گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 30 شهریور 1396

ماهی شور

ماهی سفید ماده را در خم های مخصوص ، با کلوخ های نمک و روناس ، طوری می چینن که بعد از مدتی تبدیل به ماهی شور شود. این نوع ماهی به مذاق گیلانی ها بسیار سازگار است.


ماهی شور، طرز تهیه ماهی شور، شور ماهی، پختن ماهی شور، سرخ کردن ماهی شور، چاشنی ماهی شور


 به ویژه خاویار درون شکم ماهی که با ان غذای مخصوصی به نام « سرد پلا ، ماهی اشپل  »




ماهی شور، طرز تهیه ماهی شور، شور ماهی، پختن ماهی شور، سرخ کردن ماهی شور، چاشنی ماهی شور


مواد لارم :

ماهی شور (شور کولی) ................. 1 تکه


در گیلان ماهی شور را به 2 روش سنتی می پزند و آماده خوردن مینمایند.


طرز تهیه ماهی شور (پختن)

پختن ماهی روشی است که در گیلان برای آماده کردن ماهی دودی نیز به کار می برند و از این قرار است که قطعه ای از ماهی شور را درون کاسه ای سفالی، گِلی یا چینی قرار می دهند و زمانی که برنج آماده دم کشیدن است کاسه را روی برنج قرار می دهند.

سپس ماهی با حرارت و بخاری که از برنج می گیرد آرام آرام می پزد و نرم می شود.

وقتی برنج دم کشید. کاسه را با احتیاط از روی برنج برمی دارند و آبی که داخل کاسه جمع شده دور می ریزند و ماهی را برای خوردن سر سفره می آورند. معمولا ماهی شور را در گیلان با غذاهایی مانند باقلا قاتق، ترشه تره و … نوش جان می کنند.




طرز تهیه ماهی شور (سرخ کردن)

روش دیگری این است که ماهی شور را برای سرخ کردن آماده می کنند به این صورت که ماهی را شب قبل در آب خیس می کنند و آب آن را چند بار عوض می کنند. صبح روز بعد ماهی را خوب می شویند. ماهی را از صبح تا شب با حرارت ملایم بخارپز می کنند و اصلا نباید آب به ماهی برسد. با این روش استخوان های ماهی هم کاملا نرم می شوند.

ماهی بخارپز شده را تکه تکه می کنند و استخوان آن را می کشند اما باید مراقب بود تا ماهی متلاشی نشود. حالا ماهی آماده است و می توان آن را کنار غذا سرو کرد.



در برخی از شهرها نیز ماهی شور را با آب می شویند تا شوری و روناس های اضاقه ماهی گرفته شود. مدتی آن سبد قرار میدهند تا کمی خشک شود. سپس آن را با احتیاط در روغن تفت میدهند. باید دقت شود تا ماهی شور زیاد سرخ نشود چون به بدنه ماهی تابه می چسبد و اندام ماهی، متلاشی میشود. پس ار تفت داده شدن همراه با برنج میل می کنند.


ماهی شور، طرز تهیه ماهی شور، شور ماهی، پختن ماهی شور، سرخ کردن ماهی شور، چاشنی ماهی شور





ادامه مطلب


نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : طرز تهیه ماهی شور، پختن ماهی شور، سرخ کردن ماهی شور، چاشنی ماهی شور، چاشنی گیلان، ماهی شور، نحوه پخت ماهی شور،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 22 شهریور 1396

اِلمان «مهر امام رضا» - رشت

نام المان نام المان : مهر امام رضا
مکان
محل نصب : رشت - میدان جانبازان، ابتدای بلوار امام رضا
سازنده اثر سازنده اثر : ------


المان مهر امام رضا، مهر امام رضا، مجسمه مهر امام رضا، مجسمه میدان جانبازان، المان میدان جانبازان، میدان جانبازان، المان شهری







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان مهر امام رضا، مهر امام رضا، مجسمه مهر امام رضا، مجسمه میدان جانبازان، المان میدان جانبازان، میدان جانبازان، المان شهری،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 20 شهریور 1396

ماهی دودی

ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می‌شود. ماهی دودی معمولاً در کیسه‌های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می‌شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می‌شود.

ماهی دودی، ماهی دودی شمال، ماهی دودی گیلان،پخت ماهی دودی، طرز تهیه ماهی دودی، ماهی


دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.

از چاشنی های پر طرفدار گیلانی ماهی دودی است که به صورت آماده از بازار روز تهیه میشود. روش آماده کردن ماهی دودی به این شکل است که تکه‌ی کوچکی را از ماهی درون ظرفی سفالی روی برنجِ آماده‌ی دم  قرار می‌دهند، این چاشنی همراه با انواعی از خورش‌ها سرو می‌شود.


ماهی دودی، ماهی دودی شمال، ماهی دودی گیلان،پخت ماهی دودی، طرز تهیه ماهی دودی، ماهی


مواد لازم :
   
   ماهی دودی ................ 1 تکه


طرز تهیه :

ماهی دودی را از عرض به چند قسمت و اندازه دلخواه برش بدهید. هر بار 1 برش حلقوی از ماهی را برداشته و داخل پیاله ای گلی یا چینی قرار دهید. زمانیکه برنج را از صافی عبور دادید. وسط برنج قابلمه را به حالت چاله در آورده و پیاله محتوی ماهی را درون آن قرار دهید تا همزمان با پخت و دم کشیدن پلو ، ماهی دودی هم بپزد و روغن پس بدهد.

اگر به صورت کته پلو را میپزید ، زمانی که آب برنج تمام شد. همین کار را انجام دهید، یعنی وسط پلو را به حالت چاله در آورید پیاله محتوی ماهی را درون آن قرار دهید همزمان با پخت پلو، ماهی را بپزید.


وقتی برنج آماده شد، باید با احتیاط ماهی را از داخل پلو بردارید و مواظب باشید، هنگام برداشتن هم نسوزید و هم آب شور ماهی روی برنج نریزد. ماهی دودی به هنگام پخت بسیار معطر است.


این چاشنی همراه باقالی قاتق، خورش گوجه (پامادور قاتق) ، ترشه تره، آش ترش (تورشه آش) و خیلی از غذاهای شمالی است. حتی در گیلان این چاشنی را تنها با پلو، بافلی خیس داده شده و پیاز، هم می خورند.


ماهی دودی، ماهی دودی شمال، ماهی دودی گیلان،پخت ماهی دودی، طرز تهیه ماهی دودی، ماهی







نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : ماهی دودی، ماهی دودی شمال، ماهی دودی گیلان، پخت ماهی دودی، طرز تهیه ماهی دودی، ماهی، نحوه دودی کردن ماهی،
لینک های مرتبط :
شنبه 11 شهریور 1396

اِلمان «حسین» - رشت

نام المان نام المان : حسین
مکان
محل نصب : رشت - میدان
سازنده اثر سازنده اثر : ------


المان امام حسین، مجسمه از حسین، مجسمه میدان، المان میدان، المان شهری، المان مذهبی، المان زیبا در رشت






نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان امام حسین، مجسمه از حسین، مجسمه میدان، المان میدان، المان شهری، المان مذهبی، المان زیبا در رشت،
لینک های مرتبط :
جمعه 10 شهریور 1396

اشپل یا خاویار ماهی سفید


اشپل یکی از مخلفات غذایی است که ارزش غذایی بالایی دارد و اشپل (اشبل) یا خاویار ماهی سفید یکی از چاشنی های ماندگار است که معمولاً آن را با چلوکباب، زیتون پرورده، باقالی و مغز گردو میل می‌کنند و حتی بعضی ها با آن، کوکو تهیه می‌کنند.

خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند.


اشپل، اشبل، خاویار ماهی سفید، تخم ماهی سفید، طرز تهیه، اشپل چیست، اشبل چیست




دستورالعمل شور کردن اشپل

طرز تهیه اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است كه به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی كشور مورد استفاده قرار میگردد.


AK-salmon-roe


مواد لازم :

آب سرد،اشبل ماهی سفید ، نمک پودری ، نمک سنگی، پودر قرمز روناس، کاغذ گراف، بشکه پلاستیکی و چند تخته چوب (توجه کنید بشکه و تخته چوبی کاملا تمیز باشد)


طرز تهیه :

در مرحله اول باید به زمان شور کردن اشپل توجه کرد. هر چه به زمان تخم ریزی ماهی سفید نزدیک میشویم بهترین وقت برای شور کردن می باشد. اواخر فصل زمستان و اوایل فصل بهار زمان بسیار مناسبی است برای شور کردن می باشد.



ابتدا برای خالی کردن اشبل از شکم ماهی باید توجه داشت که هیچگونه پارگی بر روی پوست اشبل ایجاد نشود. اشبل را داخل کاغذ گراف (کاغذ الگوی خیاطی) قرار میدهیم و برای هر اشبل دو قاشق غذاخوری نمک مخصوص اضافه و بسته بندی می کنیم .
پس از انجام این کار بشکه خالی ای را که از قبل آمده کرده ایم را قرار می دهیم . انتهای بشکه را با نمک پودری پر میکنیم. اشبل های بسته بندی شده را داخل بشکه قرار می دهیم و بعد از انجام این کار به مدت 48 ساعت صبر میکنیم تا اشبل ها در بشکه قرار گیرد.

پس از دو روز چند تکه تخته چوبی به روی اشبل و روی آن هم مقداری سنگ نمک میگذاریم که پس از ریختن آب اژدم اشبل ها به روی آب نیایند.


طرز تهیه آب اژدم :

آب بسیار سرد را همراه با نمک و مقداری پودر روناس مخلوط میکنیم و هم می زنیم.
سپس آب اژدم را داخل بشکه میریزیم تا سطح نمک بالا بیاید به صورتی که همه اشبل ها داخل آب اژدم قرار گرفته شود
در ضمن فراموش نشود در روزهای اول به دلیل نفوذ آب اژدم به کاغذها و خود اشبل و در فصل تابستان به علت تبخیر آب حتما باید مجددا به داخل بشکه آب اژدم اضافه شود به صورتی که همیشه اشبل ها زیر آب اژدم ونمک های سنگی قرار داشته باشند.

پس از گذشت 6 ماه کاملا تلخی اشبل از بین می رود و میتوان از آن استفاده کرد.

این روش طبیعی ترین نوع شور شدن اشپل می باشد.


اشپل، اشبل، خاویار ماهی سفید، تخم ماهی سفید، طرز تهیه


برگرفته شده از : http://ardeshir-restaurant.com/?p=181




نکات :

1) اشپیل در استان گیلان در كنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق، گل در چمن و... مصرف می‌شود.

2) اشپل شور به علت نمك زیاد معمولا به مقدار كم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمك زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یك ظرف روی بخار آب قرار داده و بعد از 20 دقیقه بر میداریم.






ادامه مطلب


نوع مطلب : چاشنی و ترشیجات گیلان، 
برچسب ها : آموزش شور کردن اشپل، اشپل چیست، چطور اشپل را شور کنیم، دستور العمل شور کردن اشپل، طرز تهیه اشپل، نحوه شور کردن اشپل، اشپل،
لینک های مرتبط :

مراسم عروسی در گیلان، قرن 19

مراسم عروسی در یکی از روستاهای گیلان در قرن 19 و اواسط دوره قاجار (بعد از ناصر الدین شاه)


عکس قدیمی از مراسم عروسی در گیلان، مراسم عروسی در قرن 19، مراسم عروسی، عروسی، گیلان من، My-Gilan، عکس








نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : عکس قدیمی از مراسم عروسی در گیلان، مراسم عروسی در قرن 19، مراسم عروسی، عروسی، گیلان من، My-Gilan، عکس،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 8 شهریور 1396


دوش کول کباب (کباب دوش)


روی گرده گاو نر (ورزا) برآمدگی وجود دارد که به آن دوش کول یا به اختصار دوش یا کول (موج) می گویند.

در گاوهای نر پیر این بخش فایده چندانی ندارد اما در ورزاهای جوان این قسمت شامل لایه لایه گوشت قرمز و چربی است این کباب برعکس سایر کباب ها ریزتر خرد شده و در پیاز خلال ریز شده ساعتی خوابانده می شود. نکته ای که در مورد گوشت کبابی حائز اهمیت است این است که گوشت بیات یا مدتی از زمان ذبح گذشته بهتر از گوشت تازه است و طعم و نرمی آن قابل قیاس با هم نیست. این کباب باید با باد زدن مداوم پخته شود تا چربی های آن ذغال را خفه نکند. کباب دوش یکی از پرطرفدارترین کباب ها در رشت و اطراف آن است و انصافاً بسیار لذیذ و پرچرب می باشد.



طرز تهیه کباب دوش، کباب دوش، کباب دوش کول، کول، دوش، گیلان من، کباب خوشمزه


مواد برای سس :
 
روغن زیتون  .................  1/3 پیمانه
سس سویا  .................  1/3 پیمانه
سرکه  .................  3 قاشق سوپخوری
عسل   .................  1/4 پیمانه
سیر ریز خرد شده  .................  2 حبه
زنجفیل تازه  .................  1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده  .................  به میزان دلخواه


مواد لازم برای کباب :

گوشت گوساله  .................  700 گرم
فلفل دلمه ای بزرگ  .................  1 عدد
پیاز قرمز متوسط  .................  1 یا 2 عدد
قارچ  .................  300 گرم
سیخ چوبی یا فلزی  ................. 
حدود 20 عدد




کباب دوش و سبزیجات

1- گوشت دوش گوساله را به قطعات درشت مربعی خرد می‌کنیم.
2- مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت
3- روغن زیتون، سس سویا، سرکه، عسل، سیر و زنجفیل تازه را در کاسه‌ای مخلوط نموده و گوشت را به آن‌ها اضافه می‌کنیم.
4- روی آن را پوشانده و حداقل برای 30 دقیقه و ترجیحاً برای چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
5- اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید قبل از کباب کردن گوشت، سیخ‌ها را برای حداقل 30 دقیقه در آب فرو کنید
6- این کار از سوختن کامل آن‌ها روی کباب پز جلوگیری می‌کند.
7- سبزیجات را مثل قطعات گوشت درشت خرد می‌کنیم
8- مراقب هستیم که موقع فرو کردن سبزیجات و گوشت در سیخ دوبل (دوطرفه)، دست خود را سوراخ نکنیم
9- روشی ایمن برای انجام این کار به این صورت است که تکه‌ای را که می‌خواهیم به سیخ بکشیم، روی تخته گوشت قرار داده و سپس سیخ‌ها را درون آن فرو کنیم
10- استفاده از سیخ دوبل به چرخاندن کباب‌ها روی کباب پز کمک می‌کند
11- اگر کمی فضا بین تکه‌های گوشت و سبزیجات باقی بگذاریم، بهتر کباب می‌شوند.
12- بعد از سیخ کردن، با قلم مو باقیمانده موادی را که گوشت را در آن خوابانده‌ایم، روی کباب‌ها می‌مالیم.
13- کباب پز خود را روی حرارت زیاد و مستقیم تنظیم می‌نماییم
14- بسته به اینکه کباب پزمان چقدر داغ شده و می‌خواهیم گوشت چقدر بپزد، برای 8 تا 10 دقیقه آن‌ها را کباب می‌کنیم
15- گهگاهی نیز آن‌ها را می‌چرخانیم. قبل از سرو اجازه می‌دهیم کباب‌ها 5 دقیقه استراحت کنند.


طرز تهیه کباب دوش، کباب دوش، کباب دوش کول، کول، دوش، گیلان من، کباب خوشمزه





ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب دوش، کباب دوش، کباب دوش کول، کول، دوش، گیلان من، کباب خوشمزه،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 5 شهریور 1396

بیمارستان های رشت


بیمارستان های رشت ، لیست بیمارستان های رشت ، آدرس بیمارستان

1- بیمارستان آریا


آدرس : رشت - بلوار ولی عصر ، نرسیده به فرودگاه
تلفن :  99~7759790   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر علیرضا کریم زاده
وب سایت :  http://www.aryahospital.ir





2- بیمارستان امیر المومنین

آدرس : رشت - میدان بانک ملی ، خیابان 17 شهریور
تلفن :  08~2238306   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر ابراهیم نقوی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/amir





 3- بیمارستان پورسینا

آدرس : رشت - چهار راه پورسینا ، خیابان دکتر حشمت
تلفن :  71~3223970   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر شاهرخ یوسف زاده
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/poursina




4- بیمارستان توتونکاران

آدرس : رشت - خ نامجو ، روبروی درمانگاه جهاد دانشگاهی
تلفن :  3232431   (013)
رئیس بیمارستان : رضا عربانی
وب سایت :  http://www.glrw.ir






5- بیمارستان حشمت

آدرس : رشت - بزرگراه بهشتی ، چهار راه دکتر حشمت
تلفن :  66~6669064   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر انوش برزیگر
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/heshmat







6- بیمارستان فامیلی

آدرس : رشت - خیابان طالقانی (بیستون) ، روبروی موزه رشت
تلفن :  2220940   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر مجید طرقی
وب سایت :  http://familyhospital.ir





7- بیمارستان رازی

آدرس : رشت - میدان رازی ، خیابان سردار جنگل
تلفن :  03~5541001   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر بهروز نجفی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/razi






8- بیمارستان رسول اکرم

آدرس : رشت - میدان گیل ، ابتدای بزرگراه خلیج فارس
تلفن :  18~6662216   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر سید محمد قدسی
وب سایت :  





9- بیمارستان الزهرا

آدرس : رشت - میدان گاز ، بلوار نامجو ، روبروی ورزشگاه عضدی
تلفن :  26~3229523   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر رویا فرجی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/azzahra





10- بیمارستان شفا

آدرس : رشت - بزرگراه شهید بهشتی ، چهارراه دکتر حشمت
تلفن :  60~6662350   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر هادی رحیمی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/shafa





11- بیمارستان قائم

آدرس : رشت - میدان یخسازی ، بلوار شهید افتخاری ، محله عینک
تلفن :  2252915   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر مرضیه مهرافزا
وب سایت :  http://ghaem-hospital.ir





12- بیمارستان گلسار

آدرس : رشت - گلسار ، ابتدای بلوار سمیه ، خ 142
تلفن :  25~7221718   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر ولی دژ آباد
وب سایت :  http://www.golsarhospital.ir





13- بیمارستان هفده شهریور

آدرس : رشت - میدان گاز ، بلوار نامجو ، خیابان شهید سیادتی
تلفن :  26~3229523   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر رویا فرجی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/17shahrivar






14- بیمارستان ولایت

آدرس : رشت - خیابان نامجو ، جنب بیمارستان پورسینا
تلفن :  37~3245135   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر سیروس امیر علوی
وب سایت :  http://www.gums.ac.ir/velayat







15- بیمارستان ولیعصر

آدرس : رشت - پل عراق ، نرسیده به نیروی دریائی
تلفن :  3235335   (013)
رئیس بیمارستان : دکتر محمد زاهدی نسب
وب سایت :  






16- بیمارستان پارس

آدرس : رشت - بلوار شهید قلی پور
تلفن :  33126172   (013)
اپراتور رسیدگی به شکایات تلفن های دیگر :   33126165  و  33133250   (013)
رئیس بیمارستان : -----
فکس - دورنگار - Fax فکس :  33126173   (013)
پست الکترونیک :  info@pars-hospital.com
وب سایت :  http://www.pars-hospital.com







نوع مطلب : 118 رشت، 
برچسب ها : بیمارستان، بیمارستان رشت، بیمارستان های رشت، اسامی بیمارستان های، آدرس بیمارستان های، تلفن بیمارستان، آدرس بیمارستان،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 1 شهریور 1396

طرز تهیه شامی رودباری

شامی رودباری غذای بسیار لذیذ و خوشمزه شهر رودبار است. این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.


شامی رودباری، طرز تهیه شامی رودباری، طرز پخت شامی رودباری، شامی، شامی گیلان، طرز تهیه، غذای شامی


مواد لازم : (برای 5 نفر)

     گوشت گوساله چرخ شده ............................. 300 گرم
     پیاز متوسط ............................. 2 عدد
     سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) ............................. به میزان لازم
     روغن زیتون ............................. به میزان لازم
     گلپر پودر شده ............................. به میزان لازم
     نمک و فلفل ............................. به میزان لازم


طرز تهیه :

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم. (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)

 این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.


شامی رودباری، طرز تهیه شامی رودباری، طرز پخت شامی رودباری، شامی، شامی گیلان، طرز تهیه، غذای شامی






ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : شامی رودباری، نحوه پخت شامی رودباری، شامی، طرز تهیه شامی گیلانی، رودباری شامی، طرز تهیه،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic