شبیه سایر مربا ها می باشد چون با پختن تلخی بادرنگ یا بالنگ گرفته میشود. نکته ای که باید در پخت این مربا دقت کنید این است که باید از بالنگ یا بادرنگ های رسیده استفاده کنید چون بدین ترتیب تلخی آن کمتر میشود.


مربای بادرنگ، مربای بالنگ، طرز تهیه، بادرنگ مربا، مربای شمالی، بالنگ مربای


خط جداکننده


طرز تهیه
مربای بالنگ / بادرنگ


• مواد لازم :

بادرنگ ......... 1 كیلوگرم
شكر .........
1/5 كیلوگرم
آبلیمو ......... 2 قاشق غذاخوری
آب ......... 1/5 لیوان



• طرز تهیه :


ابتدا بادرنگ ها را خوب می شوییم تا تمیز بشود و آنها را از وسط نصف می کنیم. و بعد قسمت داخلش را درمی آوریم و آنها  را به تکه های کوچیک خرد می کنیم (اندازه آن به دلخواه خودتان باشد.) در یک ظرف مقداری آب می ریزیم (4 لیوان). وقتی که آب جوش آمد بادرنگ ها را داخلش می ریزیم و میگذاریم که  15 دقیقه بماند و بعد آنها را آبکش می کنیم. این عمل را 2 بار تکرار کنید، حرارت گاز باید کم باشد چون اگر حرارت بالا باشد، بادرنگ ها له می شود. سپس در یک ظرف آب سرد می ریزیم و بادرنگ های را 14 تا 15 ساعت در آب سرد می گذاریم و در طول این مدت دو تا سه بار آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن از بین برود و بعد آبکش می کنیم.

در یک ظرف 1/5 کیلو شکر را با 1/5 لیوان آب هم می زنیم و روی حرارت کم میگذاریم. وقتی مقداری قوام آمد بادرنگ ها را به آن اضافه می کنیم. وقتی که جوش آمد، حرارت را خیلی کم می کنیم تا له و خرد نشود، سپس آب لیمو را به آن اضافه می کنیم.

تقریبا نیم ساعت زمان می خواهد که این مربا آماده شود.




یادآوری :

*. شما می توانید برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، آب بالنگ یا آبلیمو را در مراحل آخر پخت مربا، به آن اضافه کنید و بقیه آب بالنگ را همان طور که ذکر شد، برای خوش رنگ شدن بالنگ به کار ببرید.
*. در صورت تمایل می توانید برای ترد شدن این مربا از آب آهک استفاده کنید.


 امیدوارم از آموزش این مربا لذت برده باشید.







ادامه مطلب


نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، سوغات استان گیلان، 
برچسب ها : مربای بادرنگ، مربای بالنگ، طرز تهیه، بادرنگ مربا، مربای شمالی، بالنگ مربای، طرز تهیه مربای خوشمزه،
لینک های مرتبط :

نان پنجره ای یا خاتون پنجره

شیرینی پنجره‌ای یا نان پنجره‌ای یا خاتون پنجره یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی و گیلانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینی‌ها نیاز چندانی به مهارت ندارد،


نان پنجره ای، خاتون پنجره، شیرینی پتجره ای، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه نان، شیرینی سنتی، شیرینی



دستور شماره یک

مواد لازم :

    آرد ................................... 4 قاشق سوپخوری
    نشاسته ................................... 3 قاشق سوپخوری
    آرد برنج ................................... 1 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ................................... 5 عدد
    شیر ................................... 1 فنجان
    گلاب ................................... 2 قاشق سوپخوری
    پودر پسته ................................... کمی



طرز تهیه :

آرد، نشاسته و آرد برنج را با شیر و گلاب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را یکی، یکی به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر یک دست و نرمی به دست آید. قالب نان پنجره ای را در روغن داغ  قرار می دهیم( روغن باید تمامی سرقالب را بگیرد).


قالب نان پنجره ای ، قالب، قالب های نان پنجره ای ، قالب شیرینی پنجره ای، قالب های شیرینی پنحره ای


سپس آن را در مایع خمیری می زنیم، طوری که به اندازه 2 میلی متر از سر قالب بیرون باشد. بعد قالب را یک لحظه در روغن داغ نگه می داریم. وقتی که خودش را کمی گرفت با یک تکان نان در روغن رها می شود. وقتی سرخ و طلایی رنگ شد، آن را بر می گردانیم تا آن طرف نان هم کمی سرخ شود. سپس آن را با کفگیر برمی داریم تا روغن اضافی آن خارج شود. از تمامی مواد به این صورت نان پنجره ای تهیه کرده و پس از خنک شدن پودر شکر را با الک روی آنها می پاشیم. سپس با کمی پودر پسته سطح شیرینی ها را تزئین می کنیم.




• نکته ضروری :

خمیر نان پنجره ای را گه گاهی به هم بزنید تا یک دست باقی بماند.


• نکات تهیه نان پنجره ای :

1- اگر مواد زیادی با قالب بردارید، شیرینی ها ضخیم می شود.
2- اگر داخل روغن زیادی بماند طعم سوخته می دهد.
3- اگر شیرینی ها باز بیرون بمانند، سفت می شوند.





دستور شماره دو

مواد لازم :

    نشاسته
................................... نصف لیوان
    مخلوط گلاب و آب
................................... نصف لیوان
    مخلوط آرد برنج و آرد سفید
................................... نصف لیوان
    تخم مرغ
................................... 2 عدد
    زعفران آب کرده
................................... 1 قاشق غذاخوری
    پودر قند، روغن
................................... به مقدار لازم


طرز تهیه :

در کاسه‌ای گود نشاسته، آب و گلاب بریزید و با همزن یا چنگال به هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند سپس تخم مرغ‌ها را تک تک اضافه کنید و خوب به هم بزنید و پس از اینکه خوب مواد مخلوط شدند زعفران را نیز اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد اردهای برنج و گندم را به مواد اضافه نمائید و بار دیگر خوب مخلوط کنید سپس به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید، در این فاصله در تابه‌ای نچسب روغن فراوانی بریزید و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود، قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را داخل روغن قرار دهید و حرارت زیر تابه را ملایم کنید و بگذارید قالب نیز کمی داغ شود. کاسه محتوی مواد شیرینی را نزدیک تابه تان بگذارید و قالب داغ شده را داخل مایع بزنید و چند ثانیه مکث کنید سپس قالب را به سرعت داخل روغن ببرید و با تکان سریع دست تان مایع را از قالب جدا کنید، هرکدام از شیرینی‌ها را به مدت ۲ دقیقه در روغن سرخ کنید، مجدد قالب را داغ کنید و داخل مواد بزنید و به همین صورت تک تک شیرینی‌ها را سرخ کنید. پس از سرخ شدن شیرینی‌ها، آنها را روی حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی ضخیمی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود سپس در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها پودر قند یا پودر شکر الک شده بپاشید.


نکته : بعضی‌ها به جای آنکه خاک قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل کوبیده مخلوط کرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.





دستور شماره سه

مواد لازم :

    آرد سفید گندم
................................... 100 گرم
    تخم‌مرغ
................................... 6 عدد
    پودر نشاسته
................................... 100 گرم
    گلاب
................................... 4 تا 5 قاشق سوپخوری
    روغن برای سرخ کردن
................................... به مقدار لازم
    خاک قند
................................... مقداری



طرز تهیه :

ابتدا کاسه بلوری ای آماده کرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس کم‌کم گلاب را به نشاسته اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود. پس از اینکه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخم‌مرغ‌ ها را بشکنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الک کرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده می‌شود. با توجه به اینکه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، کاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده کرده و از روغن پر کنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.

پس از اینکه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینی‌پزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازه‌ای فرو کنید که مایه تنها تا یک میلی‌متر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینکه شیرینی خودش را گرفت، قالب را کمی تکان دهید تا به‌راحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالب‌های مختلف برداشته و سرخ کنید.

پس از اینکه شیرینی‌ها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاک قند را روی آن بپاشید.


نکته : بعضی‌ها به جای آنکه خاک قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل کوبیده مخلوط کرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.





دستور شماره چهار

مواد لازم :

    آرد سفید
................................... 75 گرم
    نشاسته
................................... 75 گرم
    تخم مرغ
................................... 5 عدد
    گلاب
................................... 3 تا 4 قاشق چایخوری


طرز تهیه :

نشاسته را در ظرفی می‌ریزیم و گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کرده به هم می‌زنیم. آرد را در آن می‌ریزیم، به هم می‌زنیم و مایه را از صافی رد می‌کنیم. روغن فراوان را داغ می‌کنیم و قالب مخصوص نان پنجره‌ای را در روغن می‌گذاریم تا گرم شود. قالب را در مایع می‌زنیم باندازه‌ای که مایه تا سر قالب برسد. سپس بلافاصله داخل روغن می‌ریزیم و آنرا تکان می‌دهیم تا قالب از آن جدا شود. سپس کمی که سرخ شد آنرا به صورت وارونه در صافی می‌چینیم تا روغنش گرفته شود. سپس آنها را در ظرفی می‌گذاریم و با پودر قند تزئینش می‌کنیم.


نان پنجره ای، خاتون پنجره، شیرینی پتجره ای، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه نان، شیرینی سنتی، شیرینی







نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : نان پنجره ای، خاتون پنجره، شیرینی پتجره ای، طرز تهیه شیرینی، طرز تهیه نان، شیرینی سنتی، شیرینی،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 11 شهریور 1395
اِلمان «عکاس باشی» - رشت

نام المان نام المان : عکاس باشی
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری, پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : مهدی شریف زارع


در این تصویر آقای دروی، عکاس معروف رشت را در کنار مجسمه ای که از تصویر ایشان ساخته شده است در پیاده راه رشت مشاهده می کنید.



المان عکاس، المان عکاس باشی، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه عکاس باشی، مجسمه عکاس، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت


المان عکاس، المان عکاس باشی، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه عکاس باشی، مجسمه عکاس، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت



برای مشاهده سایر تصاویر بر روی ادامه مطلب کلیک نمایید




ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان عکاس، المان عکاس باشی، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه عکاس باشی، مجسمه عکاس، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت، المان رشت،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 شهریور 1395

نام محلی : خلواش ، خالواش ، خالیواش
نام فارسی : خلواش


خلواش ، خالواش ، خالیواش ، سبزی معطر ، سبزی محلی ، نوعی نعناع

خلواش، نوعی نعناست که قسمتی از آن به رنگ بنفش مایل به سرخ است.
خلواش نوعی سبزی معطر و محلی است که در باغات و جنگل های استان گیلان به وفور یافت شده و به طور خودرو رشد و تکثیر می یابد.
این سبزی معطر در شمال به نام های خلواش یا خالواش یا خالیواش یا کوتکوتو مشهور است که در آذربایجان به نوعی از آن که کمی روشن تر و پرزدار تر است , کاکوتی میگویند . این تفاوت ظاهری به دلیل تفاوت در آب و هوی منطقه در گیاه حاصل میشود ولی شباهت طعم بسیار نزدیک است. وقتی رشد کند، گلهای خوشه ای بنفش میدهد.

خلواش ، خالواش ، خالیواش ، سبزی معطر ، سبزی محلی ، نوعی نعناع

از آن در تهیه انواع غذاها و ترشی های شمالی استفاده میشود. (مرغ ترش با تخم مرغ (شمالی) و خورش مرغ ترش شمالی و دلار یا درار (نمک سبز شمال) و خورش سبزی فسنجان یا طلاکوله غورابه) و در آذربایجان، داخل برخی غذاها مانند کوفته و دلمه و ترشی و یا ماست میریزند.

عرق این گیاه هم معمولا برای رفع نفخ شکم خورده می شود.






ادامه مطلب


نوع مطلب : محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : خلواش، خالواش، خالیواش، سبزی معطر، سبزی محلی، نوعی نعناع، کوتکوتو،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 شهریور 1395

نام محلی : پالوده گل، گل پالوده، گل پالدو
نام فارسی : پالوده گل یا گل پالوده



گل پالوده یا پالوده گل یکی از شیرینی های محلی در استان گیلان است. مواد این شیرینی را پر گل محمدی تازه، شکر، کره، شیر، برنج خوب شمالی و نمک تشکیل می‌دهد.


پالوده گل، گل پالوده، گل پالدو ، طرز تهیه ، فرنی گل محمدی، پالوده گیلانی، دسر گیلانی


دستور شماره یک
مواد لازم :

   گل محمدی خشك‌ ................... 75 گرم
   شیر ................... 3 لیتر
   برنج ایرانی ................... 2 پیمانه
   شكر ................... 3 تا 4 پیمانه
   كره ................... 50 گرم

نکته : چنانچه گل محمدی تازه دارید به مقدار 150 گرم استفاده نمایید.


طرز تهیه :

برنج را بشویید و از شب قبل بدون نمك خیس كنید. آب آن را خالی كرده و آسیاب كنید تا به شكل خمیر درآید و با ۲ لیوان آب مخلوط و صاف كنید. دوبار دیگر این كار را با یك لیوان آب تكرار كنید تاشیره برنج كاملاً دربیاید. مایه را در قابلمه مناسب بریزید شیر و شكر را نیز به مخلوط اضافه كنید. گل را بشویید و اگر تازه بود به وسیله چاقو یا غذاساز ریز خرد كنید و اگر گل خشك استفاده می كنید خیس كنید و بعد از نیم ساعت صاف كنید و در غذاساز خرد كنید. مخلوط شیره ی برنج، شیر و شكر را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و به جوش بیاید بعد از جوش آمدن دیگر لازم به هم زدن نمی باشد. گل را با كره تفت دهید و به مخلوط در حال جوش اضافه كنید تا مایه غلیظ شود و در ظرف های كوچك بریزید و روی آن را طبق سلیقه تزیین كنید و به صورت گرم یا خنك سرو كنید.







دستور شماره دو
مواد لازم :

شیر
................... 2 پیمانه
آب
................... 1 پیمانه
شكر
................... 1/4 پیمانه
گل محمدی
................... 1/4 پیمانه
آرد
................... نصف پیمانه


طرز تهیه :

آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود.
سپس آن را الك كرده با شیر و آب مخلوط ‌كنید و روی حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گل‌محمدی را به مخلوط اضافه كنید وقتی سفت شد شكر را هم‌زمان كه هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا كاملا سفت شود.


پالوده گل، گل پالوده، گل پالدو ، طرز تهیه ، فرنی گل محمدی، پالوده گیلانی، دسر گیلانی








نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : دسر خوشمزه گیلانیان، پالوده گل، گل پالوده، گل پالدو، دسر گیلانی، طرز تهیه پالوده گل، فرنی گل محمدی،
لینک های مرتبط :

عکس قدیمی از سبزه میدان رشت


عکس قدیمی از سبزه میدان رشت، عکسی از سبزه میدان، سبزه میدان رشت، رشت قدیم، رشت در قدیم، گیلان من، عکس قدیمی







نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : عکس قدیمی از سبزه میدان رشت، عکسی از سبزه میدان، سبزه میدان رشت، رشت قدیم، رشت در قدیم، گیلان من، عکس قدیمی،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه کباب حلزونی


مواد لازم  :
 
فیله مرغ  ........... 300 گرم
آبلیمو ........... دو قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی ........... دو عدد
زعفران آب کرده ........... دو قاشق سوپخوری
لیمو ترش ........... یک عدد
فیله گوسفندی ........... 300 گرم
سیخ چوبی ........... به میزان لازم
پیاز ........... یک عدد
روغن زیتون ........... دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ........... به میزان لازم


طرز تهیه کباب حلزونی، کباب حلزونی، کباب فیله مرغ، کباب فیله حلزونی، کباب فیله مرغ حلزونی، گیلان من، کباب


طرز تهیه :
 
فیله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمک، فلفل و پیاز قرار دهید.
فیله مرغ و فیله گوشت را مقداری با استیک کوب، بکوبید تا گوشت و مرغ به هم بچسبد؛ سپس به صورت حلزونی بپیچید و به سیخ چوبی بزنید.
مقداری روغن مایع داخل تابه چدنی بریزید و کباب های حلزونی را به همراه گوجه فرنگی داخل تابه سرخ کنید.
کباب حلزونی باید با حرارت ملایم باید آماده شود تا مغز پخت شود.
 






ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب حلزونی، کباب حلزونی، کباب فیله مرغ، کباب فیله حلزونی، کباب فیله مرغ حلزونی، گیلان من، کباب،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic