گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 30 فروردین 1396

طرز تهیه پیاز ترشی



پیاز ترشی، پیاز ترشی قرمز ، پیاز ترشی سفید، ترشی پیاز، ترشی پیاز قرمز ، ترشی محلی ، طرز تهیه ترشی پیاز قرمز



طرز تهیه ترشی پیاز قرمز


مواد لازم :
 
پیاز فرمز ریز ................. 3 کیلو
فلفل سبز ................. 1 عدد
نعنا خشک ................. 3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید ................. به مقدار لازم
نمک ................. قدری
 

طرز تهیه :

برای پیاز ترشی، پیاز ها باید ریز و قرمز باشند، ابتدا پوست پیاز ها را بگیرید. سپس سیر را پاک کرده و بعد چرخ کرده و با نعناع مخلوط کنید. بعد در یک شیشه مناسب یک ردیف پیاز و یک ردیف مخلوط سیر و کمی نمک بریزید و دوباره این کار را ادامه دهید تا پیار تمام شود. سپس روی پیاز ها را سرکه بریزید باید سرکه روی پیاز ها را خوب بگیرد.

نکته : در هنگام قرار دادن پیاز ها در شیشه، آن ها را فشار ندهید.

پیاز ترشی، پیاز ترشی قرمز ، ترشی پیاز، ترشی پیاز قرمز ، ترشی محلی ، طرز تهیه ترشی پیاز قرمز



طرز تهیه ترشی پیاز سفید


مواد لازم :

 
پیاز سفید ریز ................. 500 گرم
سیر ................. 3 حبه
فلفل سبز ................. 1 عدد
نعنا خشک ................. قدری
سرکه سفید ................. به مقدار لازم
نمک ................. قدری


 
طرز تهیه :

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.

داخل شیشه ترشی پیازها ، 3 حبه سیر ، 1 فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید ، شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است ).



نکته ها : دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود ؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

 
پیاز ترشی، پیاز ترشی سفید ، ترشی پیاز، ترشی پیاز سفید ، ترشی محلی ،طرز تهیه ترشی پیاز سفید







نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : پیاز ترشی، طرز تهیه پیاز ترشی، طرز تهیه ترشی پیاز، ترشی پیاز قرمز، ترشی پیاز سفید، ترشی محلی، ترشی شمالی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 22 فروردین 1396

اِلمان «مشاهیر گیلان» - رشت

نام المان نام المان : مشاهیر گیلان
مکان
محل نصب : رشت - سبزه میدان
سازنده اثر سازنده اثر : ------


مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت



• پرفسور فضل الله رضا

مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت

• پرفسور حسن اکبرزاده

مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت

• پرفسور مجید سمیعی

مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت

• دکتر محمود بهزاد

مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت

• شیون فومنی

مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت


مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت





مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت


مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت


مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت





ادامه مطلب


نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : مجسمه مشاهیر، مجسمه پرفسور رضا، مجسمه پرفسور سمیعی، مجسمه پرفسور، مجسمه شیون فومنی، مجسمه سبزه میدان رشت، مجسمه در سبزه میدان،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 20 فروردین 1396

طرز تهیه بادمجان ترشی


ترشی بادمجان خیلی راحت درست میشود و بسیار خوش خوراک می باشد و علاوه بر همه اینها، این ترشی رنگ زیبایی دارد.


یادمجان ترشی، ترشی بادمجان، طرز تهیه بادمجان ترشی، طرز تهیه ترشی بادمجان، ترش محلی، طرز تهیه، ترشی شمال



مواد لازم :

    بادمجان قلمی ...................... 1 کیلوگرم
    سیر ...................... 400 گرم
    سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر) خرد شده .... 100 گرم
    سبزی خشک معطر محلی ...................... قدری
    فلفل سبز تند ...................... چند عدد
    سرکه قرمز ...................... به میزان لازم
    نمک ...................... به میزان لازم
    سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه ...................... در صورت تمایل


طرز تهیه :

ابتدا سر و ته بادمجان ها را بگیرید و آنها را درشت خرد کنید. سپس سیر را پوست بکنید و خرد کنید. (میتوانید سیرها را بکوبید تا له شوند یا در غذا ساز بریزید)

بادمجان های خرد شده را داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت بجوشانید تا کمی نیم پز شود. خیلی نیاز به پختن ندارد. حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافی است تا خامی آن گرفته شود. (حرارت گاز و شعله متوسط باشد)

بعد از پخت بادمجان، آن را در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج شود.

وقتی بادمجان ها خنک شد. آنها را کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگردد که چقدر فلفل بریزید.

حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) را داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه را خوب ببندید.


شیشه را به مدت یک هفته در کابینت قرار بدید. همچنین بعد از 2 روز ترشی را چک کنید که سرکه آن کم نشده باشد. در صورت کم بودن مجدداً به آنها سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته ترشی را در یخچال قرار بدید. این ترشی هر چی بیشتر بماند، بهتر و خوشمزه تر میشود.


یادمجان ترشی، ترشی بادمجان، طرز تهیه بادمجان ترشی، طرز تهیه ترشی بادمجان، ترش محلی، طرز تهیه، ترشی شمال


نکات :

1- اگر دوست دارید میتوانید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشود.

2- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشود پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل را کمتر کنید.

3- سبزی چوچاق یا زولنگ یک نوع سبزی محلی شمالی ست که بسیار معطر و در غذاهای شمالی و ترشیجات استفاده میشود. در اینجا هم از چوچاق خشک بعنوان سبزی خشک معطر محلی استفاده شده است. اگر شما به این سبزی خشک دسترسی نداشتید از نعنا خشک استفاده کنید،

4- بعضی ها در این ترشی سیاه دانه میریزند اگه دوست دارید میتوانید کمی بریزید.

5- کاملا حواستان باشد تا بادمجان ها را در حین پختن له نکنید. پختن فقط باید در حدی باشد که خامی بادمجان گرفته شود.

6- سبزی را خوب بشورید و بعد بگذارید خشک شود (روی ملحفه تمیز قرار بدید تا آب اضافی آن گرفته شود) و بعد خرد کنید و استفاده کنید. بادمجان ها هم حتماً باید خشک باشند. کلاً هیچ نوع آبی نباید وارد ترشی شود.

7- در این ترشی از سرکه قرمز استفاده میکنیم که علاوه بر رنگ زیبای خود بامجان ها یک رنگ بی نظیر به ترشی میدهد.

8- نمک مورد نیاز برای هر شیشه بزرگ حدود نصف قاشق چایخوری است. زیاد نمک نریزید چون هنگام پخت بادمجان ها، هم کمی نمک به بادمجان ها زده ایم.

9- در صورت تمایل به استفاده از ادویه ی ترشی در مصرف آن مختارید. ادویه ی ترشی در عطاری ها به فروش میرسد. علاوه بر این ها میتوانید از فلفل سیاه و قرمز و گلپر هم استفاده کنید.

10- بعضی ها، بادمجان خام را پس از شستن و خشک کردن، در شیشه قرار میدهند که بستگی به ذائقه خودتان دارد.


یادمجان ترشی، ترشی بادمجان، طرز تهیه بادمجان ترشی، طرز تهیه ترشی بادمجان، ترش محلی، طرز تهیه، ترشی شمال







نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بادمجان ترشی، ترشی بادمجان، بادنجان ترشی، ترشی بادنجان، ترشی، طرز تهیه ترشی، ترشی شمالی،
لینک های مرتبط :
جمعه 11 فروردین 1396

اِلمان «گوزن ها» - رشت

نام المان نام المان : گوزن ها
مکان
محل نصب : رشت - میدان نیروی دریایی (7 آذر) - بلوار مدرس
سازنده اثر سازنده اثر : ------


گوزن ها، مجسمه گوزن، مجسمه گوزن ها، مجسمه میدان نیرو دریایی، گوزن ها در رشت، مجسمه، المان میدان نیروی دریایی






نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : گوزن ها، مجسمه گوزن، مجسمه گوزن ها، مجسمه میدان نیرو دریایی، گوزن ها در رشت، مجسمه، المان میدان نیروی دریایی،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 10 فروردین 1396

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

فلفل ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که در استان گیلان به وفور تهیه و یافت می شود. فلفل ترشی یکی از چاشنی های خوش طعم و خوشمزه می باشد.


فلفل ترشی، ترشی فلفل، ترشی فلفل سبز، طرز تهیه ترشی فلفل، طرز تهیه ترشی فلفل سبز، طرز تهیه



مواد لازم :


    فلفل سبز یا فلفل قرمز ........................... 500 گرم

    نمک ........................... 5 قاشق غذاخوری

    ترخون ........................... 2 شاخه

    سرکه سفید ........................... به مقدار لازم

    سیر ........................... به مقدار لازم

 


طرز تهیه :

8 لیوان آب و 5 قاشق غذاخوری نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از اینکه 5 دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.

فلفل ها را بشویید سپس داخل آب نمک جوشیده بریزید، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 شب کناری قرار دهید تا تلخی فلفل ها گرفته شود، پس از 2 شب فلفل ها را با آب سرد آبکشی کنید و بر روی دستمال قرار دهید تا خشک شود و رطوبت فلفل ها گرفته شود (روی بدن هر فلفل با سوزن چند سوراخ ریز ایجاد کنید).

داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخون بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها را با سرکه پر کنید، روی دهانه ظرف تکه ای نایلون قرار دهید سپس در شیشه را محکم کنید و در جای خنکی قرار دهید تا ترشی ها برسند (7 تا 10 روز برای رسیدن ترشی ها زمان لازم است).


 فلفل ترشی، ترشی فلفل، ترشی فلفل سبز، طرز تهیه ترشی فلفل، طرز تهیه ترشی فلفل سبز، طرز تهیه



• نکته ها :

برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخون هیچ رطوبتی نداشته باشند؛ میتوانید از انواع فلفل ها استفاده کنید، همچنین میتوانید فلفل ها را کامل داخل شیشه بریزید یا اینکه فلفل ها را خرد کنید.

4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. ترشی فلفل یکی از ترشیجاتی است که خیلی زود آمده خوردن است.

فلفل ترشی، ترشی فلفل، ترشی فلفل سبز، طرز تهیه ترشی فلفل، طرز تهیه ترشی فلفل سبز، طرز تهیه






نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : فلفل ترشی، ترشی فلفل سبز، ترشی فلفل قرمز، ترشی گیلان، ترشی محلی، طرز تهیه ترشی، ترشی شمالی،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 فروردین 1396

طرز تهیه کباب قفقازی



مواد لازم  :
    

راسته یا فیله پاک کرده گوساله  ....................   250 گرم
  
سینه مرغ بدون استخوان  ....................   250 گرم
   
ماست یا خامه  ....................   3 قاشق سوپخوری
   
روغن زیتون  ....................   2 قاشق سوپخوری
   
نمک و فلفل  ....................   به میزان لازم
   
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز  ....................   2 عدد
   
پیاز ریز(مخصوص ترشی)  ....................   تعدادی
   

طرز تهیه کباب قفقازی، کباب قفقازی، کباب خوشمزه، خوشمزه کردن کباب، گیلان من، طرز تهیه، رشت


روش تهیه  :


راسته و سینه را به قطعات مکعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتی متر برش دهید.

در یک کاسه ماست , روغن زیتون و فلفل را با هم مخلوط کنید.

تکه های مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید.

بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سیخ به ترتیب یک تکه راسته , یک تکه سینه, فلفل دلمه ای و پیاز زده تا سیخ ها پر شوند.

آنگاه سیخ ها را روی کباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقیقه حرارت برای پختن کباب ها کافی است.

(سبزیجات باید کمی نرم شوند) در حین پخت به کبابها نمک بزنید.



طرز تهیه کباب قفقازی، کباب قفقازی، کباب خوشمزه، خوشمزه کردن کباب، گیلان من، طرز تهیه، رشت

 




ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب قفقازی، کباب قفقازی، کباب خوشمزه، خوشمزه کردن کباب، گیلان من، طرز تهیه، رشت،
لینک های مرتبط :

آدرس خانه معلم های گیلان (رشت، لاهیجان، فومن و...)

آدرس مراکز خانه معلم رشت، لاهیجان، فومن، رضوانشهر، آستارا، لنگرود و ماسوله به شرح زیر می باشد.


خانه معلم انزلی - خانه معلم بندر انزلی دهکده ساحلی - خانه معلم فومن - رزرو اینترنتی خانه معلم ماسوله - شماره تلفن خانه معلم رشت - خانه معلم لنگرود - رزرو خانه معلم آستارا


استان گیلان با مساحت ۱۴۷۱۱ کیلومتر مربع در میان رشته کوه های البرز و تالش در شمال ایران جای گرفته است.
این استان به واحد جغرافیایی جنوب دریای خزر تعلق دارد و با استان های اردبیل در غرب، مازندران در شرق، زنجان در جنوب و کشور استقلال یافته آذربایجان و دریای خزر در شمال هم مرز و همسایه است. رود سفید تمشک که بین چابکسر و رامسر جاری است، آن را از استان مازندران جدا می کند.

بر اساس تقسیمات کشور سال 1375 این استان به مرکزیت رشت، 12 شهرستان، 35 شهر، 30 بخش، 99 دهستان و 2763 آبادی دارد. شهرستان های استان عبارت اند از: آستارا، آستانه اشرفیه، بندر انزلی، رشت، رودبار، رودسر، شفت، صومعه سرا، تالش، فومن، لاهیجان و لنگرود.

کد استان گیلان 013 است که بایستی در ابتدای شماره تماس های مورد نظر گرفته شود.



آدرس خانه معلم های استان گیلان
===========================

    خانه معلم ماسوله

آدرس مرکز: شهرستان فومن - شهرک تاریخی ماسوله
تلفن تماس: 34772122

لاین ، خط جدا کننده وب

    مرکز آموزش رفاهی فرهنگ تالش

آدرس مرکز: شهرستان تالش - تالش - میدان امام خمینی
تلفن تماس: 44233557

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم رضوانشهر - پونل

آدرس مرکز: رضوانشهر- پونل سه راه ییلاق
تلفن تماس: 44627099


لاین ، خط جدا کننده وب
    خانه معلم رضوانشهر

آدرس مرکز: رضوانشهر - جنب آموزش و پرورش
تلفن تماس: 44622200

مراکز دیدنی نزدیک به خانه معلم: آبشار ویسادار پره سر - جاده دوران

لاین ، خط جدا کننده وب
   
    خانه معلم آستارا

آدرس مرکز:
آستارا - خیابان فارابی- روبروی آموزش و پرورش
تلفن تماس: 44817200

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم رشت

آدرس مرکز: رشت - خیابان مطهری - جنب پرورشگاه مژدهی
تلفن تماس: 33342060

لاین ، خط جدا کننده وب
    خانه معلم رشت

آدرس مرکز: رشت میدان فرهنگ جنب اداره کل آموزش و پرورش
تلفن تماس: 33323046

مراکز دیدنی نزدیک به خانه معلم: بقعه خواهر امام رشت

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم لاهیجان

آدرس مرکز: لاهیجان - خیابان انقلاب -  کوچه صفاری
تلفن تماس: 42232097

مراکز دیدنی نزدیک به خانه معلم: بام سبز لاهیجان - استخر- پل خشتی لاهیجان -  تله کابین لاهیجان -  باغات چای

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم کومله

آدرس مرکز: شهرستان لنگرود – کومله - خیابان 24 متری جنب پمپ بنزین
تلفن تماس: 42575350 - 42573100

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم دهکده ساحلی انزلی

آدرس مرکز: ابتدای انزلی -  شهرک دهکده ساحلی
تلفن تماس: 44420200 - 44423400

لاین ، خط جدا کننده وب

    خانه معلم بندر انزلی

آدرس مرکز: انزلی - خیابان سی متری - جنب شیر سنگی
تلفن تماس: 44543022 - 44532507


گردآوری: مجله اینترنتی ستاره

خانه معلم رشت، رزرو اینترنتی خانه معلم رشت، شماره تلفن خانه معلم رشت، تلفن خانه معلم رشت، رزرو خانه معلم رشت، خانه معلم انزلی، رزرو اینترنتی خانه معلم انزلی، شماره تلفن خانه معلم انزلی، تلفن خانه معلم انزلی، رزرو خانه معلم انزلی، خانه معلم بندر انزلی، رزرو اینترنتی خانه معلم بندر انزلی، شماره تلفن خانه معلم بندر انزلی، تلفن خانه معلم بندر انزلی، رزرو خانه معلم بندر انزلی، خانه معلم دهکده ساحلی، رزرو اینترنتی خانه معلم دهکده ساحلی، شماره تلفن خانه معلم دهکده ساحلی، تلفن خانه معلم دهکده ساحلی، رزرو خانه معلم دهکده ساحلی، خانه معلم فومن، رزرو اینترنتی خانه معلم فومن، شماره تلفن خانه معلم فومن، تلفن خانه معلم فومن، رزرو خانه معلم فومن، خانه معلم ماسوله، رزرو اینترنتی خانه معلم ماسوله، شماره تلفن خانه معلم ماسوله، تلفن خانه معلم ماسوله، رزرو خانه معلم ماسوله، خانه معلم لنگرود، رزرو اینترنتی خانه معلم لنگرود، شماره تلفن خانه معلم لنگرود، تلفن خانه معلم لنگرود، رزرو خانه معلم لنگرود، خانه معلم لاهیجان، رزرو اینترنتی خانه معلم لاهیجان، شماره تلفن خانه معلم لاهیجان، تلفن خانه معلم لاهیجان، رزرو خانه معلم لاهیجان، خانه معلم آستارا، رزرو اینترنتی خانه معلم آستارا، شماره تلفن خانه معلم آستارا، تلفن خانه معلم آستارا، رزرو خانه معلم آستارا




نوع مطلب : استان گیلان، 118 رشت، دانستنی ها، 
برچسب ها : خانه معلم، خانه معلم گیلان، خانه معلم استان گیلان، رزرو خانه معلم، تلفن خانه معلم، آدرس خانه معلم، نشانی خانه معلم،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 2 فروردین 1396

طرز تهیه جعفری قورمه گیلانی

هیچوقت جعفری قورمه را با قورمه سبزی اشتباه نگیرید، این غذای خوشمزه مخصوص گیلانی ها و مازندرانی ها می باشد.


جعفری قورمه گیلانی، جعفری قورمه، جعفری قرمه، طرز تهیه جعفری قورمه گیلانی، طرز پخت جعفری قورمه گیلانی، غذای محلی، غذای گیلانی،غذای شمالی


مواد لازم :

    تره .................................. 250 گرم

    جعفری .................................. 250 گرم

    لوبیا چشم بلبلی .................................. 100 گرم

    رب گوجه فرنگی .................................. 2 قاشق غذاخوری

    پیاز درشت .................................. 1 عدد

    گوشت خورشتی .................................. 250 گرم

    آبغوره .................................. 2 قاشق غذاخوری

    آب .................................. 2 لیوان

    نمک ، فلفل و زردچوبه .................................. به میزان لازم




طرز تهیه :

ایتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس آن را تفت بدهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس گوشت را اضافه کنید و اجازه بدهید پیاز، گوشت و روغن تفت بخورند.

سپس ادویه ها (نمك، فلفل و زردچوبه) را اضافه کنید و باز هم گوشت را تفت بدهید.


زمانیکه بوی ادویه بلند شد و مواد خوب باهم تفت خوردند، لوبیای خیس خورده را اضافه کنید و اجازه بدهید 10 دقیقه با حرارت کم تفت بخورد.

در ادامه 2 لیوان آب اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا لوبیاها و گوشت پخته شوند.


در تابه دیگری سبزی خرد شده را به آرامی با روغن تفت دهید. دقت کنبد که سبزی این خورش نباید مثل سبزی قرمه سبزی خیلی سرخ شود، همین که از حالت خامی در آمد و تغییر رنگ داد، تفت دادت کافی می باشد.

بعد از اینکه سبزی سرخ شد، رب را اضافه کنید و آن را با سبزی کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بعد آبغوره را اضافه کنید.


سپس سبزی آماده شده را به قابلمه گوشت اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بدین صورت جا بیافتد و به روغن بیافتد.





• نکته :

1) اگر شما بجای قابلمه از گمج (دیگ سفالی) استفاده کنید غذا خیلی خوشمزه تر میشود.

2) اگر خورش را با نان سرو می کنید کمی بیشتر آن را بپزید تا کم آب تر شود.

3) برای غلیظ تر شدن خورش، یک قاشق مرباخوری نشاسته ذرت یا برنج را در کمی آب سرد حل کرده و در 5 دقیقه آخر به خورش اضافه کنید.


جعفری قورمه گیلانی، جعفری قورمه، جعفری قرمه، طرز تهیه جعفری قورمه گیلانی، طرز پخت جعفری قورمه گیلانی، غذای محلی، غذای گیلانی،غذای شمالی





ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : جعفری قورمه گیلانی، جعفری قورمه، قورمه جعفری گیلانی، قورمه گیلانی، قورمه رشتی، فورمه جعفری، طرز تهیه جعفری قورمه،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic