گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 30 مهر 1395

نام محلی : ترش واش ، ترشه واشه
نام فارسی :
سبزی ترش واش ، شبدر ترشک

ترش واش ، سبزی ترش واش ، شبدر ترشک ، ترشه واشه ، سبزی محلی ، سبزی محلی گیلان

سبزی ترش واش سبزی محلی است که به وفور در استان گیلان یافت میشود. این سبزی در فارسی به شبدر ترشک نامیده شده و در بسیاری از خورشها از جمله ترش واش خورش  استفاده میشود. این سبزی جز سبزی های محلی پر طرفدار گیلانی ها می باشد.

ترش واشی که دارای ساقه قرمز می باشد، غذا را خوشمزه تر میکند. سبزی ترش واش همینطور که از اسمش پیداست، ترش می باشد. پس ترشی غذا را با توجه به ذائقه خودتان، تنظیم کنید.

غذایی هایی که دارای این
سبزی‌ محلی می باشد بسیار اشتها آور و لذیذ است. گیلانی ها با این سبزی، غذایی خوشمزه به نام ترش واش خورشت درست می کنند.

ترش واش ، سبزی ترش واش ، شبدر ترشک ، ترشه واشه ، سبزی محلی ، سبزی محلی گیلان

این سبزی را می توانید از اکثر دست فروش ها در بازار های گیلان، خریداری نمایید.






ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : ترش واش، سبزی ترش واش، شبدر ترشک، ترشه واشه، سبزی محلی، سبزی محلی گیلان،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه مربای گل محمدی (گل قند)


مربا گل محمدی، مربای گل محمدی، گل قند، مربای گل رز، طرز تهیه مربا، مربای محلی، گل محمدی


 مواد لازم :

گلبرگ گل محمدی صورتی ....................... 1 لیوان
شکر ....................... 3 لیوان
آب جوش ....................... 2 لیوان
آبلیمو ....................... 1/2 قاشق چایخوری

 نکته : حتما برای تهیه مربای گل محمدی از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.


 
طرز تهیه :

ابتدا گلبرگ های گل رز صورتی را تمیز کنید، گلبرگ ها را از کاسبرگ ها جدا کنید ( فقط بخش صورتی گل باقی بماند ) ، گلبرگ ها را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی خرد کنید.

 گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و  یک لیوان آب جوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید ( این کار برای بیرون کشیدن عطر گل است ).

 شکر را با 1 لیوان آب جوش و آبیلمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و شکر بجوشد و غلیظ شود ( برای اینکه بفهمید چه زمانی شیره مربا غلیظ شده است باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل داشت یعنی آماده است ).
 
پس از اینکه شیره به غلظت لازم رسید گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و روی ان را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).


مربا گل محمدی، مربای گل محمدی، گل قند، مربای گل رز، طرز تهیه مربا، مربای محلی، گل محمدی





ادامه مطلب


نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، 
برچسب ها : مربای گل محمدی، مربای گل قند، مربای گل سرخ، مربای گل رز، معجون گل قند، طرز تهیه مربا، مربای محلی،
لینک های مرتبط :
جمعه 30 مهر 1395

طرز تهیه رقایب حلوا یا حلوای تخم گشنیز


رقایب حلوا یا حلوای رقایب یا همان حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای شهر رشت در استان گیلان است. مواد این حلوا را آرد گندم، شکر، روغن یا کره، تخم گشنیز، هل، گلاب، زعفران، خلال پسته یا خلال بادام تشکیل می‌دهد.

مردم استان گیلان این حلوا را برای خیرات مُرده های خود تهیه و پخش میکنند.

بهترین آرد برای این حلوا، آرد نان سنگک هست که تیره و زبر است اما می‌توان بجای آرد سنگگ از آرد سفید هم استفاده کرد. روش کار عین حلوای آرد گندم و حلوای زعفرانی است. تنها فرقش این است که بعد از سرخ شدن آرد و روغن، تخم گشنیز را هم می‌ریزیم و سرخ می‌کنیم تا بوی خامی آرد از بین برود.


رفایب حلوا، حلوا رقایب، حلوای رقایب، حلوای تخم گیشنیز، طرز تهیه حلوا، حلوا، رغایب



مواد لازم :

آرد گندم (ترجیحاً آرد نان سنگک) ..................... 1 لیوان
روغن ..................... کمنر از 1 لیوان
شکر ..................... 1 لیوان
آب ..................... 2 لیوان
گلاب ..................... 1 استکان
زعفران دم کرده ..................... به میزان دلخواه
مغز هل کوبیده ..................... 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ..................... 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :

آرد را داخل تابه یا قابلمه ریخته و خشک و خشک تفت بدهید، وقتی رنگش طلایی شد، بهتر است الک اش کنید تا دانه های آردی که سرخ نشدند جدا شوند. اگر دوست دارید، حلوا تیره تر شود، بیشتر آرد را سرخ کنید.

در ظرفی جداگانه دو لیوان آب و شکر و هل  را بگدارید تا آب جوش بیاد و شکر درون آن حل شود. پودر تخم گشنیز و پودر هل دو کلید طلایی برای خوش عطر و طعم شدن حلوا است. وقتی از حل شدن کامل حل خیال تان راحت شد، زعفران، هل و تخم گشنیز را به آب و شکر اضافه کنید.

آرد سرخ شده را که از الک رد کردید، درون قابلمه ریخته و روغن را به آن اضافه کنید، روغن را خوب بهم بزنید تا با آرد کاملا مخلوط شود، حالا نوبت اضافه کردن آب و شکر می باشد.

در ابتدا حلوا به نظر شل و مثل کاچی می باشد ولی در کمتر از سه دقیقه که روی شعله، خوب بهم بزنید، خودش را میگیرد و سفت میشود.



نکته 1 :
اگر بجای یک لیوان آب از شیر استفاده کنید حلوای لذیذتری خواهید داشت.
یعنی یک لیوان آب و یک لیوان شیر
نکته 2 : این حلوا را میتوانید لای نان های بستنی یا داخل بشقاب سرو کنید.
نکته 3 : میتوانید از مخلوط کره و روغن در حلوا استفاده کنید.
نکته 4 :
رنگ تیره حلوا به خاطر سبوس نان سنگک است، اگر مایلید حلوایی با رنگ روشن داشته باشید از آردهای دیگر استفاده کنید.


رفایب حلوا، حلوا رقایب، حلوای رقایب، حلوای تخم گیشنیز، طرز تهیه حلوا، حلوا، رغایب







نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : رفایب حلوا، حلوا رقایب، حلوای رقایب، حلوای تخم گیشنیز، طرز تهیه حلوا، حلوا، رغایب،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 22 مهر 1395

اِلمان «خیال باران» - رشت

نام المان نام المان : خیال باران
مکان
محل نصب : رشت - خیابان تختی، نبش پل تختی
سازنده اثر سازنده اثر : -










نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان خیال باران، مرد بارانی، خیال باران، باران، گیلان من، my-gilan، المان چتر،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 20 مهر 1395


نام محلی : لوبیا رشتی
نام فارسی : لوبیا کشاورزی ، لوبیا رشتی ، باقلا رشتی

نام انگلیسی :
Cannellini Beans
نام علمی : Common Bean

لوبیا کشاورزی ، لوبیا رشتی ، باقلا رشتی ، باقلا قاتوق ، باقلا خورشت

انواع محبوب در مرکز و جنوب ایتالیا است که به "لوبیا کلیه" مربوط می شود.

لوبیا کشاورزی با نام های گوناگونی در بازار همچون لوبیا خمین و یا لوبیا رشتی به فروش می رسد.

نوع لوبیا رشتی در بازار موجود است که به نامهای لوبیای کشاورزی، باقلا رشتی و لوبیا رشتی محلی نامیده میشود، نوع کشاورزی این نوع لوبیا از لحاظ زود پز بودن و خوش خوراک بودن بهتر است و توصیه میکنم در صورت امکان از نوع کشاورزی آن استفاده کنید.

لوبیا کشاورزی ، لوبیا رشتی ، باقلا رشتی ، باقلا قاتوق ، باقلا خورشت

لوبیاهای کشاورزی را حتماً داخل یخچال یا جای خیلی خنک نگهداری کنید، به دلیل اینکه این لوبیاها در مقابل گرما و رطوبت بسیار حساس هستند و احتمال فساد آن در دمای داخل کابینت بالاست.

لوبیا کشاورزی ، لوبیا رشتی ، باقلا رشتی ، باقلا قاتوق ، باقلا خورشت




ادامه مطلب


نوع مطلب : سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : لوبیا کشاورزی، لوبیا رشتی، باقلا رشتی، باقلا قاتوق، باقلا خورشت،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 20 مهر 1395

طرز تهیه مربای شقاقل


مربای شقاقل یکی از خوشمزه ترین مرباهای شمال است که داری خواص فراوانی است .

شقاقل یا هویج وحشی گیاهی است از خانواده Umbelliferae و نام علمی نوع وحشی آن Malabaila schekakul Boiss و مترادف آن Pastinaca secacul Russ و Tordylium sekakul MILL می باشد. این گیاه در ایران با اسامی مختلف نظیر هشفیفل ، اشقاقل ، هشقیقل ، ششقاقل ، گزربری ، ریشه گزربری ، زردک صحرایی ، زردک ریگی شناخته میشود.


شقاقل، هشفیفل ، اشقاقل ، هشقیقل ، ششقاقل ، گزربری ، ریشه گزربری ، زردک صحرایی ، زردک ریگی


شقاقل گیاهی دو ساله است که شکل ظاهری آن شبیه گیاه هویج و برگهای آن دارای بریدگی و در عین حال دندانه دار و ساقه های آن گوشه دار است.

شقاقل، نوعی هویج است ولی پوست آن کمرنگ تر و مزه آن شیرین تر است. این گیاه بیشتر در کشورهای آسیایی و اروپایی می روید.


مربای شقاقل، مربا شقاقل، هویج وحشی، مربا، طرز تهیه مربا، مربای محلی، شغاغل


مواد لازم :

 شقاقل ............................. 1000 گرم
 شکر
............................. 1000 گرم

 

طرز تهیه :

شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آب آن را عوض کنید. سپس پوست آن را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک ساعت بجوشانید.

آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل ها پخته شد، از روی گاز برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آب آن را عوض کنید.

سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید.


مربای شقاقل، مربا شقاقل، هویج وحشی، مربا، طرز تهیه مربا، مربای محلی، شغاغل








نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، 
برچسب ها : مربای شقاقل، مربا شقاقل، هویج وحشی، مربا، طرز تهیه مربا، مربای محلی، زردک صحرایی،
لینک های مرتبط :


طرز تهیه سمنو مخصوص گیلان

 
سمنو در واقع یه حلوای شیرین کشدار محسوب می‌شه که شیرینیش فقط از جوانه گندم به دست می‌آید.

سمنو یکی از دسر های فوق العاده معروف و محبوب گیلان میباشد و به روش متفاوت تهیه میشود. سمنو استان گیلان به دلیل داشتن برنج نیم دانه محلی و جوانه گندم بسیار غلیظ و شیرین میباشد.

در پخت این نوع به طریق سنتی از هیزم و دیگ مسی استفاده میشود که عطر آن حتی از فاصله زیاد هم بسیار مطبوع و دلنشین است.

در گیلان بنا بر رسم دیرینه بعد از پایان پخت ، پارچه تمیز سفیدی را بر روی دیگ گذاشته همرا با قرآن مجید و سپس صلوات میفرستند.


سمنو، سمنو در گیلان، پخت سمنو، نحوه، تهیه سمنو، سمنوی اصل، طرز تهیه سمنو




مواد لازم :

     جوانه گندم .............. 1 کیلو

    برنج نیم دانه محلی .............. 1 کیلو

    فندوق و بادام .............. 200 گرم

    پودر نارگیل (برای تزئین) .............. به مقدار لازم



طرز تهیه :

گندم های جوانه‌ زده را با چرخ‌گوشت 2 بار چرخ کنید بعد 16 لیوان آب ولرم روی آنها بریزید و آن را در صافی بریزید آب و مقداری از شیره گندم از صافی رد می‌شود.

بقیه گندم های باقیمانده در صافی را کاملاً فشار دهید تا شیره آن خارج شود. بعد دوباره تفاله‌ها را در 8 لیوان آب بریزید و دوباره صاف کنید آرد را در ظرف مناسبی که گنجایش داشته باشد بریزید.

حالا طرف حاوی شیره جوانه گندم و برنج را روی حرارت بگذارید و زیر شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. مرتب هم باید هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید.



تذکر مهم :

1) سمنو به هم زدن مداوم احتیاج دارد و در صورتی که نتوانید از پس به هم زدن آن بر آیید سمنوی خوبی تهیه نخواهد شد.
2) همین کار را انقدر باید ادامه دهید تا اب سمنو کاملا از بین برود و سمنو حاضر شود.
3) در پایان آجیل مورد نظرتان را به سمون اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
4) در صورت تمایل میتوانید با پودر نارگیل آنرا تزیین کنید.

توجه : تهیه سمنو کار چندان سختی نیست ولی نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد.


• نکات خیلی مهم:

1- دقت کنید گندم‌ها از نوع مرغوب و سالم و تازه باشد.
2- اگر میخواهید سمنوی قرمز داشته باشید از قابلمه مسی برای تهیه آن استفاده کنید. در غیر این صورت سمنو به رنگ قهوه ای در می آید.
3- خیس‌کردن گندم به مدت 2 تا 3 روز بستگی به گرمی و سردی هوا و محیط دارد و فصل آن خیلی مهم است در گرما 2 روز کافی می‌باشد.
4- جنس دستمال باید حتماً نخی باشد و نایلون نداشته باشد چون نخ نم‌ را نگه می‌دارد و پارچه غیرنخی زودتر خشک می‌شود.
5- وقتی گندم‌ها را در پارچه ریختید بهتر است پارچه را در آب‌کش گذاشته تا آب زیر آن جمع نشود.
6- با اسپری می‌توانید به پارچه گندم‌ها آب بپاشید تا یکنواخت تمام پارچه نمدار شود.
7- موقعی که ریشه نمودار شد نیز می‌توانید آن را روی یک پارچه به اندازه مقدار گندم‌ها به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر پهن کنید. روی آن را نیز پارچه بپوشانید و پارچه را نمدار نگه‌دارید.
8- مدت جوان‌زدن ساقه نیز بستگی به گرما و سرمای محیط متغیر می‌باشد.
9- دقت کنید که ساقه سبز نمایان نشود که اگر این‌گونه شود سمنو مزه سبزی و تلخی می‌گیرد و شیرینی آن کم می‌شود.
10- باید شیره گندم و آب ولرم را کاملاً هم زد تا مخلوط شود و گلوله نداشته باشد.
11- سمنو با برنج از سمنوهای متداول با انواع آرد بسیار بسیار خوشمزه تر و لذیذتر و در عین حال ساده تر است . یکبار امتحان کنید تا خودتان تفاوت را احساس کنید.



سمنو، سمنو در گیلان، پخت سمنو، نحوه، تهیه سمنو، سمنوی اصل، طرز تهیه سمنو






ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : سمنو مخصوص گیلان، طرز تهیه سمنو، سمنو در گیلان، پخت سمنو، تهیه سمنو، سمنو، سمنو چیست،
لینک های مرتبط :
مشاهیر علمی - مشاهیر رشت


پرفسور مجید سمیعی
(رئیس جامعه جراحان مغز و اعصاب جهان)

متولد:     ۲۹ خرداد ۱۳۱۶
اصالت:
    رشت، گیلان
محل زندگی:
    هانوفر، آلمان
پیشه:     فوق تخصص جراحی قاعده مغز

پرفسور مجید سمیعی

مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در شهر تهران از خاندان سمیعی) پزشک و جراح مغز و اعصاب ایرانی-آلمانی است. او در حال حاضر ریاست بیمارستان خصوصی علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد که خود بنیان‌گذار آن بوده است. وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده و بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» را داشته است.






ادامه مطلب


نوع مطلب : مشاهیر گیلان (مفاخر گیلان)، 
برچسب ها : مجید سمیعی، پرفسور سمیعی، پرفسور مجید سمیعی، دکتر سمیعی، افتخار رشت و گیلان، پرفسور رشتی، تندیس،
لینک های مرتبط :

اِلمان «مرد اردک فروش» - رشت

نام المان نام المان : مرد اردک فروش
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری, پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : -








ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان مرد اردک فروش، المان اردک فروش، المان پیاده روی فرهنگی رشت، مجسمه مرد اردک فروش، مجسمه اردک فروش، مجسمه های پیاده راه فرهنگی رشت، المان رشت،
لینک های مرتبط :
شنبه 10 مهر 1395


نام محلی : اربه دوشاب
نام فارسی : دوشاب خرمالو

اربه دوشاب، دوشاب اربه، طرز تهیه دوشاب اربه، دوشاب گیلانی، طرز تهیه

اربه نام خرمالوی مدرن امروزی است که شکل توسعه یافته اش بیشتر به گوجه فرنگی شباهت دارد، اصلیت این میوه جنگلی است و در جنگلهای غرب گیلان و بخش مرکزی رشت و مانند لشت نشاء رویده می‌شود، برای چیدن این میوه باید روستائیان از جوبی بلند که اغلب از جنس بامبو یا همان(کرده خاله محلی) بهره بگیرند، اربه خاصیت درمانی فراوانی دارد و در هنگام خوردن غلظت آب دهان را بالا می‌برد و برای رفع بیماری‌های فاویسم و کم خونی مفید است.

برای تهیه شیره دوشاب از اربه جنگلی آن را پس از جداکردن از ساقه‌های کوچک آن را در ظرف بزرگ یا طشت می ریزند و بعد لگد میزنند. لگد زدن به تناوب انجام میگرد. پس از لگد زدن و چنگ زدن آن را از صافی یا آبکش رد می کنند تا شیره به دست آمده به ظرفی دیگر منتقل گردد. زمانی که شیره ها کاملا چکیده شدند آن را در دیگی می‌ریزند و روی اجاق میگذارند تا بجوشد و کف سفید روی شیره را دور می‌ریزند و گرما میدهند تا آبش بخار شود.

در طب سنتی به بیماران بیماری «فاویسم» و زردی (یرقان) اربه دوشاب می‌خوراندند که خاصیت درمانی داشت. ار آنجا که دوشاب دارای طبع گرم است بیشتر در فصل زمستان مصرف می‌شود.

 در زمستان «اربه دوشاب» را با برف بهم می‌آمیزند و می‌خورند که به آن «ورف دوشاب» می‌گویند.

برف دوشاب ، ورف دوشاب، اربه دوشاب، دوشاب اربه، طرز تهیه دوشاب اربه، دوشاب گیلانی، طرز تهیه

همچنین برنج و یا گندم برشته شده را با دوشاب مخلوط می‌کنند و به عنوان تنقلات استفاده میکنند یا در روستاها هنگام صبحانه کته پلو را با دوشاب می‌خوردند و آنگاه به محل کار کشاورزی و زمین برنجکاری می‌روند.





ادامه مطلب


نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، سوغات استان گیلان، محصولات و صنایع دستی، 
برچسب ها : برف دوشاب، ورف دوشاب، اربه دوشاب، دوشاب اربه، طرز تهیه دوشاب اربه، دوشاب گیلانی، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic