گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 30 آبان 1395

طرز تهیه شربت گل محمدی (گل سرخ)


اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و با استفاده از آن یک شربت گل محمدی خوشمزه و گوارا در خانه درست کرد.


شربت گل محمدی، شربت گل رز، شربت گل سرخ، شربت، طرز تهیه شربت، شربت محلی


مواد لازم :

گل تازه محمدی ............................. نیم کیلو
شکر
............................. 2 کیلو (حدود 7 پیمانه)
آب
............................. 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
جوهر لیمو 
............................. یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :

ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.
اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید. تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.

حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.

حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.




نکات مهم :

1- این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
2- گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
3- در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل  می شود.
4- رنگ  طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
5- می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید.







نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، 
برچسب ها : شربت گل محمدی، شربت گل رز، شربت گل سرخ، شربت گل، شربت محلی، طرز تهیه شربت، شربت گیلانی،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه کلوبیج نان (نان کماج رودسر)

کلوبیج نان یا نان کماج رودسر یکی از نان های سنتی و قدیمی استان گیلان و شهرستات رودسر می باشد. ماهیتابه در گویش گیلکی به کلوبیج شناخته میشود. کلوبیج نان هم یعنی نانی که در ماهیتابه پخته میشود.

این نان یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین کیک هایی هست که نیاز به فر ندارد و خیلی زود آماده میشود، بافت خیلی نرم و لطیفی دارد و فوق العاده خوش عطر و خوش طعم می باشد.


کلوبیج نان، نان کماج رودسر، کماج، کلوبیج، نان سنتی، نان گیلانی، نان محلی، نان شمالی، کیک شمالی، طرز تهیه نان کلوبیج


دستور شماره 1 :

مواد لازم :
     آرد .................. 150 گرم
     بیکینگ پودر .................. 1 قاشق چایخوری
     نمک .................. 1/5 پیمانه
     تخم مرغ .................. 2 عدد
     شکر .................. 200 گرم
     پودر هل .................. نصف قاشق چایخوری
     پودر دارچین .................. نصف قاشق چایخوری
     ماست .................. 125 گرم
     روغن مایع .................. 110 گرم
     روغن (برای سرخ کردن) .................. به مقدار لازم



طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید. سپس شکر ، هل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید. بعد ماست و روغن را اضافه کرده و باز بهم بزنید.
سپس آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.

سپس مایه بدست آمده را 15 دقیقه (یک ربع) کنار بگذارید تا کمی استراحت کند.

بعدش ته ماهیتابه نچسب را روغن بریزید و وقتی گرم شد. یک و نیم ملاقه از مواد را داخل ماهیتابه بریزید و  ماهیتابه کمی تکون بدهید تا کمی در سطح ماهیتابه پخش شود.

زمانی که یک طرف آن سرخ شد، با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگرش سرخ شود.


زمانیکه تمام مواد را سرخ کرد و آماده شد می توانید با چای نوش جان کنید.



خط جداکننده


دستور شماره 2 :


مواد لازم :
     آرد .................... 1 لیوان سر صاف
     شکر .................... 1 لیوان سر خالی
     ماست .................... نصف لیوان
     بکینگ پودر .................... 1 قاشق چایخوری
     تخم مرغ .................... 2 عدد
     روغن مایع .................... نصف لیوان
     هل .................... 1 قاشق چایخوری
     دارچین .................... 1 قاشق چایخوری



طرز تهیه :

همه ی مواد ( آرد ، شکر ، ماست ، روغن مایع ، بکینگ پودر ، تخم مرغ ، هل و دارچین ) را در یک کاسه ریخته و به مدت چند دقیقه با همزن برقی آنها را بهم میزنیم تا مواد مان یکدست شوند.

در  ماهیتابه کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، وقتی داغ شد، مقداری از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا بپزد و سرخ شود، وقتی یک طرفش برشته شد، مثل کوکو برمیگردانیم و برش میزنیم و در تابه رو میگذاریم ، تا طرف دیگرش هم سرخ شود و بعد نوش جان میکنیم.


کلوبیج نان، نان کماج رودسر، کماج، کلوبیج، نان سنتی، نان گیلانی، نان محلی، نان شمالی، کیک شمالی، طرز تهیه نان کلوبیج

 

ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : کلوبیج نان، نان کماج رودسر، کماج، نان سنتی، نان محلی، کیک شمالی، طرز تهیه نان کلوبیج،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 30 آبان 1395

نام محلی : آغوز بازی
نام فارسی : گردو بازی


آغوز بازی، گردو بازی، آغوز بازی در گیلان، بازی سنتی، گردو بازی در گیلان

این بازی یکی از بازیهای مشهور و معروف استان گیلان می باشد که در جای جای استان گیلان انجام می شد و انجام آن از هیجان و حساسیت بالایی برخوردار بود. و بچه ها هنگام بازی سرو صدای زیادی می کردند.


مکان : کوچه ، میدان و خیابان
تعداد بازیکنان : نامحدود
فصل بازی : بیشتر در تابستان

برای پیدا کردن حریف بچه ها در کوچه فریاد می زنند البازی - آغوز بازی

بازیکنان جمع می شوند و برای شروع :

1 - شیر یا خط می اندازند
2 - تر یا خشک ( فیلی یا خشک)
3 - نقطه معینی را مشخص می کنند و بازیکنان تیله خود را به آن نقطه می اندازند و به ترتیب گردوی هرکسی به هدف نزدیک تر باشد درجات زیر را می گیرد :

1 : پیشم : استاد
2 : نیشم : اول
3 : دوم نیشم : دومم
4 : سوم نیشم : سومم
5 : ...

آغوز بازی؛ گردو بازی

اصطلاحات :

آغوز : گردوی معمولی
هشتک : هشت یک = هشت گردو در کف دست یک بچه جای بگیرد
تیره (تیله) : گردوی بزرگ . آن را در پهن گاو می خواباندند تا سرخ شود و بعد، از سوراخ انتها در آن ساچمه سربی می ریختند و با موم می بستند تا محکم شود


انواع گردو بازی :

- یه پا :
بازیکنان هریک چند گردو (بسته به قرار داد) به ترتیب در یک صف می کارند و در فاصله معین می ایستند و با تیره به سوی گردو نشانه می روند، باید تیره آن چنان بر سره گردوها بخورد که یکی از گردوها حداقل به اندازه یک پا (از پنجه تا پشنه) از صف گردوها دور شود.


- تیره و گردو :
گردو را در یک خط ممتد با فاصله می کارند و هشتک را با دو انگشت می زنند. (شبیه بازی تیله انگشتی تهرانی ها)


- دیوار زنی :
بازیکنان در فاصله معین می ایستند و هر یک گردوی خود را به دیوار می کوبند. اگر فاصله گردوی دومی با اولی به اندازه یک وجب باشد دومی برنده است. یا گردو می گیرد یا کولی می خورد.






ادامه مطلب


نوع مطلب : بومی محلی، 
برچسب ها : آغوز بازی، گردو بازی، آغوز بازی در گیلان، بازی سنتی، گردو بازی در گیلان، بازی بومی و محلی، بازی های محلی گیلان،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 23 آبان 1395

بیست و چهارمین شهید

شهید محسن خزایی
ولادت : 15 / 9 / 1351
شهادت : 22 / 8 / 1395
محل ولادت : زاهدان
محل شهادت : حلب ، سوریه
اصلیت : زاهدانی
رسته : خبرنگار صدا و سیما



شهید محسن خزایی ، محسن خزایی ، خزایی ، مدافع حرم ، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان، مدافعان حرم استان گیلان


او در روز ۱۵ آذر ۱۳۵۱ در خانواده ای مذهبی که ذاکر اهل بیت بودند در زاهدان به دنیا آمد و در سال ۷۴ به عنوان متصدی صدا فعالیت خود را در صداو سیما آغاز کرد و به خاطر شور و نشاط خاصی که در برنامه های جوان ایجاد می کرد و با جوانان ارتباط زیادی داشت مدیر باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان شد. زمانی که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود، او یکبار از کمین گروهک تکفیری در حادثه تروریستی تاسوکی نجات یافت. وی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان، به عنوان مدیر خبر صدا و سیمای استان گیلان معرفی شده و ۳ سال در گیلان سکونت گزید و مسئولیت اتاق خبر شبکه باران را بر عهده داشت و در این دوره موفقیت های چشمگیری به دست آورد. او پس از فعالیت های تخصصی و حرفه ای خبر، عشق دفاع از حرم  او را به سوریه کشاند در مناطق جنگی گزارشهای خبری متعددی از وی در شبکه های مختلف سراسری پخش می شد. در روز ۲۲ آبان ۱۳۹۵ گروه خبری خبرگزاری صدا و سیما برای پوشش آخرین وضع میدان نبرد و پیشروی رزمندگان در منطقه منیان در غرب شهر حلب حضور داشت که تروریست های تکفیری با خمپاره این گروه را مورد حمله قرار دادند و خزایی در اثر اصابت ترکش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر به شهادت رسید. پیکر این شهید را در گلزار شهدای زادگاهش دفن کردند. وی دارای سه فزرند، دو پسر و یک دختر است.







ادامه مطلب


نوع مطلب : شهید مدافع حرم گیلان، 
برچسب ها : شهید محسن خزایی، محسن خزایی، خزایی، مدافع حرم، مدافعان حرم، مدافع حرم گیلان، مدافع حرم استان گیلان،
لینک های مرتبط :

اِلمان «بازنشسته» - رشت

نام المان نام المان : مرد بازنشسته ، بازنشسته
مکان
محل نصب : رشت - پارک سبزه میدان
سازنده اثر سازنده اثر : هادی شریف زارع










نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان بازنشسته، بازنشسته، مرد بازنشسته، مجسمه بازنشسته، المان رشت، گیلان من، My-gilan،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 20 آبان 1395

طرز تهیه شربت تمشک یا ولش


شربت تمشک، شربت تمشک جنگلی، شربت ولش، شربت، طرز تهیه شربت، شربت محلی


مواد لازم : 

   تمشک ...................  1/5 کیلو گرم
   شکر ...................  3 کیلوگرم
   وانیل اصل ...................  1/8 قاشق چای خوری



طرز تهیه :

شکر و آب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود ، تمشک را درون کیسه ای نخی بریزید و در کیسه را ببندید و داخل شهد در حال جوشیدن بیندازید وانیل را اضافه کنید زمانیکه رنگ مطلوبی بدست آمده و جوشید و غلیظ شد کیسه را در آورید ، آب تمشک را خنک کنید و در یخچال نگهداری کرده و هر بار با یخ و کمی آب مخلوط کرده و در فصول گرم سال از میهمانان پذیرایی کنید. از تمشک داخل کیسه می توانید برای درست کردن مربای تمشک استفاده کنید.


شربت تمشک، شربت تمشک جنگلی، شربت ولش، شربت، طرز تهیه شربت، شربت محلی









نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، 
برچسب ها : شربت تمشک، شربت تمشک جنگلی، شربت ولش، شربت، طرز تهیه شربت، شربت محلی، شربت والش،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 20 آبان 1395

طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر (کلچ)

شیرینی کلاچ میان پر یکی از خوشمزه ترین شیرینی محلی های گیلان است. شیرینی کلاچ میان پر یا کلچ، نوعی کلوچه گیلانی است که میتوان در خانه هم آن را تهیه کرد.


کلاچ میان پر، کلچ میان پر، شیرینی کلاچ میان پر، کلوچه میان پر گیلان، قطاب میان پر، میان پر، شیرینی گیلانی


دستور پخت 1 :


مواد لازم :

آرد برنج نرم یا حریر .......................  250 گرم
روغن جامد .......................  120 گرم
پودر شکر .......................  100 گرم
زرده تخم مرغ .......................  3 عدد
وانیل .......................  نصف قاشق چایخوری

» مواد میانی :
پودر قند .......................  250 یک قاشق سوپخوری
گردوی چرخ کرده .......................  1 پیمانه
پودر هل ساییده .......................  1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی .......................  1 قاشق چایخوری

» برای تزیین رویه :
تخم خرفه .......................  به مقدار لازم



طرز تهیه :

آرد برنج باید بسیار نرم و مرغوب باشد. روغن را روی بخار آب به صورت غیر مستقیم ذوب کنید و سپس ۵ دقیقه با چنگال بهم بزنید. زرده‌های تخم مرغ را به تدریج داخل این روغن نرم و ذوب شده اضافه کنید و در این بین ضمن به هم زدن پودر قند را اضافه کنید. سپس پودر هل، جوزهندی (و اگر تمایل دارید زعفران دم کرده) را اضافه و مجدداً مخلوط را چند دقیقه بهم بزنید.

اکنون آرد برنج را اضافه و باز آرام بهم بزنید که خمیری یکدست داشته باشید. مواد میانی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. از خمیر شیرینی برنجی به اندازه یک گردو بردارید و آن را در کف دست به صورت دایره کوچکی در آورید و به اندازه یک قاشق چ از مواد مخلوط شده میانی، در مرکز دایره قرار دهید. اکنون با قلب نان برنجی یا با ته یک قیف ماسوره خامه پاش یا با یک انگشتانه خیاطی روی خمیر را فرم دهید و گل بیندازید و در سینی چرب شده یا روی کاغذ شیرینی که کف سینی قرار دارد بگذارید. مقدار کمی تخم خرفه روی شیرینی‌ها بپاشید. فر را روشن کرده و روی 150 درجه تنظیم کنید. سینی را در وسط پنجره فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند. رنگ زیر شیرینی ها نباید تیره شود.

نکته : در صورتیکه تمایل دارید شیرینی‌ها زعفرانی شوند مقدار نصف قاشق چ زعفران سائیده را دم کرده و به مایه خمیر اضافه کنید.





خط جدا کننده




دستور پخت 2 :


مواد لازم برای تهیه خمیر : 

آرد برنج (نصف آرد برنج و نصف آرد گندم)  .......................  250 گرم
زرده تخم مرغ  .......................  5 عدد
کره  .......................  50 گرم
شیر .......................  1 لیوان
شکر   .......................  1 قاش غذاخوری


مواد لازم برای داخل شیرینی :
گردو خرد شده .......................  1 پیمانه
هل ساییده شده .......................  1 قاشق چایخوری
دارچین .......................  به میزان دلخواه
شکر .......................  به مقدار لازم


• توضیحات :
1) برای بهتر شدن نتیجه خمیر، نصف آرد برنج و نصف آرد گندم استفاده نمایید.
2) آنقدر خمیر را ورز بدهید که به دست شما نچسبد.
3) ریختن شکر زیاد برای خمیر زیاد خوب نیست چون مواد داخل آن به اندازه کافی شیرین است اما شما با توجه به ذائقه تان میتوانید از شکر بیشتری استفاده نمایید.
4) ریختن کره در خمیر باعث خوشمزه تر شدن آن میشود اگر دوست ندارید می توانید از کره استفاده نکنید.
5) اگر طعم هل را دوست ندارید می توانید بجای هل از زیره استفاده نمایید.



طرز تهیه :

ابتدا بگذارید تا کره آب شود. بعد زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کنید و زرده ها را بهم بزنید. بخاطر داغ بودن کره ابتدا شیر را به زرده تخم مرغ‌ ها اضافه کرده و  سپس شکر را هم به آنها اضافه کنید. بعدش این مواد را داخل کره آب شده بریزید و خوب بهم بزنید.

سپس آنقدر آرد به آن اضافه کنید تا که تبدیل به خمیر شود. خمیر که حاضر شد، گردرو خرد شده را به خمیر اضافه کنید.

در ظرفی دیگر، یک قاشق کوچک هل و حدود 4 قاشق شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

در نهایت باید به اندازه یک گلوله از خمیر بردارید و آن را پهن کنید، بعد یک قاشق از مواد مخلوط (هل، شکر و دارچین) را داخل آن بریزید، سپس دو طرف آن را روی هم بیاورید تا مواد آن خارج نشود، بعد روی خمیر را سفیده تخم مرغ بمالید و در سینی فر بچینید. بعد از اینکه تمام خمیر ها را به این شکل درست کردید، فر را روشن کرده و روی 150 درجه تنظیم کنید. سینی را در وسط پنجره فر قرار داده و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.

در ضمن خیلی‌ ها که این شیرینی را با آرد برنج درست می‌کنند در روغن سرخ میکنند که خیلی خوشرنگ میشود.


کلاچ میان پر، کلچ میان پر، شیرینی کلاچ میان پر، کلوچه میان پر گیلان، قطاب میان پر، میان پر، شیرینی گیلانی

 



ادامه مطلب


نوع مطلب : نان ها و شیرینی های گیلان، 
برچسب ها : کلاچ میان پر، کلچ میان پر، شیرینی کلاچ میان پر، کلوچه میان پر گیلان، قطاب میان پر، میان پر، شیرینی گیلانی،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 20 آبان 1395

نام محلی : ورزا جنگ
نام فارسی : جنگ گاو های نر

ورزا جنگ، جنگ گاوهای نر، ورزا، ورزو، ورزا جنگ در گیلان، ورزا جنگ در شهر های گیلان


وَرزا جَنگ، جنگی است که در شمال ایران بین گاوهای نر سازمان داده می‌شود. این مراسم هم اکنون تنها در استانهای گیلان و مازندران اجرا می‌شود، اما درگذشته این مراسم در همه‌ی ایران معمول بود و بخشی از سرگرمی‌های جشن‌های محلی را در کنار سایر بازی‌هایی که از قرار دادن حیوانات علیه یکدیگر، از جمله قوچ، بوفالو، شتر، سگ‌های نگهبان، خرس و … استفاده می‌کردند تشکیل می‌داد.

ورزا جنگ، جنگ گاوهای نر، ورزا، ورزو، ورزا جنگ در گیلان، ورزا جنگ در شهر های گیلان

از رسوم و نمایش‌هاى دیرین استان گیلان ، مازندران و بعضى نقاط ایران جنگ گاوهاى نر است که در گیلان ”ورزا“ یا ”ورزو“ گفته مى‌شود. قدیمى‌ترین سند مربوط به چنین نمایشى در گیلان، فرمانى است نوشته بر سنگ مرمر قهوه‌هاى و به‌خط نستعلیق بر ایوان ورودى مسجد جامع لاهیجان که به دستور سلطان حسین صفوى نگاشته شده است. این تاریخ ۱۱۰۶ هـ .ق ذکر شده است. مردم در این فرمان از کبوترپرانی، گرگ‌دوانی، نگهدارى گاو و قوچ و سایر حیوانات براى جنگ با یکدیگر بازداشته و این بازى‌ها ممنوع شده است. ورزو گاه عظیم جثه با میل جنسی بسیار بالایی است و از ابراز آن در هیچ مکانی ابا ندارد . هزینه نگهداری این حیوان بسیار زیاد است اما ورزوها توانایی کسب درآمد بسیار زیادی دارند و بعضا چندین خانوار از کنار پرورش تنها یک عدد آن امرار معاش می کنند .

ورزا جنگ، جنگ گاوهای نر، ورزا، ورزو، ورزا جنگ در گیلان، ورزا جنگ در شهر های گیلان

جنگ بین گاو های نر که به ورزا شهرت دارد از دیرباز از منابع درآمدی و سرگرمی مردم استان گیلان بوده و ورزو های ( گاوهای نر ) این مسابقات به مانند یک جنگ آور نزد طرفداران این رشته شناخته شده اند و طرفداران برای تشویق و شرط بندی بر روی ورزو مورد علاقه خود در محل مسابقات حضور پیدا می کنند.

تماشاچیان این مسابقه گاها حتی از تماشاچیان بازی اسقلال و پرسپلیس نیز بیشتر می شود و اکثر آنها از دو استان گیلان و مازندران می باشند.

مسابقات ورزا بدلیل شرط بندی که در آن صورت می گیرد غیر قانونی بوده و این مسابقات به صورت پنهانی اما کاملا پیش بینی شده و تدارک دیده و با اطلاع رسانی هدفمند بین تماشاچیان علاقمند برگزار می شود.






ادامه مطلب


نوع مطلب : بومی محلی، 
برچسب ها : ورزا جنگ، جنگ گاوهای نر، ورزا، ورزو، ورزا جنگ در گیلان، ورزا جنگ در شهر های گیلان، گاو بازی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 11 آبان 1395

اِلمان «رفتگر» - رشت

نام المان نام المان : مرد رفتگر ، رفتگر
مکان
محل نصب : رشت - پارک شهر (پارک محتشم)
سازنده اثر سازنده اثر : هادی شریف زارع










نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان مرد رفتگر، رفتگر، مجسمه رفتگر، مجسمه مرد رفتگر، گیلان من، المان رشت، my-Gilan،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه مربای تمشک یا ولش


مربای تمشک، مربای ولش، مربای والش، مربا تمشک، مربا ولش، طرز تهیه مربا، مربای محلی، تمشک جنگلی


مواد لازم :

   تمشک تازه ............................ 1 کیلو
   شکر ............................ 800 تا 900 گرم

   - مقدار شکر بستگی به ترشی و شیرینی تمشک دارد.


طرز تهیه :

تمشک ر ا خوب شسته و در آبکش ریخته و بذارید تا آب آن برود. سپس در ظرف لعابی که می خواهید مربا را در آن بپزید تمشک و شکر را لابلای هم ریخته و یک روز یا یک شب کامل در یخچال گذاشته تا تمشک اب بیندازد. ظرف را روی حرارت گذاشته به محض جوشیدن و جل شدن شکر تمشکها را بوسیله یک کفگیر سوراخدار از آب و شکر خارج کرده و در یک صافی بریزید تا اب اضافه آن برود و این آب را هم به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید. روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره به تنهایی قوام بیاید . در انتهای نزدیک شدن به قوام شیره تمشک را به آن اضافه کنید حدود 10 تا 15 دقیقه طول می کشد تا مربا جا بیفتد. 1 ق غذاخوری آب لیموترش تازه را هم اضافه کرده وقتی دو سه تا جوش زد مربا را از روی حرارت بردارید.


مربای تمشک، مربای ولش، مربای والش، مربا تمشک، مربا ولش، طرز تهیه مربا، مربای محلی، تمشک جنگلی


نکته 1 : اگر از غلظت مربا مطمئن هستید آن را در شیشه های کوچک که از قبل آماده کردید ریخته و درب آنرا محکم ببندید.اگر هم مطمئن نیستید بگذارید مربا یک شب ماند تا سرد شود سپس در صورت راضی بودن از قوام آن به شیشه انتقال دهید.
نکته 2 : برای نگهداری طولانی مدت از مربا آن را در شیشه های استریل شده بریزید.
نکته 3 : یکی از راههایی که متوجه شویم مربا قوام آمده است یا نه این است که کمی از شیره مربا را در یک استکان کوچک آب سرد بریزیم اگر شیره سریع به وسط وته ظرف رفت و پخش نشد مربا آماده است.
نکته 4 : اگر بعد از ریختن مربای تمشک در شیشه ها دیدید که شیره ان اضافه آماده می توانید شیره را در یک بطری شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کرده و از آن به عنوان شربت استفاده کنید.


مربای تمشک، مربای ولش، مربای والش، مربا تمشک، مربا ولش، طرز تهیه مربا، مربای محلی، تمشک جنگلی







نوع مطلب : نوشیدنی، مربا و تنقلات گیلان، 
برچسب ها : مربای تمشک، مربای ولش، مربای والش، مربای تمشک جنگلی، طرز تهیه مربا، مربای محلی، مربا،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2   


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو