گیلان من
معرفی شهرستان ، شهر و روستا های استان گیلان - اماکن مذهبی ، تفریحی استان گیلان - جاذبه های توریستی و گردشگری - نقشه ها
درباره وبلاگ


سلام من یک گیلانی هستم و علاقه دارم شما را با استان سرسبز گیلان آشنا کنم.
امیدوارم لحظات خوبی در این وبلاگ سپری کنید.

روزگار ما، وفا با ما نداشت
طاقت خوشبختی دل ما را نداشت
پیش پای ما سنگی گذاشت
بی خبر از مرگ ما پروا نداشت
آخر این غصه هجران بود و بس
حسرت رنج و فراوان بود و پس ...

آدرس وبلاگ گیلان من :
www.My-Gilan.Mihanblog.com

ایمیل :
Yek_Gilani_206@Gmail.com

مالک وبلاگ : مدیر وبلاگ
نظرسنجی
آیا از این وبلاگ راضی هستید ؟




تبلیغات
تبلیغات ثابت
مدیر وبلاگ
شنبه 1 تیر 1395






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
اطلاعیه جدید
مدیر وبلاگ
یکشنبه 20 اردیبهشت 1397


بازدید کننده گرامی ، متاسفانه باز هم شاهد توقف کاری آپلود سنتر عکس گیگ در تاریخ 10 / 2 / 1397 شده ایم. متاسفانه تمام عکس های آپلود شده در فضای اینترنت از دسترس مدیر وبلاگ خارج شده و ظاهر وبلاگ از ظاهر شکیل و بازدید پسند خود خارج شده است.

و بنده بطور کامل ، از این به بعد تمامی تصاویر و فایل های موجود در وبلاگ را به آپلود سنتر جدید که همان آپلود سنتر صنعتگری می باشد را منتقل خواهم کرد ، و پیشاپیش از پیشگاه شما بخاطر این وضع ناخواسته و بوجود آمده عذرخواهی می نمایم.

لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید



==============================



متاسفانه در 17 مهر 1395متوجه شدیم آپلود سنتر عکس گیگ دوباره از کار افتاده و عکس های آپلود شده ما را در فضای اینترنت به نمایش در نمی آورد. به ناچار تصاویر را از این آپلود سنتر عالی به آپلود سنترimg7 منتقل میکنم. لطفا تا زمان آپلود مجدد تصاویر شکیبا باشید.


در اولین فرصت تمامی عکس های این وبلاگ به آپلود سنتر دیگری انتقال می یابد.



:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

اِلمان «مصطفی رحیم پور سیاهکلی» - رشت

نام المان نام المان :
مصطفی رحیم پور سیاهکلی
مکان
محل نصب : -
سازنده اثر سازنده اثر : هادی شریف زارع


مصطفی رحیم پور سیاهکلی شاعر، خواننده و آهنگ ساز گیلانی می باشد.



المان مصطفی رحیم پور سیاهکلی، المان مصطفی رحیم پور، مجسمه مصطفی رحیم پور سیاهکلی، تندیس مصطفی رحیم پور سیاهکلی، سردیس پرفسور مصطفی رحیم پور سیاهکلی، تابلوی سنگی مصطفی رحیم پور سیاهکلی









نوع مطلب :
برچسب ها : المان مصطفی رحیم پور سیاهکلی، المان مصطفی رحیم پور، مجسمه مصطفی رحیم پور سیاهکلی، تندیس مصطفی رحیم پور سیاهکلی، سردیس پرفسور مصطفی رحیم پور سیاهکلی، تابلوی سنگی مصطفی رحیم پور سیاهکلی،
لینک های مرتبط :

اِلمان «پروفسور سمیعی» - رشت

نام المان نام المان :
پروفسور سمیعی
مکان
محل نصب : رشت - بلوار پرفسور سمیعی، ابتدای ورودی مسکن مهر رشت
سازنده اثر سازنده اثر : هادی شریف زارع


المان پرفسور سمیعی، المان پرفسور مجید سمیعی، مجسمه پرفسور سمیعی، تندیس پرفسور سمیعی، سردیس پرفسور سمیعی، المان شهری







نوع مطلب : المان های استان گیلان، 
برچسب ها : المان پرفسور سمیعی، المان پرفسور مجید سمیعی، مجسمه پرفسور سمیعی، تندیس پرفسور سمیعی، سردیس پرفسور سمیعی، المان شهری، مجسمه پرفسور مجید سمیعی،
لینک های مرتبط :

عکسی از انزلی سال 1320


انزلی سال 1320، عکس قدیمی، my-gilan، گیلان من، بندر انزلی، نوستالژی







نوع مطلب : عکس قدیمی، 
برچسب ها : عکس قدیمی، my-gilan، گیلان من، بندر انزلی، نوستالژی، انزلی سال 1320، عکس قدیمی از انزلی،
لینک های مرتبط :

طرز تهیه کباب بختیاری


مواد لازم :

   فیله گوساله یا گوسفند
.................... 150 گرم
   سینه مرغ بدون استخوان  .................... 150 گرم
   پیاز متوسط .................... 1 عدد
   فلفل دلمه ای سبز (کوچک) .................... 1 عدد
   آبلیموی تازه .................... 1 قاشق سوپخوری
   زعفران دم کرده .................... 1 قاشق سوپخوری
   روغن زیتون یا روغن مایع .................... 2 قاشق
   کره آب شده یا کره نرم شده .................... 1 قالب 25 گرمی
   نمک و فلفل سیاه .................... به مقدار لازم


طرز تهیه کباب بختیاری، کباب بختیاری، کباب، گیلان من، طرز تهیه، My-gilan



طرز تهیه :

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید آب یک عدد پیاز، 2 قاشق سوپخوری سس سویا، 1 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب، 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز ، 2 قاشق روغن مایع یا روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه میکنیم و 12 تا 24 ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

 4 الی 5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم.
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم.

در سیخ یک در میان، یک عدد فیله گوشت قرمز و یک عدد فیله مرغ میزنیم سپس روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم، میپزیم.

طرز تهیه کباب بختیاری، کباب بختیاری، کباب، گیلان من، طرز تهیه، My-gilan





ادامه مطلب


نوع مطلب : کباب ها و غذاهای خوشمزه، 
برچسب ها : طرز تهیه کباب بختیاری، کباب بختیاری، کباب، گیلان من، طرز تهیه، My-gilan، بختیاری،
لینک های مرتبط :

شامی ماسوله ای (شامی کباب)

شامی ماسوله ای یکی از غذاهای محلی استان گیلان و بخصوص مردم فومن و ماسوله می باشد که طرفداران زیادی دارد. به جرأت میتوان گفت که با یکبار خوردن این شامی، عاشق طعم و مزه آن خواهید شد.


ترشی شامی ماسوله، ماسوله ای شامی، شامی کباب، شامی ماسوله ای، شامی ترش، ترش شامی، شامی فومن، طرز تهیه شامی، موسله شامی، کال شامی


مواد لازم :

   گوشت چرخ کرده .................... نیم کیلو

   پیاز متوسط .......................... 2 عدد

   تخم مرغ ............................. 4 عدد

   گوجه فرنگی ................................ 3 عدد

   رب گوجه فرنگی ........................... 2 قاشق

   آبغوره .............................. یک استکان

   دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل ............. به مقدار دلخواه



طرز تهیه :

گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم.

در ماهیتابه دیگر رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم. گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم.

رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم.

برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه (بدون سس) که به آن «کولیبیج کباب» می گویند.



• توضیح : این شامی در گیلان بیشتر با برنج کته استفاده میشود اما با نان هم خوشمزه می باشد.

• نکته : گوجه ها نبایستی آنقدر بپزنذ که آبش کامل گرفته شود.


ترشی شامی ماسوله، ماسوله ای شامی، شامی کباب، شامی ماسوله ای، شامی ترش، ترش شامی، شامی فومن، طرز تهیه شامی، موسله شامی، کال شامی





ادامه مطلب


نوع مطلب : غذاهای محلی گیلان، 
برچسب ها : ماسوله ای شامی، شامی ماسوله ای، شامی ماسوله، شامی کباب، شامی فومن، ترش شامی، طرز تهیه شامی،
لینک های مرتبط :





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :

  • آخرین بازدید :

  • آخرین بروز رسانی :

سایر امکانات



Online User
 
 
بالای صفحه
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic