گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

طرز تهیه بورانی اسفناج


بورانی اسفناج، طرز تهیه بورانی، بورانی گیلانی، اسفناج، بورانی، طرز تهیه بورانی شمال


مواد لازم :

برگ های تازه اسفناج ........................  300 گرم
ماست ........................  2 لیوان
 سیر ........................  5 حبه
نمک و فلفل ........................  مقدار لازم


 طرز تهیه :

اسفناج ها را بشویید سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و اسفناج را تفت دهید تا نرم شده و آب ان کشیده شود سپس سیرهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.

 مخلوط سیر و اسفناج را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس ماست ، نمک و فلفل اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید ( میتوانید در صورت تمایل1 قاشق چایخوری نعنا خشک به بورانی اضافه کنید ).

 
نکته ها : استفاده از سیر سلیقه ای میباشد ، همچنین میتوانید سیر را خام اضافه کنید ، در صورت تمایل مقداری مغز گردو به بورانی اسفناج اضافه کنید ، میتوانید بنابر سلیقه تان مقدار ماست و اسفناج را کمتر و بیشتر کنید.


بورانی اسفناج، طرز تهیه بورانی، بورانی گیلانی، اسفناج، بورانی، طرز تهیه بورانی شمال

 






نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بورانی اسفناج، بورانی اسفناج گیلان، بورانی گیلانی، اسفناج، بورانی، چاشنی گیلانی، طرز تهیه بورانی،
لینک های مرتبط : بورانی چغندر، بورانی برگ چغندر، بورانی بادمجان، ماست بورانی،

مجسمه های «چوبی» - رشت

نام المان نام المان : مجسمه چوبی
مکان
محل نصب : رشت - پارک مفاخر
سازنده اثر سازنده اثر : ------




المان چوبی، مجسمه چوبی، مجسمه های چوبی، مجسمه های پارک مفاخر رشت، مجسمه های چوبی پارک مفاخر رشت، پارک مفاخر رشت، المان های چوبی، المان های شهری


المان چوبی، مجسمه چوبی، مجسمه های چوبی، مجسمه های پارک مفاخر رشت، مجسمه های چوبی پارک مفاخر رشت، پارک مفاخر رشت، المان های چوبی، المان های شهری


المان چوبی، مجسمه چوبی، مجسمه های چوبی، مجسمه های پارک مفاخر رشت، مجسمه های چوبی پارک مفاخر رشت، پارک مفاخر رشت، المان های چوبی، المان های شهری


المان چوبی، مجسمه چوبی، مجسمه های چوبی، مجسمه های پارک مفاخر رشت، مجسمه های چوبی پارک مفاخر رشت، پارک مفاخر رشت، المان های چوبی، المان های شهری







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان چوبی، مجسمه چوبی، مجسمه های چوبی، مجسمه های پارک مفاخر رشت، مجسمه های چوبی پارک مفاخر رشت، پارک مفاخر رشت، المان های چوبی،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه بورانی بادمجان (سرخ شده)


بورانی، بورانی بادمجان، بورانی بادمجان سرخ شده، بورانی گیلانی، طرز تهیه بورانی، بادمجان سرخ شده، بادمجان

 
مواد لازم :  (برای 2 نفر)

    بادمجان متوسط .................. 2 عدد
    ماست غلیظ یا ترجیحاً چکیده .................. 1 لیوان
    روغن .................. به مقدار لازم
    نمک .................. به مقدار لازم
    فلفل سیاه .................. به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان را پوست بکنید و حلقه حلقه به قطر یک تا دو سانتیمتر یا به صورت دراز دراز برش بزنید و روی آنها را نمک بپاشید.بعد از نیم ساعت، آنها را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.سپس آنها را درون روغن داغ سرخ کنید. ماست را در یک بشقاب پهن کنید و روی آن فلفل بپاشید و مطابق سلیقة خود بادمجان ها را روی ماست بچینید و در صورت تمایل مقداری انار دان شده شیرین هم روی غذا بریزید.


بورانی، بورانی بادمجان، بورانی بادمجان سرخ شده، بورانی گیلانی، طرز تهیه بورانی، بادمجان سرخ شده، بادمجان


نکات :

1) اگر بادمجان را در روغن زیاد سرخ کنید، روغن کمتری به خود میگیرد. اگر هنگام سرخ کردن، روغن بادمجان کم باشد اصطلاحاً بادمجان تشنه روغن می شود و روغن زیادی به خود می گیرد.
2) بادمجان را بعد از سرخ شدن می توان روی کاغذ حوله ای گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
3) این دستور، یک پیش غذای مخصوص شهر دامغان است که یکی از ارکان اصلی سفره های آن شهر است. این پیش غذا در قدیم خیلی رایج بوده و اکنون نیز رواج دارد.
4) این غذا در دستور اصلی انار ندارد ولی اضافه کردن انار شیرین به این غذا آن را خوشمزه تر میکند.
5) استفاده از ماست موسیر چکیده به جای ماست معمولی به خوشمزه شدن غذای شما کمک زیادی میکند.
6) در صورت تمایل به ماست خود مقداری زعفران آبکرده اضافه کنید تا سس خوشرنگ و خوشمزه تری داشته باشید.







نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بورانی بادمجان، برانی بادمجان، بورانی بادمجان کبابی، بادمجان بورانی، بورانی بادمجان سرخ شده، بورانی، چاشنی خوشمزه،
لینک های مرتبط : بورانی چغندر، بورانی برگ چغندر، بورانی اسفناج، ماست بورانی،

اِلمان «میدان نیروی دریایی» - رشت

نام المان نام المان : میدان نیروی دریایی
مکان
محل نصب : رشت - میدان نیروی دریایی (7 آذر)
سازنده اثر سازنده اثر : ------


میدان نیروی دریایی،المان میدان نیروی دریایی، المان میدان 7 تیر، میدان نیروی دریایی رشت، میدان 7 تیر رشت، المان میادین، المان شهری

میدان نیروی دریایی،المان میدان نیروی دریایی، المان میدان 7 تیر، میدان نیروی دریایی رشت، میدان 7 تیر رشت، المان میادین، المان شهری







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : میدان نیروی دریایی، المان میدان نیروی دریایی، المان میدان 7 تیر، میدان نیروی دریایی رشت، میدان 7 تیر رشت، المان میادین، المان شهری،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه بورانی بادمجان یا ماست بوررانی (کبابی)


بادمجان کبابی، بورانی بادمجان کبابی، بورانی بادمجان، ماست بورانی، بورانی ماست، طرز تهیه بورانی، طرز تهیه ماست بورانی
 

مواد لازم :

بادمجان متوسط .................. 2 عدد
ماست چکیده یا پر چرب .................. 1 لیوان
سیر .................. 2 حبه
نعنا خشک .................. 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه .................. به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.

بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را داخل کاسه ای بریزید و با «چنگال» یا «گوشت کوب» خوب له کنید. سپس سیر رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ؛ بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید ، میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده نمایید.


بادمجان کبابی، بورانی بادمجان کبابی، بورانی بادمجان، ماست بورانی، بورانی ماست، طرز تهیه بورانی، طرز تهیه ماست بورانی








نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بورانی بادمجان، ماست بورانی، برانی بادمجان، بورانی بادمجان کبابی، بورانی گیلانی، بورانی شمالی، بادمجان بورانی،
لینک های مرتبط : بورانی چغندر، بورانی برگ چغندر، بورانی اسفناج، بورانی بادمجان سرخ شده،

یک آرایشگر دوره گرد محلی در روستاهای گیلان


عکس قدیمی، عکس قدیمی از یک آرایشگر دوره گرد محلی، گیلان من، گیلان، استان گیلان، تصویر قدیمی، گیلان قدیم







نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : عکس قدیمی، عکس قدیمی از یک آرایشگر دوره گرد محلی، گیلان من، گیلان، استان گیلان، تصویر قدیمی، گیلان قدیم،
لینک های مرتبط :


طرز تهیه کباب گوشت بره


مواد لازم  :

    گوشت بره  ....................  1 کیلوگرم
    سرکه  ....................  4 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون یا روغن مایع  ....................  1/4 لیوان
    سیر  ....................  4 حبه
    پیاز  ....................  2 عدد
    گوجه فرنگی  ....................  به مقدار لازم
    نمک و فلفل  ....................  به مقدار لازم

 
طرز تهیه کباب بره، کباب گوشت بره، کباب بره، کباب بره با ماست، کباب بره لبنانی، کباب لبنانی، گیلان من، رشت
 

طرز تهیه  :

گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس 1 عدد پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ، روغن ، سرکه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. مخلوط را داخل ظرف دردار بگذارید یا روی ظرف را با نایلون خوب پوشش دهید و به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود.

طرز تهیه کباب بره، کباب گوشت بره، کباب بره، کباب بره با ماست، کباب بره لبنانی، کباب لبنانی، گیلان من، رشت

 پس از مدت زمان لازم برای استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید (یک پیاز باقی مانده را خرد کنید و لابلای هر گوشت تکه ای پیاز قرار دهید). سیخ های کباب را روی حرارت ذغال یا حرارت گاز قرار دهید و بچرخانید تا تمام سطح کباب برشته شود. سپس بهمراه گوجه کباب شده ، آبلیمو ، نان تازه و … سرو کنید.


طرز تهیه کباب بره، کباب گوشت بره، کباب بره، کباب بره با ماست، کباب بره لبنانی، کباب لبنانی، گیلان من، رشت






ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب گوشت بره، طرز تهیه کباب بره، کباب بره، کباب گوشت بره، کباب بره با ماست، رشت، گیلان من،
لینک های مرتبط :

شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان


شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان، شرکت آب منطقه ای گیلان، آدرس آب منطقه ای، تلفن آب منطقه، نشانی شرکت، گیلان


آدرس
: رشت - بلوار امام خمینی، شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان
تلفن :  9- 33669021   (013)
شماره تلفن روابط عمومی :  ---
صندوق پستی صندوق پستی1153-41345
کد پستی66789
-41888
فکس - دورنگار - Fax فکس :  33667261 -  33667083   (013)
اپراتور رسیدگی به شکایات تلفن ثبت شکایات :  332119401   (013)
پست الکترونیک :
  info@glrw.ir
وب سایت :  http://www.glrw.ir







نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان، شرکت آب منطقه ای گیلان، آدرس آب منطقه ای، تلفن آب منطقه، نشانی شرکت، گیلان،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 1 تیر 1396

طرز تهیه بادمجان گوده

بادمجان گوده یکی از غذاهای شمالی است که مورد پسند همه ایرانیان می باشد. این غذا در عین سادگی دارای طعمی بی نظیر است که هر کسی را می توان با آن جذب کرد.


بادمجان گوده، بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان گوده، طرز پخت بادمجان گوده، دستور پخت بادمجان گوده، غذای محلی، غذای گیلانی


مواد لازم :

    مفز گردو ......................... 2 لیوان
    بادمجان بزرگ ......................... 2 عدد
    گوجه فرنگی ......................... 2 عدد
    پیاز ......................... 1 عدد
    سیر ......................... 5 حبه
    رب انار ......................... 1/4 لیوان
    تمبر هندی ......................... 1/4 لیوان
    جعفری تازه ......................... 1 دسته
    آب ......................... 1/3 لیوان
    نمک ......................... 1/2 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ......................... 1/2 قاشق چایخوری



طرز تهیه :

پوست بادمجانها را بکنید و یک برش طولی روی هر دو بادمجان ایجاد کنید. آنها را به نمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید.

مخلوط کن را حاضر کنید و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. می توانید محتویات داخل گوجه را نیز اضافه کنید. 1/3 لیوان آب اضافه کنید تا مخلوط کاملا خشک نباشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

از مواد پرکننده داخل بادمجانها و گوجه ها بریزید. یک قابلمه بردارید و 3 یا 4 قاشق روغن درون آن بریزید. بادمجان و گوجه را درون آن سرخ کنید سپس نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از 15 الی 20 دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو کنید.


بادمجان گوده، بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان گوده، طرز پخت بادمجان گوده، دستور پخت بادمجان گوده، غذای محلی، غذای گیلانی






ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : بادمجان گوده، بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان گوده، طرز پخت بادمجان گوده، دستور پخت بادمجان گوده، غذای محلی، غذای گیلانی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic