گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
دوشنبه 30 مرداد 1396

زیتون پرورده


زیتون پَرورده، گونه‌ای خوراک تهیه شده از زیتون و مواد دیگر است. زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار زیتون و طارم می باشد. در گیلان از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده می‌کنند.

در زیتون پرورده اغلب زیتون بی هسته، رب انار، آب انار، مغز گردوی چرخ کرده، سیر رنده شده، گلپر، انار ترش و از سبزیهای معطر نظیر گشنیز و جعفری و چوچاق هم می توان استفاده کرد.

زیتون پرورده، طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون پرورده اصلی، درست کردن زیتون پرورده، زیتون پرورده رودبار، زیتون، طرز تهیه چاشنی


طرز تهیه زیتون پرورده
_ روش اول (اصلی) :


مواد لازم :

زیتون سبز بی هسته  ..................  نیم کیلو گرم

رب انار  ..................  1 فنجان

آب انار  ..................  2 قاشق غذا خوری

گردوی خوردشده   ..................  1 فنجان

نعنا خشک   ..................  2 قاشق غذا خوری

آویشن خشک   ..................  1 قاشق غذا خوری

پودر گلپر   ..................  1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون   ..................  2 قاشق غذا خوری

سیر رنده شده   ..................  2 حبه

نمک    ..................  به میزان لازم



• نکات :
 
1- اگز زیتون شور یا ترش بود، بین نیم تا یک ساعت درون آب خیس کنید، اگر بیشتر از این مدت در آب بماند طعم واقعی اش را از دست میدهد، زیتون را درون آبکش بریزید و پس از آنکه آب اضافه خارج شد، درون کاسه ای بزرگ بریزید.
2- اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.
3- اگر رب انار شما ترش و غلیظ بود، چند قاشق آب انار ملس به آن اضافه کنید.
4- از سبزیهای معطر نظیر گشنیز و جعفری و چوچاق هم می توان استفاده کرد.
5- اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید، رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید، رنگ آن تیره تر خواهد شد.



طرز تهیه زیتون پرورده :

ابتدا گردو را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود. سپس زیتون بدون هسته را حلقه حلقه کنید. بعد زیتون، گردوی چرخ شده، رب انار و سیر رنده شده را داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.

بعد به آن آویشن و گلپپر اضافه کنید.

بقیه مواد را نیز اضافه کنید و پس از اینکه به خوبی مخلوط شدند، درون یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس میل نمائید.


زیتون پرورده، طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون پرورده اصلی، درست کردن زیتون پرورده، زیتون پرورده رودبار، زیتون، طرز تهیه چاشنی




طرز تهیه زیتون پرورده
_ روش دوم (گیلانی) :


مواد لازم :

زیتون
   ..................  1 کیلو
 سیر
   ..................  1 بوته
 مغز گردوی چرخ شده
   ..................  1 پیمانه
 آب انار
   ..................  1 پیمانه
 سبزی معطر (چوچاق یا همان زلنگ)
   ..................  2 بسته
 رب انار
   ..................  1 قاشق
 دانه انار ترش
سایده شده (در صورت تمایل)   ..................  نصف پیمانه
 گلپر
   ..................   2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

اول هسته زیتون ها را جدا کرده و سپس آنها را می شوییم. سبزی معطر را شسته و خوب چرخ می کنیم. معمولاً باید سبزی و دانه انار را با هم بسابیم. چنانچه وسایل برقی در دسترس مان هست، از آنها استفاده می کنیم. وقتی سبزی را چرخ کردیم، آب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده، سبزی، رب انار، گلپر و سیر کوبیده شده را با هم مخلوط می کنیم. بعد مقداری از آب انار را میریزم و باز آنها را مخلوط می کنیم، اگر مزه و ترشی آن خوب بود. بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی و سیر آن را بیشتر کرد.

ابن چاشنی واقعاً خوشمزه است. امیدوارم از این آموزش خوشتان آمده باشد.


زیتون پرورده، طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون پرورده اصلی، درست کردن زیتون پرورده، زیتون پرورده رودبار، زیتون، طرز تهیه زیتون پرورده خانگی، طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی، طرز تهیه چاشنی
 



طرز تهیه زیتون پرورده _ روش سوم :


مواد لازم :

زیتون سبز بدون هسته
   ..................  500 گرم
نعناع، گشنیز و چوچاق
   ..................  3 قاشق سوپخوری
آب انار ترش
   ..................  1 پیمانه
مغز گردو
   ..................  200 گرم
سیر
   ..................  2 حبه
رب انار
   ..................  1/3 پیمانه
دانه انار ترش
   ..................  1/2 پیمانه
نمک و گلپر
   ..................  به میزان لازم


طرز تهیه :

مغز گردو را بسایید. سبزی ها را بشویید و کاملاَ ریز خرد کنید.

زیتون انتخابی را ابتدا امتحان کنید. اگر شور بود یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود.

زیتون را در کاسه ای گود بریزید و مغز گردوی ساییده و سبزی های خرد شده را به آن اضافه کنید. در صورتی که سبزی چوچاق را که نوعی سبزی محلی و مخصوص شمال است را در دسترس نداشتید به جای سبزی چوچاق، یک قاشق چایخوری نعنای خشک بریزید.

سیر را بکوبید و به زیتون اضافه کنید.

آب انار, رب انار و دانه انار ترش را درون دستگاه مخلوط کن، بریزید. سپس این مخلوط را کم کم به مواد زیتون اضافه نمایید. سپس نمک و گلپر را هم اضافه کنید و مواد را زیر و رو کنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.



امیدواریم با تهیه این زیتون پرورده خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.


زیتون پرورده، طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون پرورده اصلی، درست کردن زیتون پرورده، زیتون پرورده رودبار، زیتون، طرز تهیه زیتون پرورده خانگی، طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی، طرز تهیه چاشنی








نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : زیتون پرورده، طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون پرورده اصلی، درست کردن زیتون پرورده، زیتون پرورده رودبار، زیتون، طرز تهیه چاشنی،
لینک های مرتبط :

نیمکت های پیاده راه فرهنگی - رشت

نام المان نام المان : نیمکت
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری، ابتدای خیابان سعدی
سازنده اثر سازنده اثر : ------


این نیمکت ها در پیاده راه خیابان منتهی به میدان شهرداری رشت واقع شده است.


نیمکت، نیمکت های شهرداری رشت، نیمکت پیاده راه فرهنگی، نیمکت های شیک، نیمکت های خیابانی، المان نیمکت، صندلی

نیمکت، نیمکت های شهرداری رشت، نیمکت پیاده راه فرهنگی، نیمکت های شیک، نیمکت های خیابانی، المان نیمکت، صندلی







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : نیمکت، نیمکت های شهرداری رشت، نیمکت پیاده راه فرهنگی، نیمکت های خیابانی، المان نیمکت، صندلی، نیمکت میدان شهرداری رشت،
لینک های مرتبط :
جمعه 20 مرداد 1396

طرز تهیه بورانی چغندر


بورانی چغندر، بورانی لبو، بورانی، بورانی لبو پخته شده، بورانی محلی، بورانی چغندر پخته شده



مواد اولیه :

    چغندر پخته ................... 250 گرم
    ماست چكیده ................... 300 گرم
    سیر رنده شده ................... 2 تا 3 حبه
    نمک و فلفل ................... به مقدار کافی


طرز تهیه :

چغندر ها را پاك كرده، شسته و آن را بخارپز می‌كنیم یا داخل فویل پیچیده و در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت می‌پزیم. پس از سرد شدن، آن را رنده كرده و با ماست چكیده، سیر، نمك، فلفل و در صورت دلخواه دو قاشق غذاخوری شكر كاملا مخلوط و سرو می نماییم.








نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بورانی چغندر، بورانی لبو، بورانی، بورانی لبو پخته شده، بورانی محلی، بورانی چغندر پخته شده، طرز تهبه بورانی چغندر،
لینک های مرتبط : بورانی برگ چغندر، بورانی اسفناج، بورانی بادمجان، بورانی،
چهارشنبه 11 مرداد 1396

اِلمان «میرزا کوچک خان» - رشت

نام المان نام المان : میرزا کوچک خان جنگلی
مکان
محل نصب : رشت - میدان شهرداری، پیاده راه فرهنگی رشت
سازنده اثر سازنده اثر : ------


المان میرزا، میرزا کوچک خان جنگلی، مجسمه میرزا کوچک خان، مجسمه میرزا در شهرداری، پیاده راه فرهنگی رشت، المان شهری، المان، مجسمه


المان میرزا، میرزا کوچک خان جنگلی، مجسمه میرزا کوچک خان، مجسمه میرزا در شهرداری، پیاده راه فرهنگی رشت، المان شهری، المان، مجسمه






نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان میرزا، میرزا کوچک خان جنگلی، مجسمه میرزا کوچک خان، مجسمه میرزا در شهرداری، پیاده راه فرهنگی رشت، المان شهری، المان،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 10 مرداد 1396

طرز تهیه بورانی برگ چغندر (گیلانی)

بورانی برگ چغندر، بورانی برگ لبو، بورانی، بورانی برگ چغندر پخته شده، بورانی محلی، بورانی چغندر


مواد لازم:

     برگ چغندر بزرگ .................... یک دسته
     ماست ................... 2 لیوان
     سیر درشت ................... 2 حبه
     نمک ................... به مقدار لازم
     فلفل سیاه ................... به مقدار لازم



طرز تهیه :

ابتدا برگ های چغندر (لبو) را خوب میشوبیم و ریز خورد میکنیم. قسمت ساقه برگ ها را جدا میکنیم و جدا خرد میکنیم.


برگ چغندر ، بورانی برگ چغندر ، برگ


ساقه های ریز خرد شده را در ظرفی میریزیم. سپس 2 حبه سیر را رنده میکنیم و آن اضافه میکنیم. و در نهایت ماست، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم، سپس همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.

و در آخر اجازه میدهیم، بورانی به مدت نیم ساعت در یخچال بماند.

و بعد از آن میتوانید این بورانی و چاشنی خوشمزه را همراه با غذا میل نمایید.





ادامه مطلب


نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : بورانی برگ چغندر، بورانی برگ لبو، بورانی برگ چغندر فرمز، بورانی خوشمزه، بورانی، طرز تهیه بورانی، بورانی برگ چغندر پخته شده،
لینک های مرتبط : ماست بورانی، بورانی بادمجان، بورانی اسفناج، بورانی چغندر،

دکان میوه فروشی و اولین گل فروشی تاریخ رشت ، متعلق به الله وردی وطن آبادی


اولین مغازه گل فروشی، دکان میوه فروشی، اولین گل فروشی رشت، گیلان من، mu-gilan








نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : اولین مغازه گل فروشی، دکان میوه فروشی، اولین گل فروشی رشت، گیلان من، my-gilan، عکس قدیمی از رشت، عکس قدیمی،
لینک های مرتبط :


طرز تهیه کباب حسینی

کباب حسینی نوعی کباب است که با سیخ چوبی طبخ میشود و این کباب با گوشت مغز ران گوسفند تهیه میشود و با فلفل سبز و پیاز مزه دار میشود.




مواد لازم  :

    گوشت سردست گوسفند یا گوساله  .................. 800 گرم
    پیاز  .................. سه عدد
    فلفل دلمه ای قرمز  .................. دو عدد
    گوجه فرنگی  .................. چهار تا پنج عدد
    روغن  .................. دو قاشق سوپخوری
    زردچوبه  .................. یک قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل  .................. به میزان لازم
    سیخ کباب چوبی  .................. 20 عدد


طرز تهیه کباب حسینی، کباب حسینی، کباب حسینی مجلسی، کباب حسینی اصفهانی، غذای اصفهانی، گیلان من، رشت، کباب


دستور پخت  :

گوشت را پاک کرده و به قطعات 3×3 سانتی متر خرد می کنیم.
برای هر سیخ چهار الی پنج قطعه گوشت کافی است. پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوری نمک و قاشق مرباخوری زردچوبه می ریزیم.

یک ردیف پیاز ورقه شده بعد گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سیخ های کباب و به همین ترتیب تا آخر این کار را انجام می دهیم. لابه لای مواد کمی نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده و روی مواد گوجه فرنگی می چینیم.

در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پخته شوند. سیخ ها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در دیس ریخته و کباب ها را روی آن چیده و سرو می نماییم.

طرز تهیه کباب حسینی، کباب حسینی، کباب حسینی مجلسی، کباب حسینی اصفهانی، غذای اصفهانی، گیلان من، رشت، کباب









نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب حسینی، کباب حسینی، کباب حسینی مجلسی، کباب حسینی اصفهانی، غذای اصفهانی، گیلان من، رشت،
لینک های مرتبط :

امور آبفا رشت


آبفا ، آبفای گیلان، آبفای استان گیلان



امور آب و فاضلاب شهری رشت

آدرس : رشت - کمربندی شهید بهشتی -  روبروی مبل یلدا – کوچه بهار – ساختمان حامد
تلفن :  33471373   (013)



اداره خدمات مشترکین منطقه 1

آدرس : رشت - کمربندی شهید مدرس، روبروی خیابان استقامت، منبع آب شماره 3 رشت
تلفن :  33554500   (013)



اداره خدمات مشترکین منطقه 2

آدرس : رشت - خیابان نامجو، نرسیده به فلکه گاز، کوچه سعید، پلاک 26
تلفن :  33367643   (013)



اداره خدمات مشترکین منطقه 3

آدرس : رشت - خیابان تختی، کوچه بهارانه 2، پلاک 17
تلفن :   33720798   (013)








نوع مطلب : دانستنی ها، 
برچسب ها : آبفا، آبفای گیلان، آبفای استان گیلان، آب و فاضلاب استان گیلان، آب و فاضلاب گیلان، امور آب و فاضلاب شهری رشت،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 1 مرداد 1396

طرز تهیه ماهی گردبیج

ماهی گردبیج (ماهی گرده بیج) یا ماهی شکم پر یکی از غذاهای سنتی گیلان است که البته امروزه این خوراک ماهی  را نیز میتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود.


ماهی گردبیج، ماهی گرده بیج، ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی، ماهی فویج، ماهی ففیج، ماهی

مواد لازم :

    ماهی سفید .................... 1 عدد
    مغز گردو .................... 50 گرم
    سبزی (شامل نعنا،گشنیز و جعفری ساطوری شده) ........... 2 قاشق غذاخوری
    رب نارنج .................... 2 قاشق غذاخوری
    پیاز .................... 1 عدد
    سیر .................... 1 بوته
    فلفل .................... به میزان لازم
    نمك .................... به میزان لازم
    روغن .................... 2 قاشق غذاخوری
    سنگ ریز (سنگ مخصوص نان سنگك) .................... 2 لیوان



طرز تهیه :


ابتدا ماهی را پاک می کنیم و شکمش را کمی باز كرده و نمک و فلفل می پاشیم. اشپیل(تخم) آن را درآورده و کنار می گذاریم. سپس ماهی را می شوییم و سر و دم ماهی را با مقداری نخ به هم می بندیم تا ماهی به صورت دایره درآید.

سیر را پوست می کنیم و می کوبیم و همراه با پیاز و سبزی کمی سرخ می کنیم. گردو را آسیاب كرده و همراه با رب نارنج به سبزی می افزاییم. سپس شکم ماهی را همراه با خاویار ماهی (در صورت تمایل) و سایر مواد پر می کنیم. بعد در قابلمه ای مناسب یا گمج سنگ های شسته شده را قرار داده و ماهی را روی سنگ ها قرار می دهیم و دو قاشق آب روی سنگ ها می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا ماهی با بخار پخته شود.


ماهی گردبیج، ماهی گرده بیج، ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی، ماهی فویج، ماهی ففیج، ماهی


• نكات :

1) اگر رب نارنج نداشتید از رب آلوچه یا رب انار ترش استفاده كنید.

2) این غذا را در ماهیتابه با کمی روغن و بدون سنگ نیز می توان پخت.

3) گمُج ظرف سفالی است که مستقیماً روی شعله گذاشته می شود و مردم گیلان از آن برای پخت و پز و جا افتادن خورش استفاده می کنند. 


ماهی گردبیج، ماهی گرده بیج، ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی، ماهی فویج، ماهی ففیج، ماهی






ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : ماهی گردبیج، ماهی گرده بیج، ماهی شکم پر، طرز تهیه ماهی، ماهی فویج، ماهی ففیج، ماهی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو